ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΠΟΥ “ΜΠΟΥΚΑΡΕ” ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ, ΜΙΜΙ ΚΟΝΤΕΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
xios-albanida

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Μ.Τετάρτης ο κ. Αριστείδης Ραυτόπουλος “εισέβαλε” με τη βία στα γραφεία της  εταιρίας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ”, χωρίς να αναφέρει την ιδιότητά του, ή άλλα στοιχεία της ταυτότητάς του. Στα χέρια του κρατούσε κάποιο έγγραφο και ζητούσε επιτακτικά να συναντήσει τον δημοσιογράφο της εφημερίδας κ. Στέφανο Χίο. Είναι κοινός τόπος ότι η εφημερίδα μας είναι στοχοποιημένη τόσο από εξτρεμιστικούς κύκλους, όσο και από ισχυρούς μεγαλοσχήμονες του δημοσίου βίου.

Είναι εύλογο λοιπόν να είμαστε σε επιφυλακή για το χειρότερο. Η συμπεριφορά του κ.Αριστείδη Ραυτόπουλου υπερέβη τα όρια της νομιμότητας, εισερχόμενος με τη βία σε επαγγελματικό χώρο, χωρίς να δηλώνει ευθαρσώς την ιδιότητά του και τον σκοπό της επισκέψεως του.

dikastikos-epimelitis

Ο δικαστικός επιμελητής που “μπούκαρε” στα γραφεία της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ αναζητώντας λυσσαλέα τον δημοσιογράφο Στ. Χίο

Στη συνέχεια διαδραματίστηκε το γνωστό επεισόδιο, το οποίο έλαβε χώρα εντελώς διαφορετικά απ΄ότι εσκεμμένα εμφανίζεται στα συστημικά ΜΜΕ.

Η ΕΛ.ΑΣ, μέσω διαρροών, επιχειρεί να στοχοποιήσει τον δημοσιογράφο Στ.Χίο αλλά και την εκδότρια εταιρία ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, εξυπηρετώντας προφανώς πολιτικές σκοπιμότητες της πολιτικής της ηγεσίας. Μετά το επεισόδιο αποκαλύφθηκε ότι ο γεροδεμένος “εισβολέας” με ύφος “μπράβου”, είναι δικαστικός επιμελητής, που ήθελε να επιδώσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση (για παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδος) της Αλβανίδας  υπουργού Άμυνας, κα Μίμι Κοντέλι, προς τον εκδότη της “ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ” κ. Γεώργιο Γκασιάμη. Προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι ο δικαστικός επιμελητής δεν επεδίωξε να συναντήσει τον εναγόμενο εκδότη κ.Γκασιάμη, αλλά αναζητούσε λυσσαλέα τον δημοσιογράφο Στ. Χίο.

dikografo (1)

 

 Το δικόγραφο της αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση για παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” στον εκδότη κ.Γιώργο Γκασιάμη

Η “ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ” θεωρεί ότι το χθεσινό επεισόδιο εντάσσεται στα πλαίσια προβοκατόρικου και ύπουλου σχεδίου για την ηθική και νομική στοχοποίηση της μεγάλης πατριωτικής μας εφημερίδας.

Είναι προφανές ότι η κυκλοφοριακή άνοδος της εφημερίδας μας, ενοχλεί το σύστημα και τους εκπροσώπους του.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα Μ.Πέμπτη είχαμε και την παρέμβαση του κ. Ηλία Ζαγοραίου, προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος ζήτησε την διενέργεια  κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το περιστατικό. Στην εισαγγελία αναφορά έκανε και ο δικαστικός επιμελητής, πέραν της ένορκης καταθέσεως που έδωσε χθες στις επιληφθείσες αστυνομικές αρχές.

Αναμένουμε από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ζαγοραίο, να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ και σε συμπληρωματική παραγγελία προκειμένου να διερευνηθεί το σύννομο των ενεργειών του δικαστικού επιμελητή. Διαφορετικά θα έχουμε για μια ακόμη φορά μεροληπτική στάση εις βάρος του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου και της εκδοτικής μας εταιρίας, λόγω… του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου Β!

