ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΈΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΆΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    koulis makeleio

    Εδώ είδε τον Χάρο στα μάτια  και πάλεψε για ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή, θα φοβηθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη;
    Μιλάμε για τον Θανάση Πλεύρη, στέλεχος της ΝΔ με πολύ μεγάλες πιθανότητες στις επερχόμενες εκλογές να μπει στη Βουλή!
    Δεν το παίζει όμως καλό παιδί με το να μην εκφράζει δημόσια την άποψη του για την ονομασία των Σκοπίων!

    Σε αντίθεση με Άδωνι -Βορίδη αλλά και τα αλλά κορυφαία στελέχη της ΝΔ, εκείνος έχει άποψη!
    Έγραψε στο twitter του:
    Λέτε να τον διαγράψει ο Κούλης;
    ο1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. να γινει ποινικο αδικημα το ψεμμα για τους πολιτικους που αλλα λενε πριν και αλλα πρατουν μετα τις εκλογες.
      οσο για τον μπουταρι μονο με ξυλο θα στρωσει

    2. Παιδια… ο Θανος ο Πλευρης ειναι καλο παιδι.
      Απο το 2009 και μετα ψηφιζω ΧΑ…
      Το σκοπιανο ζητημα…δεν εχει να κανει με κομματα…αλλα με Πατριωτες…
      Σε λιγες μερες θα παει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του!

    3. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ…ΜΕ ΚΑΝΟΝΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1900.

    4. Ας μου πει κάποιος ένα (όχι δυο) πολιτικούς που αλλά έλεγε πριν εκλεγεί και αλλά έκανε μετά. Σε αυτή την χώρα η έλλειψη μνήμης είναι απίστευτη.

    5. Δωστε το ονομα Μακεδονια στους σκοπιανους Ασ συμφωνησουμε με την συνθετη ονομασια.Το ΄΄΄Κατεχομενη Μακεδονια” ειναι το σωστο ονομα.Ετσι καποια στιγμη θα ερθει η ωρα νατην απελευθερωσουμε και να την προσαρτησουμε αφου διωξουμε τους σκοπιανους

    6. Στέφανε, μην επιτρέπεις μηνύματα για φασίστες, κομμουνιστές κλπ σε αυτό το ζήτημα. Γίνονται σκόπιμα απο τρολάκια για να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα και την ουσία. Το θέμα είναι η Μακεδονία μας και τα κόμματα που δουλεύουν πίσω απο την πλάτη μας.

    7. Χίλια μπράβο. Ενώ ο μασονος Ιερώνυμος τουμπεκί. Διαφωνεί αλλά δεν εγκρίνει τα συλλαλητήρια. Αν τελικά Χριστοδουλε τι κουμασια άφησες πίσω.

    8. Αν και δεν τον χώνευα, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. Έγινε η αρχή! Πιέστε παντού παιδιά. Με μηνύματα με οτιδήποτε. Και φυσικά ειρηνικά. Και μην χάφτετε οτι θα αλλάξουν το Σύνταγμα, τις πινακίδες, τα αγάλματα και τα βιβλία. Αυτά τα αλλάζουν και τα επαναφέρουν για πλάκα. Ντροπή στη ΝΔ και σε όλα τα κόμματα. Ο Καραμανλής για όλα αυτά που λένε για το 2008 θα τα διαψεύσει; Ο Σαμαράς θα πει κάτι;
      Ας μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ με το όνομα Βαρντάσκα. Δεν είμαστε Κορεάτες χωρισμένοι σε Νότιους, Βόρειους, παλιούς και νέους. Εμείς είμαστε Έλληνες και αυτοί είναι Σλάβοι, Αλβανοί και Βούλγαροι, μαζί με μια ελληνική μειονότητα για την οποία δεν βγάζουν κιχ.
      Χαμουτζήδες ωρέ είμαστε μόνο οι Πελ/νήσιοι. Όχι οι Μακεδόνες.

