ΒΙΝΤΕΟ: ΜΕ ΞΥΛΑ, ΡΟΠΑΛΑ, ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΠΟΛΗ! TI ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    amfissa8 (1)

    Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στην Άμφισσα. Εξαγριωμένοι Ρομά κρατώντας ξύλα και ρόπαλα στα χέρια συγκεντρώθηκαν για περίπου μισή ώρα στην κεντρική πλατεία διαμαρτυρόμενοι για το αιματηρό περιστατικό και τον άδικο χαμό της 13χρονης.

    Απαιτούν δικαιοσύνη και την παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου φερόμενου δράστη.

    Απειλούν να πάρουν όπως λένε και εκείνοι το νόμο στα χέρια τους.

    Όπως μεταδίδει το tvstar.gr οι Ρομά αποχώρησαν πριν από τις οκτώ το βράδυ χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ματαιώθηκε η συγκέντρωση κατοίκων της Άμφισσας.

    Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η σωρός του μικρού κοριτσιού μεταφέρθηκε στην Πάτρα για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κηδεία έχει οριστεί για αύριο το πρωί στις 10.00.

    Ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της άτυχης 13χρονης, συνεχίζει να διαφεύγει.

    Οι δηλώσεις του δημάρχου

    Ο δήμαρχος Άμφισσας, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, χαρακτήρισε ως μεμονωμένο το συγκεκριμένο περιστατικό. «Αυτό το περιστατικό δεν αποδίδει την ταυτότητα της ήσυχης πόλης που είναι η Άμφισσα» δήλωσε. Ο δήμαρχος, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα μία ανακοίνωση στη μνήμη της 13χρονης που έχασε τη ζωή της, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, θεωρώντας πως «δεν μπορεί κανείς από οποιαδήποτε πλευρά να εκμεταλλευτεί ένα τόσο τραγικό γεγονός».

    Την ίδια στιγμή, στον καταυλισμό των τσιγγάνων το κλίμα είναι ιδιαίτερα έντονο. Μάλιστα, ανάμεσά τους υπάρχουν και φωνές οι οποίες ανεβάζουν τους τόνους λέγοντας ότι «θα καεί η πόλη μετά την κηδεία του παιδιού». Ωστόσο, υπάρχουν και περισσότερο ψύχραιμοι, οι οποίοι θεωρούν ότι η σύλληψη του δράστη θα είναι το βάλσαμο για την εκτόνωση της κατάστασης.

    Σημειώνεται, ότι ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης καθώς γνωρίζει πολύ καλά την ευρύτερη περιοχή, ωστόσο αστυνομικές δυνάμεις που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν κάθε σημείο, θεωρώντας πως αργά ή γρήγορα θα φτάσουν στα ίχνη του.

    Κατά τη διάρκεια της νύχτας ομάδες Ρομά από τους καταυλισμούς της περιοχής προχώρησαν σε αντίποινα: Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του δράστη, έσπασαν τη τζαμαρία του κρεοπωλείου που διατηρεί στο κέντρο της πόλης και απείλησαν την οικογένειά του και την οικογένεια του αδερφού του. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κάνουν μπλόκα σε διάφορα σημεία της πόλης, τα οποία διατήρησαν όλη τη νύχτα με στόχο να αποτρέψουν ευρύτερα επεισόδια.

    «Είναι μία δύσκολη επιχείρηση όλη αυτή που εξελίσσεται από χθες το βράδυ» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων της Φωκίδας, Παρασκευάς Δρόσος, προσθέτοντας πως «ακόμα δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη των πραγματικών περιστατικών». Όπως τόνισε ο κ. Δρόσος, «αυτήν τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητούμε τον δράστη στα σημεία διαφυγής του, να παίρνουμε προληπτικά μέτρα για την οικογένειά του και τα συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και ευρύτερα μέτρα για αποφυγή επεισοδίων εντός της πόλης. Ήταν μία εφιαλτική νύχτα αυτή που περάσαμε». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων της Φωκίδας στρέφει το βλέμμα του στην κηδεία της 13χρονης, αλλά και στον χρόνο μετά την κηδεία, καθώς, όπως επισημαίνει, «είναι αυτονόητο ότι θα ζητήσουμε ενισχύσεις καθώς η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας δεν επαρκεί για τέτοια ευρείας έκτασης μέτρα».