Η “ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ” δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα προασπιστεί τα νόμιμα συμφέροντά της, προσφεύγοντας άμεσα στη δικαιοσύνη εναντίον όσων τα θίγουν και τα καταπατούν.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Καμία πουτάνα πίπα κωλοαλβανίδα, κανένα βρώμικο Ελληνικό πολιτικό σύστημα εξουσίας δεν μπορούν να βλάψουν τον λαικό δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.Άν ήταν ο Χατζηνικολάου, ο Ευαγγελάτος και ο Πρετεντέρης θα έστελναν τον τραμπούκο δικαστικό χαφιέ που έστειλαν; Καλή Ανάσταση Στέφανε.Οι Έλληνες σε στηρίζουν.
    Ό Χίος έχει στοχοποιηθεί από την Αλβανική μαφία, τους Σαμαρά, Καμμένο, Τσίπρα, Βενιζέλο, Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου και όλη την Ελληνική πολιτική μαφία.

  2. Θέλει να έχει και γραφείο στην Άνοιξη ο δικαστικός επιμελητής..Βρε τράβα στα τσακίδια παλιοσκουπίδι !!!

  3. Φυσικα σαν Ελληνες και ειμαστε με γτον Ελληνα Δημοκρατη δημοσιογραφο κυριο Στεφανο Χιο.Οι τραμπουκοι Δικαστικοι Επιμελητες εχουν παρει θαρρος απο την φασιστσικη κυβερνηση του Τσιπρα και του Καμμενου.Φτασαμε στην Ελλαδα του 2018 το επαγγελμα του μελλοντος να ειναι τραμπουκος Δικαστικος Επιμελητης.Μπαινουν ακομα και χωρις ταυτοτητα σε Ιδιωτικους χωρους για να κανουν επιδοσεις, παραβιαζοντας το ασυλο και τον Νομο που δηθεν υπηρετουν.Οσο για την Αλβανιδα Mimi Kodheli, το μονο που μπορει να κανει στον πατριωτη Στεφανο Χιο και στους Ελληνες, ειναι να μας παιρνει πιπες.Μια χυσια στην μαπα ειναι οτι πρεπει για την πουτανα την Αλβανιδα.Το Ελληνικο μπουρδελοκρατος μπορει να παιρνει το μερος αυτης της απλυτης κωλοαλβανιδας.Ο Ελληνικος λαος ειναι με το δικαιο και με τον Στεφανο Χιο.Στεφανε Καλο Πασχα με υγεια.

  4. Πάρτε τον τηλ να του ευχηθειτε καλή Ανάσταση…

  5. ΠΟΥΤΑΝΑ αλβανιδα,επειδη εβαλες ενα ταγιερ νομιζεις οτι εγινες και κυρια; Μια ζωη πουτανα θα εισαι για τσιμπουκια και πισωκολητα, και παρε και μαζι σου και τον αλλον τον δικαστικο μπας και βγαλει κανενα φραγκο με καμια βιζιτα γιατι του λειπουνε κατι ψιλα που τα ζητουσε απο τον στεφανο.Αντε γαμηθειτε και οι δυο.

    1. ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΛΑΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΤΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΥΛΗΖΕΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 300 ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ..ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ.

  6. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ , ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ@ΛΟ ΣΟΟΥ , ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΗ ΤΗΣ .ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥΡΕΨΕ ΤΙ ΣΟΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .

  7. θέλω να γαμήσω και να χύσω μέσα στην κωλοτρυπίδα της αλβανέζας

  8. κουβαλησε ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ολο τοι αλβαναριο, εδιωξε ΕΛΛΗΝΕΣ στο εξωτερικο και μας κουνανε το δαχτυλο οι αλβανιδες που κοσμουσαν τα κωλομπαρα στη ΣΥΓΓΡΟΥ….ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ χανεταΙ Η πατριδα.

  9. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    Η ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ……..
    ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΕΙ(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ
    ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΑ(sic).
    Υ.Γ.: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΟΚΗΦΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

  10. Ρε είμαστε σοβαροί? αλβανοί στελνουν εξώδικα και μηνύσεις σε Έλληνες? Θα το πάρει είδηση ο Ερντο και βλέπω τον Αλέξη αυτόφωρο για το σουλτανος που είπε.

  11. Ντροπη….σε λιγο θα στηθουν τα γκουλαγκ ειναι επικινδυνοι…Οσο για τους αστυνομικους…θα μου πειτε υπακουνε διαταγες…αλλα το ερωτημα μου ειναι, υπαρχει ενα οριο στην υπακοη τους στο ανθελληνικο καθεστως? Δηλαδη, αν οι ανωτεροι τους διαταξουν να αρχισουν να εισβαλλουν μεσα σε σπιτια Ελληνων, να συλλαμβανουν οποιον βρισκουν μπροστα τους και να τον εκτελουν, θα το κανουν? Εχει μεινει εστω ιχνος μιας ελαχιστης αξιοπρεπειας στους ενστολους?