      1. Καλά που το κατάλαβες Χαζοελλαδίτη Μπάζο …

        1. Συμφωνείς μαζί μου αλλά με βρίζεις… Περίεργο αλλά δεν πειράζει. Αρκεί στα εθνικά θέματα να είσαι σωστός.
          Καλό θα ήταν πάντως αντί να βρίζεις να παραθέτεις επιχειρήματα.

    9. Εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτη η δήλωση που έκανε για το Μακεδονικό.
      Οι αληθινοί Έλληνες πατριώτες όμως, που δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, ποτέ δεν θα ξεχάσουν ότι ψήφισε Μνημόνιο 1 και 2.
      Όλοι κάποτε θα κριθούν για τις πράξεις τους.

    10. Για μένα οι μεγαλύτεροι προδότες είναι οι χρυσαυγητες. Γιατί το λέω? Διότι αν ήθελαν να σώσουν την Ελλάδα θα έπρεπε να βάλουν το ΕΓΩ τους κάτω απο την πατρίδα και να βάλουν πλάτη να κανουν συμμαχίες με όλα τα πατριωτικά κόμματα . που υπαρχουν . Για σκεφτητε αν συμμαχούσαν : Χρυσή Αυγή , ΛΑ.Ο.Σ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ , ΠΛΕΥΡΗΣ κ.α τι θα μπορούσε να κανει κανει ο πατριωτικός χώρος. Θα έβγαιναν παμψηφοι , θα επερναν την εξουσία και θα σωζανε οτι σωζετε. Αλλά αυτοι θέλουν να κανουν μόνοι όταν και αμα γίνουν κυβέρνηση . Δηλαδή σε 50 χρόνια και αν, όταν τα σύνορα θα φτανουν μέχρι την Λαμία. Αρα βάζουν το ΕΓΩ τους πανω απο την πατρίδα και το μονο που κανουν είναι να φωνάζουν εκ του ασφαλούς. Ενώθητε να σωθεί η Ελλάδα ή χαθητε και εσείς μαζί της.

      1. Το ΛάΟΣ και ο Βελοπουλος μια χαρα συνεργαστηκαν με το Πασοκ και τη ΝΔ στη συγκυβερνηση Παπαδημου, να παει εκει ο κολοτουμπας προδοτης και να μη ζητα συνεργασιες, ο λαος τον πεταξε στα σκουπιδια οταν εγινε κολος και βρακι με το πασοκ

      2. Ετσι πρεπει να γινει. Δεν μπορει να λες Ελλας η τεφρα η Ελλας πρωτη και πανω απ ολα κλπ και η πατριδα να βρισκεται στο χειλος του γκρεμου και να μην λες ενα λογο για ενωση των πατριωτικων δυναμεων ακομη και τωρα….Δεν αρκει να λες οχι μονο…πρεπει να κανει και πραξεις τις απαιτει η ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ της περιστασης αλλα….

    11. Αυτοι οι δυο που το παιζουν πατριωτες, Αδωνης και Βοριδης, ειναι πουλημενα κουφαρια στους εβραιομασονους, ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει κανεις????? Ξυπνηστεεεεεε

    12. Βορίδη
      Ντρέπεσαι να υπερασπισθείς την Μακεδονία ?
      Πώς δεν ντράπηκες να υπερασπισθείς την Energa ρε τιτανο-τεράστιε ?

    13. Aδωνιζζζ… μπουμπουκο…! Ξερουμε οτι εισαι κρυμμενος και κανεις προβες ρητορικης….. αυτην την φορα ομως θελουμε μονον ναι η’ οχι. Τιποτε αλλο.

    14. Αντιστροφη μετρηση για τον ΞΕΣΗΚΩΜΟ…Οσοι θελουν μπορουν να περιμενουν μεχρι τις εκλογες για να τους μαυρισουν…εμεις στην Μακεδονια δεν περιμενουμε μεχρι τις εκλογες…για μας το τελος καθε προδοτη πολιτικου, λουγκροδημαρχου, δημοσιογραφων που κανουν τουμπεκι και ολων των φορεων που εναντιωνονται στο ξεσηκωμο μας ειναι ΤΩΡΑ…21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ..ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..