    Στο κέντρο της πόλης δεν λείπουν και οι αψιμαχίες ανάμεσα σε μεμονωμένους Ρομά και θαμώνες καφενείων, γεγονός το οποίο δείχνει ότι το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο διάστημα είχε ζωντανέψει μία συζήτηση στην Άμφισσα καθώς είχε επιλεγεί ως πιλοτική πόλη για διευθέτηση του θέματος των Ρομά. Αυτή η συζήτηση το προηγούμενο διάστημα είχε ανεβάσει ιδιαίτερα τους τόνους του διαλόγου καθώς είχαν κατατεθεί διάφορες και διαφορετικές απόψεις, οι οποίες τώρα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Οι επαγγελματίες προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους, θεωρώντας ότι κάθε διαφορετική προσέγγιση ενδεχομένως να έχει και επιπτώσεις. Ωστόσο, επαναφέρουν στις συζητήσεις και το θέμα της παραβατικότητας από την πλευρά των Ρομά, καθώς όπως λένε «διαρκώς υπήρχε αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τέτοιες συγκλονιστικές καταστάσεις που οδήγησαν στον θάνατο μίας 13χρονης».

    Η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας αποφεύγει να αναφερθεί στα οποιαδήποτε περιστατικά προηγήθηκαν, καθώς όπως υπογραμμίζουν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «οι εκδοχές είναι πολλές και διαφορετικές και πριν ολοκληρωθεί η ανάκριση είναι δύσκολο να έχουμε βγάλει τα ασφαλή συμπεράσματα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Δυστυχώς οι ρομά είναι αδιόρθωτοι…Τεμπέληδες, παράνομοι, επιδοτούμενοι, αφορολόγητοι. Παρασιτική και προβληματική η παρουσία τους στην Ελλάδα. Ανέκαθεν.

    2. ΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.

    3. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ “ΠΑΡΟΙΜΙΑ” ΛΕΕΙ : “ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ” ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
      ΜΠΗΚΑΝΕ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟΙΣ ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!!!

    4. Γυφτοι ειναι θα κανουν αλλο.εχασαν κ το επιδομα.

    5. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΓΚΙΑ ΓΑΖΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ

    6. Αν αύριο εκτός απο την τσάντα μου πάρω και το τσεκούρι μου ή το κουζινομάχαιρο μου και βγώ έξω θα συλληφθώ ναι ή όχι; Γιατί αυτές οι διακρίσεις; Τι δείχνουν με αυτά που κάνουν; Τον υποτιθέμενο πόνο τους, ειδικά κάποιοι που χαχανίζουν μπροστά στην κάμερα, ή την δήθεν μαγκιά τους, πως εμείς δεν σηκώνουμε τέτοια αλλά εσείς θα καταπίνετε ό,τι κάνουμε. Έχει καταντήσει πολύ κουραστική αυτή η ανισόρροπη κατάσταση στην Ελλάδα, να κάνουν κάποιες ομάδες ό,τι θέλουν και οι υπόλοιποι να κάνουμε υπομονή σε όλες τις αδικίες εις βάρος μας. Ελπίζω να μην βρεθεί ο δράστης ποτέ, γιατί θα πέσουν οι κανίβαλοι να τον ξεκοκκαλίσουν. Μπορεί να μην είναι σπίρτα αλλά σίγουρα δεν πιστεύουν πως στόχευε το κορίτσι, αφορμή για να ρημάξουν βρήκανε.

    7. Αυτός ο πιο σκούρος ο Λιάκος δεν είναι ή τον μπερδεύω λόγω χρώματος;

    8. Είδατε οι Βρομά όταν πεθαίνει κάποιος δικός τους γίνετε της πουτάνας το κάγκελο, όταν πυροβολούν στα προαύλια των σχολείων στο Μενίδι 10χρονα στο κεφάλι δεν τρέχει κάστανο για την κοινωνία.