    Πολυ φοβαμαι οτι η απαντηση ειναι οτι εχουν πλεον τοσο ξευτιλιστει σαν ανθρωπινες υπαρξεις, που οποια διαταγη και αν τους δωθει θα την εκτελεσουν.Οταν λεω οποιαδηποτε διαταγη κυριολεκτω 100%.Δεν ειναι ουτε Ελληνες ουτε ανθρωποι πλεον, ειναι οργανα της εξοντωσης του Ελληνικου εθνους. Καμμια συναλλαγη μαζι τους. Μονο εμεις οι ιδιοι μπορουμε να προστατευσουμε την οικογενοια μας.Καλο ειναι επισης να καταγραφουμε τα γεγονοτα,με ημερομηνιες και ονοματα.Οι συμβολαιογραφοι και οι δικαστικοι επιμελητες εχουν κι αυτοι ονοματεπωνυμα. Αυτα και καλη Ανασταση.

  12. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  13. το θυμαμαι το αρθρο του Στεφανου για το ξεκωλο….ρε σεις, αυτη με κανα ταληρο παραπανω(πεντοχιλιαρο τοτε) εδινε κωλο…ωραιες εποχες…τα καταπινε ολα…

  14. Χίο έμπλεξες με το αλβαναριο της πατρίδας σου, που ήρθαν εδώ κι έγιναν άνθρωποι… Πλέον η μοναδική λύση είναι ένα όπλο σε κάθε σπίτι, μή δίνετε σημασία στίς παπαριές του τουρκαλβανού Τόσκα

  15. στέφανε βάρα τους όλους στο ψαχνό κι άς τους να λένε

  16. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΣΟ ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΠΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    1. πολη καλα τα λες φηλε μου μας εκανε ξεφτειλα ο ροσοπωντηος οπλωφορος πρωερδος του παοκ ο μαφηοζως

      1. Aλλος επιστημονας του σαλιαρελη εδω…
        Οξω τουβλο

        1. Τσιμπάτε σα ψάρια. Μπογατσοδομαχος ειναι όχι Ολυμπιακός.

      2. φιλε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ 7 σε παρακαλω μην γραφεις στα σχολια.Τρομαξα με οτι διαβασα.

      3. @Ολυμπιακαρας7
        Πάλι καλά που πέτυχες το “έκανε”

  17. Στεφανε μη μασάς. Ασε μουσι και βγες στο βουνο.

  18. Οι αλβανοκατσαπλιάδες στέλνουν και εξώδικα σε Έλληνες πατριώτες και η εδώ ξεφτιλισμένη δικαιοσύνη τα προωθεί με ταχύτατες διαδικασίες αντί να τα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων όπως τους αρμόζει.
    Στέφανε μη μασάς όλοι οι Έλληνες είμαστε μαζί σου.

  19. To αλβανικο πορνιδιο Μιμι τσιμπουκελι και ο ψευτομαγκας κλασωμπανιερας δικαστικος επιμελητης ηρθαν να κανουν ντα στους πατριωτες.Εγω το λεω μαλακυνση εγκεφαλου

  20. το ονοματεπωνυμο του ειναι εαμοβουλγαρικο απο την κατεχομενη μακεδονια της ελλαδας

  21. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ Κ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΛΑΡΗ

  22. ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ Η ΑΛΒΑΝΗ ΒΙΖΙΤΑ;;

  23. Το καλό είναι μάγκες πως αναγράφεται η κατοικία του πορνιδίου ΥΠΕΞ της Αλβανίας. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Καιρός είναι να κουνήσουμε και λίγο τους κώλους μας από τις καρέκλες.

  24. Για να τολμάει να κάνει μήνυση το αλβανοτσουλάκι σε ελληνική εφημερίδα, φαντάσου τι μπορούσε να κάνει ο τσίπρας στην τουρκική sabah που έγραψε πως ο πρόεδρος του 15μελους είναι τουρκοεβραίος.
    Στέφανε μη μασάς, ξεβράκωσέ τους όλους τους μογγολομούλους

  25. Την φάτσα του θελουμε Στέφανε για να τον έχουμε στα υπόψιν μας

  26. ΒΓΑΛΤΗ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ…ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ..

    1. Σιγά μην σχισεις το…. καλσόν!!!! Ακυροτητα της επίδοσης της αγωγής δεν υπάρχει, νόμιμα έγινε η επίδοση!!!!!!

Comments are closed.