    15. Άδωνη βάλε παντελόνια βρε Βορίδη βγάλε τη φούστα δεν σου ταιριάζει η Μακεδονία πάνω από όλα.

    16. Χαχα, μάγκας εκ του ασφαλούς. Μήπως είναι βουλευτής; Κλασσικός πολιτικάντης. Εάν είναι μάγκας, να αποχωρήσει από την ΝΔ. Τότε θα είναι “παντελονάτος.

    17. Συγχαρητήρια κ.Πλεύρη είσαι πατριώτης.

    18. ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
      Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
      ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
      Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

    19. Γνωστός φασίστας και λαμόγιο, έχει φάει κάμποσες φάπες από συντρόφους στα δικαστήρια, αλλά δυστυχώς μυαλό δεν έχει βάλει.

    20. Αδωνη υπερπατριωτη που εισαι?
      εσυ Βοριδη?
      που πουλατε τωρα εθνικιστικες κορονες ρε κωλοτουμπες?
      που ειστε να βαλετε πλατη για το ονομα και να στριμωξετε τον Μητσοτακη?
      μηπως συμφωνειτε με την αποψη του Κουλη ρε …. Κουληδες???

    21. Χανουμε για παντα Ελληνικα εδαφη.
      Ειναι καιρος να χωρισει η βουλη στα δυο. Στους Ναι και στους οχι στην χρηση του ονοματος μας , τερμα τα μπλα μπλα , ως εδω!
      Να ξερουν οι πολιτικοι οτι δεν θα προλλαβουν να φυγουν , το τελος των τσαουσεσκου θα φαινεται ευτυχες μπροστα σε αυτα που θα δειτε να παθαινουν τα παιδια σας
      Η Ελληνικη επικρατεια ειναι στρωμενη με τα κοκκαλα των προγονων μας που επεσαν για αυτην !!!!! Τολμηστε…. και θα την ποτισουμε ΚΑΙ με το αιμα των μουλων σας εβραιοσκυλα του κερατα

    22. μόνο και που αναφέρουν κάποιοι τα ονόματα των βορ…και γεωργ.. διαπράττουν αδίκημα κατά των εναπομεινάντων νοημόνων και υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων ψηφοφόρων

    23. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ!
      ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

    24. Να βγει ο αδωνουλης και να πει ναι η οχι . Τιποτε αλλο.
      Μαυριστε για παντα τους προδοτες!!!
      Να μην εχουν μελλον στην Ελλαδα ουτε αυτοι ουτε τα παιδια τους!!!!

    25. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ??? , Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

    26. Τελικά ο Θανασάκης άρχισε να ενηλικιώνεται. Μέχρι τώρα ακολουθούσε σαν σκυλίτσα τον πολιτικό ασβό Γεωργιάδη.

    27. Ο κυριος Βοριδης και ο κυριος Αδωνις να καθησουν να δουν τα Video, τι ελεγαν απευθυνομενοι στον κοσμο για το ονομα των Γυφτοσκοπιανων, οταν ανηκαν στον ΛΑΟΣ και μετα χωρις ντροπη , βουτιγμενοι στην σημερινη ξεφτιλα τους, οταν το θεμα ελθει προς ψηφιση στη Βουλη, να ψηφισουν ξεπουλωντας το ονομα” Μακεδονια” στα Σκοπια!!!! Αντε να χαθητε Καραγκιοζηδες!!!!!

    28. ΑΞΙΟΣ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ.
      ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΗΡΗΞΗ.
      ΟΣΟ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ,ΑΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ,ΤΟΥ ΑΒΡΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ.

    29. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΑΝΟ, ΑΞΙΟΣ. ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟ ΕΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ “ΚΑΡΕΚΛΙΚΕΣ” ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
      Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΓΥΦΤΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.

    30. Αυτά να ανοίξουν τα στραβά τους και να τα δουν οι Μακεδόνες που ψηφίζουν Συρίζα,πασοκ,νδ,ποταμια ,κκε κλπ προδότες,ψηφιστε Χρυσή Αυγη,η Βελοπουλο,η Ένωση κέντρου ρε νούμερα εκτος και εάν θέλετε τα σύνορα στην Λαρισα και την Θέσ/κη Σκοπιανοαλβανιαρα,για να σας δω για να δω πόσοι Βορειοελλαδιτες θέλετε να παραμεινετε Έλληνες ?????

