ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΠΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ – ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ- ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ…

    Κοινοποίηση:
    ψινακηςς

    Μετά την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Θα πρέπει, λοιπόν, εκεί στον Μαραθώνα να σκεφτούν που έδωσαν τη ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές. Σε έναν lifestyle μάνατζερ που όχι μόνο πουλάει μούρη στις κάμερες αλλά λέει και ψέμματα.

     

    Ο λόγος φυσικά για τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη και το… ερημονήσι που λέγεται Μύκονος, στο οποίο βρισκόταν και δεν μπορούσε να πληροφορηθεί για την πύρινη κόλαση που υπήρχε σχεδόν στην… πόρτα του δήμου του.

    Κατά τα άλλα, ο κ. Ψινάκης μέσω social media απάντησε οργισμένος σε όσα του καταλογίζει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso  που κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο την φωτογραφία του και επικεφαλίδα «Έτρωγαν και έπιναν την ώρα που καιγόταν ο τόπος».

    PSINAKIS2

    Το δημοσίευμα αναφέρει: «Η ανατολική Αττική, οι δημότες της οποίας τον εξέλεξαν για να προασπίζεται τα συμφέροντά τους, φλεγόταν απ’ άκρη σ’ άκρη και τα σπίτια τους απειλούνταν από τη μεγάλη πυρκαγιά, αλλά τις κρίσιμες εκείνες πρώτες ώρες ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ήταν… απών! Σε μια πρόκληση χωρίς προηγούμενο, προτίμησε το βράδυ της Κυριακής να διασκεδάζει αμέριμνος στη Μύκονο, τρώγοντας και πίνοντας με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή στο κοσμικό εστιατόριο Kiku! Η νέα προκλητική συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

    Ο δήμαρχος, άλλωστε, ζει στον κόσμο του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας το υπενθυμίζει! Ποιος ξεχνά, άλλωστε, το πρόσφατο ταξίδι στο Ντουμπάι και τον λουλουδοπόλεμο στο κέντρο όπου τραγουδά ο Λε-Πα; Την ώρα, λοιπόν, που σπίτια και περιουσίες σε Κάλαμο, Καπανδρίτι και Βαρνάβα είχαν παραδοθεί στις φλόγες και ενώ η ευρύτερη περιοχή είχε μετατραπεί σε κόλαση του Δάντη, εκείνος απολάμβανε το δείπνο του συντροφιά με τον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος, επίσης, δεν… συγκινήθηκε από το δράμα χιλιάδων συμπολιτών μας! Την επόμενη μέρα, όμως, ο δήμαρχος Μαραθώνα έκανε θεαματική εμφάνιση στο μέτωπο της φωτιάς, φέρνοντας… νερά και σάντουιτς για τους πυροσβέστες! Στις δηλώσεις του προσπάθησε να δικαιολογήσει την απουσία του, λέγοντας ότι δεν γνώριζε για την πυρκαγιά γιατί βρισκόταν σε ένα ερημονήσι (!!!) και ότι τον ενημέρωσε τηλεφωνικά η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στις 6 το πρωί της Δευτέρας, οπότε «άρπαξε» ένα ελικόπτερο και έφτασε στον Μαραθώνα! Μάλλον στο πριγκιπάτο της Μυκόνου δεν έχουν καμία σύνδεση με τον έξω κόσμο και έτσι ο Ηλίας Ψινάκης και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αδυνατούσαν να πληροφορηθούν τα δραματικά γεγονότα».

    Πριν από λίγη ώρα, ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε στο δημοσίευμα το οποίο διαψεύδει και επιπλέον αναφέρει πως απαιτεί από την εφημερίδα μια συγγνώμη προς τους Δημότες του. Ο δήμαρχος περιγράφει μεταξύ άλλων το χρονικό μέχρι να ενημερωθεί και το πώς τελικά επέστρεψε στην Αττική ενώ κάνει λόγο για για «λάσπη» και «ηλιθιότητες».

    Η δήλωσή του όπως δημοσιεύτηκε στο Instagram:

    «Ο μόνος λόγος που κάθομαι και ασχολούμαι με αυτά τα ηλίθια δημοσιεύματα είναι επειδή δεν αφορούν έμενα -που είναι πάγια τακτική μου να μην τα διαψεύδω-άλλα τον Δήμο μου. Γράφονται πολλές μπούρδες για το πού ήμουν όταν έκαιγε η φωτιά στην Ανατολική Αττική. Η αλήθεια είναι πως πράγματι βρισκόμουν στην Μύκονο με τον Υπουργό Ναυτιλίας Π Κουρουμπλη τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κο Α Γεωργιάδη τον Δήμαρχο Μυκόνου Κ. Κούκα στα προγραμματισμένα εγκαίνια μιας υπεροχής πρωτοβουλίας για safe water sports που είχε ο Κος Πασχαλακης πατέρας του 10 χρόνου Μιχαηλ που έχασε την ζωή του πριν 3 χρονιά στην Μυκονο, με προσωπικό ενδιαφέρον να γίνει σε όλους τους Δημους της Αμφικτυονιας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων για να μην χαθούν και άλλες αθώες ζωές. Το βράδυ έφυγα από το νησί με το σκάφος στο οποίο ήμουν φιλοξενούμενος και πήγαμε σε ένα ξερονήσι κοντά στα Κουφονήσια. Μέχρι εκείνη την στιγμή η φωτιά ήταν μακρυά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον δήμο Μαραθώνα. Η φωτιά στην περιοχή του Βαρνάβα έφτασε νωρίς το πρωί γύρω στις 5 και κάτι. Στις 6 το πρωί μου τηλεφώνησε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και μου είπε ότι η φωτιά πηγαίνει στην περιοχή του Βαρνάβα. Πήρα ένα ελικόπτερο και τσακίστηκα και ήρθα στην Αθηνα εγκαταλείποντας το ξερονήσι που βρισκόμουνα και παράλληλα οργανώνοντας με την Περιφέρεια το Υπουργείο Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής τις κινήσεις που έγιναν άμεσα και σε 8 ώρες έσβησαν την μεγάλη πυρκαγιά στον Βαρνάβα και σώθηκε ο Μαραθώνας από μια τεράστια καταστροφή που δυστυχώς δεν απέφυγε ο Δήμος Ωρωπού . Αυτή είναι όλη η αλήθεια και την είπα από την πρώτη στιγμή .Το τι έκανα όταν έφτασα το είδε όλη η Ελλάδα. Τι δεν καταλαβαίνετε;
    Γιατί τόση λάσπη?
    Γιατί δεν διασταυρώνετε τις ηλιθιότητες που γράφετε από τις αρχές τα Υπουργεία και την Περιφέρεια;
    Απαιτώ από όλους εσάς που γράφετε η αναπαράγετε αυτές τις αηδίες ένα συγνώμη στους Δημότες μου που πάλευαν με τις φλόγες για να λήξει εδώ και να μην έχουμε άλλα..!!
    Ευχαριστώ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Γαμα τους Ηλια ετσι οπως ξερεις μονο εσυ ετσι οπος εκανες και στη Λατση και στα παιδια της.

    2. Ζωα εκει στο Μαραθωνα να πατε να τον ψιφησετε παλι μην το ξεχασετε!!!Ρε μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος!!!

    3. απο το 1974 και μετα ολοι δημαρχεοι πολιτικοι ειναι για φτυσιμο γερο αλλα τα προβατα ειναι ταξε μου ταξε μου και οτι τους πουν το χαβουν

    4. Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΑΠΛΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ????

    5. …Ο,τι ψηφίζει ο γραικυλοπίθηκος ,αποτελεί εικόνα και ομοίωσή του…Τσιμουδιά λοιπόν…

    6. O καλύτερος Δήμαρχος που έχει υπάρξει.Ολα τα άλλα είναι κακίες του Χίου που δεν τον έπαιξαν μαζί με τον Σάκη αλλά αρκέστηκαν μόνο στο να του κουνάνε τα προφυλακτικά τότε με τα μπουρνούζια μισάνοικτα….Επρεπε να του τα είχαν δώσει να τα πιεί σαν ρόφημα αλλά δεν ήταν του γούστου τους φαίνεται…..

    7. Λατση και Ψινακης εκει κατελιξε η Ελλαδα. Βλαχομπαροκ και βλαχοδημαρχοι απατεωνες.

    8. Aν ομως επιανε φωτια ο λο-κώς του Σακη στο Βαρναβα, τοτε η κορυφαια δημαρχάρα, θα ερχόταν αμέσως με την ΟΠΙΣΘΕΝ απ’την Μυκονο για να βοηθησει να του σβησει τη φλογα ! https://www.youtube.com/watch?v=rch7SwupK7E (Χίος:Έπιασα στο κρεβάτι τον Ρουβά με τον Ψινάκη.. πολυ καλό βιντεο, για να μη ξεχνιομαστε, με τους αλλαξο-κώληδες)

    9. Μακραν ο καλύτερος δήμαρχος στην Ελλαδα..ολα τα αλλα που λέτε ειναι πίπες!!!!!!!!!!!

      1. ΠΙΠΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ……ΣΆΚΗ ΡΟΥΦΑ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΟΥΒΑ).ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ…….

      2. Εχεις γυρισει ολη την Ελλαδα; Αν οχι πως λες οτι ειναι ο καλυτερος δημαρχος στη χωρα;
        Μπορει να ειναι απ’τους καλους (στο λεκανοπεδιο) οσον αφορα τη βοηθεια στους συμπολιτες…
        Μαθε ομως οτι ο θεσμος του δημαρχου επιβαλλει και καποια σοβαροτητα…καποιο κυρος.
        Κατι που δεν εχει ο Ψινακης.

    10. Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.

    11. το 94 στα ξενοδοχεια της θες/νικης, με τα μπουρνουζια να μου κανατε τα προφυλακτικα παλιοξεφτυλες

    Comments are closed.