    9. σωστα παρασιτα της κοινωνιας ειναι οι ρομα που σε μια εθνικοσοσιαλιστικη κοινωνια θα ειχαν βρει την φυσικη τους θεση που ειναι οι φουρνοι . ομως αναμφιβολα ειναι μια πολλη θερμη και ερωτικη ρατσα αυτοι οι υπανθρωποι που αν και ντρεπομαι που το λεω στο παρελθον με εχουν κανει να αισθανθω πραγματικα τι παει να πει να εισαι στο κρεββατι με εναν αληθινο ανδρα .

    10. Πειτε μου τωρα οτι δεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ των ανθρωπινων φυλων….. οι φυλη αυτη δεν μπορει να ζησει μαζι μας , δεν ειναι ανθρωποι ειναι ανθρωπομορφα παρασιτα που πρεπει να μαζευτουν και να καουν ολοι , σταχτη να μην μεινουν ουτε τα κοκκαλα τους πανω στην γη.

    11. Το Μενίδι το ξέχασαν πολύ εύκολα. Αλλά το κακό για αυτούς είναι πως είναι από παντού κλεισμένοι. Γύρω γύρω είναι βουνά. Δεν ξεφεύγουν εύκολα. Αρκεί να κλείσουν τρεις δρόμοι και δεν περνάει κουνούπι μετά.

    12. Αν κουνηθούν οι γύφτοι θα πρέπει να τους ξαπλώσουν σαν τις κατσαρίδες. Καλά έκανε το παλικάρι και έριξε με το όπλο , έτσι θα πρέπει να φοβούνται οι σκατόγυφτοι και να κρυφτούν στα τσαντίρια τους και όχι να το παίζουν μάγκες . Αν ήταν κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή , τώρα δεν θα κουνιόταν φύλλο από αυτή τη σκατόφαρα.

    13. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΠΛΑΝΩΔΙΟΙ ΠΟΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ. ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΗ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΛΙΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΤΛ. ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΟ ΤΟ ΤΕΛΑΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ….ΑΥΤΑ…

    14. “Τιποτα δεν εγινε, κ τιποτα δε θα γινει… μονο φωνες και “θα”….
      οι ρομα εχουν αναγκη την πολη που τους ζει… και που τους ανεχεται παρ ολη την παραβατικοτητα τους (σε κλοπες κ μονο κ οχι σε βιασμους κ δολοφονιες).
      κατα τις 9 το βραδυ που ημουν παρων, η πολη ηταν ησυχη κ κανεις πολιτης δεν ανησυχουσε… κριμα μονο για το αθωο κοριτσι που δεν ηταν επιλογη του να γεννηθει ρομά,
      Κατι ομως οδηγησε εκει στο φονο… αυτο πρεπει να διευθετηθει… αυτα.

    15. Η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε και υπεύθυνοι είναι αποκλειστικά οι δημόσιοι(δικαστές,αστυνομία,εφορία κλπ),Όλοι αυτοί οι κηφήνες το μόνο που ξέρουν είναι να κυνηγάνε τους Έλληνες προκειμένου να μπορούν να πατάνε το pin με σιγουριά κάθε μήνα.Αν δεν βγούμε για πάρτυ στα στενά οργανωμένα,πολύ απλά θα κλάσουμε ένα αρχίδια και θα είμαστε στην κλάψα

    16. εγω θα σας πω ενα πραγμα…
      θυμαστε οταν πρωτοηρθαν τα αλβανα…σκυφτα κεφαλια..
      θυμαστε οταν πρωτοηρθαν τα ρωσογεωργιανα… το ιδιο..
      το ιδιο και τα ρομα και ολοι αυτοι οι βουλγαρογυφτοι που βουτανε στους καδους σαν τον φελπς…
      το ιδιο και τα μουσλιμια…
      τωρα τι γινεται? ολοι οι προαναφερθεντες σας κοιταν ολους στα ισια…και χαμηλωνετε και το βλεμμα…δυστυχως…τα ελληνοπουλα εγιναν στον τοπο τους αυτοι που
      χαμηλωνουν το βλεμα..σε καθε αλλοδαπο που κουβαληθηκε εδω..
      συμπερασμα: ειμαστε τελειωμενοι ?
      η θα τρελαθουμε εντελως και θα γινει της ποπης καμια μερα…?
      ιδου η απορια μου..με τους κομμουνες (και τους προηγουμενους ραγιαδες που εχουμε μπλεξει)..
      το ονομα το δινουν ειδατε…την μερα της ψηφισης ομως οσοι μειναμε καλουμεστε να ειμαστε στην πρωτευουσα και να τα κανουμε πουτανα ολα…ουτε ματ να αφησουμε ορθια ουτε εξαρχεια ουτε βουλη..ουτε τιποτα ρε μαγκες…πρεπει να τα γαμησουμε ολα..θα μας γραψει η ιστορια αν γινει ετσι οπως το λεω..αν οχι….ειμαστε σκουπιδια και εμεις..και ας δινουμε προσωπικο αγωνα ο καθενας μας..αυτα.

