ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ! ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    τρελοσ

    Οι εικόνες προκαλούν ΣΟΚ!
    Έλληνας, γύρω στα 55, γκριζομάλλης την πέφτει άγρια στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το makeleio.gr αναφέρθηκε χθες με αναλυτικό ρεπορτάζ!

    Θα αρχίσουμε με αυτό που μας έκανε εντύπωση!
    Τον επαγγελματισμό που απέδειξε η προσωπική φρουρά του κ. Μητσοτάκη θα τον ζήλευαν και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Τραμπ!
    Μας προκαλεί αηδία η κίνηση του γκριζομάλλη! Δεν έκραξε τον κ Μητσοτάκη για την πολιτική κατάσταση, την φτώχεια, τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που κατέστρεψαν την χώρα! Του την είπε…για έναν επιχειρηματία…για μια ομάδα ποδοσφαίρου…..
    Αναρωτιόμαστε άραγε, έχει παιδιά αυτός ο τύπος;
    Eχει γυναικά; Αν ναι ένιωθε περήφανη αυτή για τον άνδρα της χθες;
    Που ζει άραγε αυτός;
    O Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης τον ταΐζει;
    Χίλες φορές ντροπή και πάλι ντροπή!
    Όσο υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες να μην κάνει κανένας από εμάς παράπονα που η Ελλάδα μας έχει αυτούς του πολιτικούς και αυτά τα μαύρα οικονομικά χάλια!
    Πολύ κρίμα για αυτόν τον γκριζομάλλη Μακεδόνα!

    Και τώρα στα του κυρίου Μητσοτάκη!
    Στην ομιλία που ακολουθήσε αμέσως μετα το επεισόδιο δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο θέμα! Δεν πρόλαβαν μάλλον οι λογογράφοι του να του ετοιμάσουν ένα κείμενο!
    Και αυτός πολύ μικρός για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…

    2. Ελληνάρας ο Μπάρμπας, εδω καιγεται το δάσος (Ελλάδα) και αυτον το νοιάζει μη πάθει κάτι το Δενδρο (Πάοκ), Ακατάλληλος για πρωθυπουργός ο γιός του Τερη Χρυσού και της Ντόρας, ισως να στραφεί στο τραγούδι καλυτερα…
      ΥΓ. Εμπαινε Λιάκο!!!!

      1. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟ ? ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΑΝΟΝΗΜΕ ΓΡΟΘΕ.

    3. παοκ εισαι αφου…….και τρελα στο κεφαλι……

    4. TA ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ: ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ , ΠΑΟ..!! ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

    5. ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΗΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ !!!!!!!!!!ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ?????

    6. Πόσο κομπλεξικοι οι Λα λα λαδες..τους βαράει η μπουγάτσα στον εγκέφαλο

      1. Πόσο κομπλεξικοι οι χαμουτζήδες..τους βαράει το καλαμάκι στον εγκέφαλο

    7. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ , ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΩΝΤΑΙ …. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ , ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΛΗΘΙΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ

    8. ”Η νοθευμένη μπουγάτσα προκαλεί βλάβη στον εγκέφαλο”.
      -Όταν γίνω πρωθυπουργός και όσο θα ‘μαι, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δει ούτε κύπελλο, ούτε πρωτάθλημα
      αλλά ούτε και Ευρώπη. Θα πουν την μπουγάτσα μπουγα-τσούλα. -ΚΥΡΙΑΚΟΣ.
      -”Ο ΜΠΑΟΓΚ κύπελλο δεν θα ξαναδεί αν η ”Νέα δημοκρατία” δεν δικαιωθεί”.

      1. σύντροφε στην ελλαδιστάνικη δημοκρατία σήμερα για όλα φταίνε οι χρυσαυγητες κι ο Σαββίδης…

    9. Tου εκλασε τα κακαλα του κουλη και του κάθε κουλη ,, ραγιάδες μια ζωή μας ενοχλεί και αντιδρούμε για τους μεγαλοκαρχαριες επενδύτες του κόλου και όχι για τον στραγγαλισμό της Ελληνικής κοινωνίας ..Άσε που το όλο σκηνικό είναι φτιαχτό και κακό μάλιστα στημένο ως αντίδραση..γιατι όποιος γνωρίζει τι προηγείται απο θέματα ασφάλειας σε επικείμενη επίσκεψη επίσημου προσώπου δεν θα αναρτούσες τέτοιες παπαριες ,, εδώ ο Σπιρτζης ήρθε δυο φόρες στην Ανάληψη( μετρό θεσκης) και δεν πλησίασε ούτε ο εργοδηγός του έργου,,πλάκα μας κάνετε …

    10. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.

    Comments are closed.