ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ 14ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ!

    Κοινοποίηση:
    viasmos ellada

    ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από τον πατέρα της στην Κρήτη

    Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 14χρονου κοριτσιού από τον πατέρα του, στην Κρήτη.

    Ο 55χρονος δράστης για 18 χρόνια κακοποιούσε την σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά του.

    Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον άντρα της για ενδοοικογενειακή βία και τα βίντεο από την κακοποίηση των παιδιών – που προήλθαν από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια- φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τις σκληρές εικόνες βίας. Ο 55χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ η ταλαιπωρημένη μητέρα προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.


    Νέα Τηλεόραση Κρήτης

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ;;;;;; ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ Κ ΤΙΣ ΕΤΡΩΓΑΝ 18 ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;;;ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;;;;;;;ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;;;;;;;ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΤΗΝ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΗΚΩΤΗ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΩΡΑ…..!

    2. Όλοι εκεί Ζυριζαιοι κ πασοκοι ειναι….ειδικα οι συριζαιοι ειναι ανώμαλοι πουαταρια λεσβιες ματακηδες κλπ δεν με εκπλησει καθόλου βλέπε Πολλακη γιδοβοσκοι απλυτοι αγροικοι…παλι καλα που δεν την βιαζε ….θα φανεί κ αυτο..ξεφτυλισμενοι συμμοριτες

    3. Στην Κρήτη υπάρχει πολύ αμορφοσιά, παρά τα καλά του τόπου υπάρχουν και πραγματικά άνθρωποι που κανονικά θα πρέπε να είναι τρόφιμοι ψυχιατρικών κλινικών.

    4. Να του κόψουνε τα @@ και να του τα βάλουνε στο στόμα.Κανάγια!

    5. Ο αλητησ ο ξεφτιλασ ο ελεεινοσ το καθαρμα να ψωφισει στη φυλακη…Η άλλη η μανα τι εκανε;;

      1. Κομμουνιστης ειναι. Συριζοπασοκος Κρητικος. Οι φασιστες τα βαζουν με το συστημα και παντα λιγοτεροι, αντιθετα, τα κομμουνια κανουν ακριβως αυτα, στην καλυτερη. Στην χειροτερη θα ειχαμε βιασμο και κονσερβοκουτι

        1. oxι, οι χρυσαβγιτες υπηρετουν το συστημα,ξυπνα

      2. Pastokia einai oi perisoteroi krhtikoi re trompa aplite tora ine sirizeoi

      3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Χ.Α. ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΟΒΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ @@@ΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΜΕΖΕ ΜΕ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ!!

    6. Γιδοβοσκοι κανιβαλοι. Και που να δειτε πως κανουν για τα λεφτα.

    7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥ TA ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕΙ ΓΟΒΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ;

    8. Η μανα τι εκανε τοσο καιρο;;;Ειναι υπευθυνη κι αυτη γι αυτο που εγινε και πρεπει να τιμωρηθει.Εβλεπε να χτυπαει τα παιδια ο αλητης και δεν μιλουσε.

    Comments are closed.