ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ “ΞΕΧΑΣΑΝ” Η ΤΟ “ΕΘΑΨΑΝ”…

    Κοινοποίηση:
    kommeno

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ Κ Ο Μ Μ Ε Ν Ο ‘Βίντεο’, απο την μεγαλειώδη Διαμαρτυρία ΚΑΤΑ των αθλίων «βιβλίων» του (κάθε) Γαβρόγλου! Πρέπει να το δουνε ολοι οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Η συμμετοχή στην πορεία ήταν μεγάλη.

    Κάποιοι καλό θα ήταν να την λάβουν πολύ σοβαρά υπ όψιν για όσα άλλα αντίχριστα σχεδιάζουν.

    Μην απορείτε που πολλά πρακτορεία εκκλησιαστικών ειδήσεων και sites δεν “είδαν” την μεγάλη πορεία. Αλλώστε μην ξεχνάτε ότι ο καθένας παίζει τον ρόλο του…

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ολα τα συμφωνηθεντα στο κολυμπαρι της κρητης ΠΑΠΑΣ-ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ- ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ο βαρθολομαιος φιλαει τον παπα στο κεφαλι και τον χαρακτηριζει ως την καφαλη της πιστης σε ολον τον πλανητη γη.και ο ιερωνυμος τους σιγονταρει κανονικα χωρις ολοι οι κληρικοι της ελλαδας να μην ξερουν τι παιζεται, η το ξερουν και κανουν τουμπεκι που επρεπε να μην τους μνημονευουν στις εκκλησιες. αλλα φοβουνται μην τους καθαιρεσουν η τους βαλουν σε υποπτεια ο μητροπολιτης της καθε πολεως!!!!!

    2. ΑΞΙΟΙ…..Πρεπει να τους μιμιθουν σε ολη την Ελλαδα…υπαρχει ακομη ελπιδα….

    3. ΜΟΝΟ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ. ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ???

    4. Ούτε στον ύπνο τους δεν.προκειται να δουν τόσο κόσμο σε συγκέντρωση οι αριστεροί παρά την διαφημίζουν καμμία βδομάδα σε όλα τα ΜΜΕ. Φυσικά σαν άθεοι που είναι πέρασαν νομο υπέρ της παιδοφιλίας από τα 15 γιατί αυτός ήταν ο στόχος του συριζα. Είμαι βασικό να δώσει όλος ο κόσμος που νοιάζεται για αυτόν τον τόπο στην συγκέντρωση την 1η Νοέμβρη στην επαιτειο της δολοφονίας των Φουντούλη Καπελωνη από τάγμα εφόδου της αριστεράς. Ήδη σε αριστερά σάιτ βρίζουν χυδαία τα 20 νεκρά παιδιά και ετοιμάζουν τάγματα εφόδου του συριζα να επιτεθούν σε Έλληνες με ορμητήριο τον στο στο Νοσοκομείο.Ηρακλειο. Οι δολοφονικες επιθεσεις των ταγμάτων του συριζα γίνονται καθημερινά φυσικά με την πλήρη κάλυψη και υποκίνηση από την κυβέρνηση. Εάν τολμήσουν να πλησιάσουν τα τάγματα εφόδου του συριζα καμμία περιφρούρηση χρυσαυγιτων δεν θα κρατήσει τον κόσμο. Η ανοχή μας τους απιθρασυνει. Έχουν την κάλυψη του συριζα και τον σχεδιασμό στα υπουργικά γραφεία έχουμε την ψυχή μας. Ο σύριζα προκαλεί και θέλει εμφύλιο. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

    5. Στις φυλακές Τρίπολης μετήχθη μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Πρέβεζας ένας 53χρονος ιερέας πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 17 και 15 χρόνων σε κοινότητα της Πρέβεζας!

    6. Με γοργούς ρυθμούς οι Έλληνες παίρνουν τις ηλεκτρονικές κάρτες των ΜΜΜ
      Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 18:34
      Παρά τον αρχικό σκεπτικισμό που επικρατούσε.

      Πρόσθετα εκδοτήρια για την έκδοση προσωποποιημένων καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε όλους τους Κεντρικούς Σταθμούς που παρατηρείται μεγάλη προσέλευση θέτει από αύριο σε λειτουργία το υπουργείο Υποδομών και ο ΟΑΣΑ.

      Όπως ανακοινώθηκε, μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί περισσότερες από 100 χιλιάδες προσωποποιημένες κάρτες ενώ ο ρυθμός έκδοσής τους συνεχώς αυξάνεται.

      Παράλληλα περισσότεροι από 10 χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται ταχυδρομικά.

      Από χθες το απόγευμα άρχισαν να αποστέλλονται οι πρώτοι φάκελοι με προσωποποιημένες κάρτες σε όσους επιβάτες προτίμησαν τη διαδικασία έκδοσής τους με κατάθεση φακέλου και αποστολής τους με συστημένη επιστολή μέσω του ταχυδρομείου.

      Με την ευκαιρία το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση που έχουν επιδείξει, τονίζοντας ότι η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί γίνεται άπαξ, με την πρώτη έκδοση της κάρτας.

      Το υπουργείο σημειώνει ότι η διαδικασία έκδοσης προσωποποιημένων καρτών με κατάθεση φακέλου από τους επιβάτες και αποστολής τους στη διεύθυνση επιλογής τους, αφορά όλους τους κατόχους μηνιαίων καρτών κανονικής τιμής, καθώς και τους επιβάτες άνω των 65 και κάτω των 18 ετών, που διαθέτουν μηνιαία κάρτα εντός του 2017.

    Comments are closed.