      1. φιλε οι γυφτοι ηταν παντα εδω… δεν ηρθαν τωρα, απλα τωρα τους εμαθες εσυ

        1. φιλε οι γυφτοι ηταν παντα εδω… δεν ηρθαν τωρα, απλα τωρα ξεσάλωσαν με συριζα φωτιου

    17. παρασιτα δεν λες τιποτε φιλε και το ανθελληνικο κρατος τους προστατευη…..καιρος να φιτηλιαση η ιστορια αρκετα με δαυτους και οποοιος ζησει…………….οι εμεις οι ελληνες οι τα παρασιτα του ΣΥΡΙΖΛΑΜ

    18. απο τοτε που ο τρισκαταρατος σαμαρας φιμωσε τη χρυση αυγη ολοι οι τουρκογυφτοι πηραν αερα.τους μονους που φοβοντουσαν ειναι οι χρυσαυγιτες.αυτη η καταραμενη φαρα μαζι με τους λαθρομεταναστες θα εξαφανησουν τον ελληνικο λαο…αν δεν οργανοθουμε ειμαστε τελειωμενοι.σε μερικο καιρο και οι αριστεροι και ολος ο κοσμος θα πουν αναθεμα που ο χιτλερ δεν εξαφανησε τους τουρκογυφτους

    19. κατσε και στον πουτσο μου λιγακι ψοφησε το δυστυχο γυφτακι

    20. ..ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ,ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..

    21. Κατα τα αλλα ψυχακιας ο χιτλερ εεεεε…τωρα ας τα λουστουμε ολοι μας αυτα που γινονται…πολλα χρονια μπροστα για την εποχη του εβλεπε ο υποτιθεμενος ψυχοπαθης ηγετης…ενα ειναι το σιγουρο οτι η ιστορια εχει ειδη αρχισει και τον δικαιωνει!!!!!

      1. …AYTO AKΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…

          1. δυστυχως μεγαλη χαρα οι συριζοχαζηδες

    22. ….ψοφο και καρκινο σ’ολο το γυφταριο..ηταν..ειναι…και θα ειναι ο καρκινος της κοινωνιας…ειναι ανενταχτοι απο μονοι τους…αρνουνται να ακολουθησουν την κοινωνια και τους κανονες της…και τωρα μας απειλουν….για τις αδεσποτες σφαιρες στην δυτικη αττικη τι εχουν να μας πουν??

    23. Στείρωση ; φορολογία γυφτιάς ; να πάνε αλλού ; διαλέξτε !

    24. Στέφανε που και που πόσταρε το ξεχασμένο θέμα με εκείνη την δημαρχίνα απ την Ιταλία η οποία είχε πει πως για τους γύφτους πρέπει κάθε σπίτι να διαθέτει κάποιο φούρνο για να τους αντιμετωπίζει.. και πως είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα. Άντε μπράβο.

    25. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΎ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ. ΕΞΩ ΟΙ ΒΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

    26. Εκει στη φωκιδα να πατε στον συριζαιο βουλευτη σας τον κουτοπαναγιωτη ηλια να σας σωσει .Συριζα δε ψηφισατε 35%?Φατε τους γυφτους στη μαπα

    27. “ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΠΟΛΗ!”
      …ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,,,ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11.00 ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΜΦΙΣΣΑ,
      ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΥΣΙΑ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ

      ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΟΠΩΣ Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ?

    28. Αν δεν τους μαζέψουν να τους σαπίσουν στο ξύλο, ε τότε τους αξίζει ότι παθαίνουν!

    Comments are closed.