    31. Θανο κατεβα στις εκλογες με τον φαηλο ,να καταλαβουν ολοι τι σημαινει παντελονατος δεξιος

    32. Λίγα λόγια και ξεκάθαρα. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ευρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας και Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ.

      Εδώ είναι ένα μεγάλο σταυροδρόμι της Ιστορίας και το μεγάλο σταυροδρόμι της συνειδήσεως του καθενός από εμάς, ή ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ή νενέκος, χωρίς Πατρίδα και χωρίς Αξιοπρέπεια.Ή θα ακολουθήσουμε την ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ για να έχουμε αύριο, ή όποιος θέλει να μην έχει Πατρίδα ας ακολουθήσει την αγέλη των προσκυνημένων.

      ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    33. Αδωνηηηηηη!
      Που εισαι χωμενος βρε πουστρ@κο με την τσιριχτη φωνουλα και τα μικροσκοπικα δαχτυλακια σου ;
      Ελα βγες , μην ντρεπεσαι…

    34. Αφού το παραχώρησε το Μητσοτακαίικο από τις 7-4-1993 και το ολοκληρώνουν τώρα.

      1. Επιτέλους!
        Να, κάποιος που θυμάται και αντιλαμβάνεται σωστά τους “άθλους” του ιδρυτού της οικογενειακής δυναστείας Μητσοτάκη στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.
        Μήπως, όμως, η Μητσοτακαίικη παραχώρηση του ονόματος “Μακεδονία” στα Σκόπια έγινε ενωρίτερα, δηλαδή κάπου προς το τέλος της δεκαετίας του ’80;

    35. Ο κουλης ειναι σε δυσκολη θεση….
      – θα διαγραφει στις συνειδησεις των Ελληνων και θα κινδυνεψουν οι θεσεις επιρροης και οι απολαβες της ευρυτερης οικογενειας του , εαν δωσει το ονομα .
      Η’ μηπως νομιζατε οτι τον απασχολει το ονομα και η ιστορια μας….πφφφφ χεστηκε ο εβραιος για την Μακεδονια…!

    36. Θανο,
      θα σου πω κατι απο καρδιας!
      κρατα το κουτελο σου καθαρο!
      μην γινεις ενα με τους προδοτες!
      πηγαινε πισω στον ΛΑΟΣ, να σε στηριξουμε και φυγε απο τους προδοτες της ΝΔ!
      μην πουλησεις τα πιστευω σου και μην ψηφισεις αυτο το εκτρωμα!

    37. μακαρι να κρατησει το λογο του μεχρι το τελος..ετσι θα τιμησει και τον πατερα του και θα εχουν κουτελο καθαρο στην ελληνικη κοινωνια..θα το κανει ομως??

    38. ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…
      ,,, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ………..
      ,,,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Η ΜΟ-ΝΗ ΛΥΣΗ .
      ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ” ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ = ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ”,
      ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,ΗΤΑΝ,,,, ΚΑΙ ΜΕ TON ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΚΟΥΛΗ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ——-……..,,,,,,,,,, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ……
      ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ,,, = ,,, ΠΡΟ ΔΟ ΣΙΑ……………………………………………….
      ————- Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ————–
      ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 20ΕΥΡΑ ..

      1. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΧΕΤΟ .ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

      2. ΒΑΚΟΥ.
        ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΧΕΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΔΩΣΤΕΤΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.-

      3. το πιο σοβαρο που μας απασχολει ειναι η μειωσις των συνταξεων και του εκας.
        καθως και η μειωσις των φορων. ολα τα αλλα τσιμεντο να γινουν ετσι δεν ειναι νεοελληνες?
        ποιος εψηφισε κομουνιστες και δηθεν δεξιους πατριωτες ? μηπως εσεις που φωναζετε τωρα????

    Comments are closed.