ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΟΔΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ! ΆΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ – ΈΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ- ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ (BINTEO-EIKONEΣ)

    Κοινοποίηση:
    METAMO

    ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ

    Ενας άνδρας που περίμενε στη στάση του λεωφορείου έχασε την ζωή του και τρία άτομα τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε αυτή, στις 08:20, στην οδό Παπανδρέου στη Μεταμόρφωση.
    Ειδικότερα, τραυματίες είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου και το ανήλικο παιδί του που επέβαινε σε αυτό, καθώς κι ένα ακόμη άτομο.
    Οι τρεις τραυματίες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φαίνεται να φέρουν απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα. Οι ενήλικοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ το παιδί στο Παίδων.
    Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν έχει τραυματιστεί και τέταρτο άτομο. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας.
    Σύμφωνα με μαρτυρίες διερχομένων, το όχημα φέρεται να έπεσε με ταχύτητα πάνω στη στάση λεωφορείου, χωρίς ωστόσο να έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Επί τόπου βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας για αυτοψία.

    metamorfosi 1metamorfosis1


    Είναι το αυτοκίνητο του Αλβανού “δολοφόνου”. Φαίνεται οτι είναι χτυπημένο και στην δεξιά του πλευρά πράγμα που ενισχύει το σενάριο οτι κάτι τον χτύπησε από το αντίθετο ρεύμα και τον έριξε στη στάση.
    METAMO

    Υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο οδηγός του ασημί WV που έπεσε στη στάση του λεωφορείου στη Μεταμόρφωση έχασε τον έλεγχο καθώς συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Οι μαρτυρίες λένε ότι το ασημί αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ με αποτέλεσμα να καταλήξει με μεγάλη ταχύτητα στη στάση του λεωφορείου σκορπίζοντας τον θάνατο στη Μετμαρόφωση. Σύμφωνα με τις περιγραφές στο σημείο ο δρόμος είναι στενός και πολλοί οδηγοί κινούνται παράλληλα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Φαίνεται ότι υπήρξε πρόσκρουση των δύο αυτοκινήτων και έτσι ξεκίνησε το κακό. Το ασημί WV που έπεσε στη στάση του λεωφορείου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστούν άλλα τέσσερα άτομα έχει στην αριστερή του πλευρά εμφανή σημάδια από σύγκρουση. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η πληροφορία, ωστόσο οι άνδρες της Τροχαίας που έχουν σπεύσει στο σημείο θα αναζητήσουν τα πλάνα από κάμερες παρακείμενων επιχειρήσεων ώστε να διαπιστώσουν εάν όντως προηγήθηκε σύγκρουση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Παλι αλβανος στην υποθεση…. ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΣΚΑΣΜΟ.

    2. Κούκος με τα θέματα που αναιβαζεις θα έπρεπε να λέγεσαι μπούφος…
      αχαχαχαχαχαχ

    3. Σε αυτό τον δρόμο , επειδή τυχαίνει να τον χρησιμοποιώ συχνά, οταν πηγαίνεις με 40 που πρέπει να πηγαίνεις , μπορείς να σταματήσεις το αμάξι οτι και να συμβεί , οταν πηγαίνεις με 60+ , δεν μπορείς να κάνεις και πολλά εκτός εαν είσαι ο Σένα, συνήθως κάτι Αλβανοί που πραγματοποιησαν το όνειρο της ζωής τους και αποκτήσαν δική τους ρόδα , πηγαίνουν γκαζωμενοι και την μουσική στην διαπασών , άλλος ενας ελληνας που χάνει την ζωη του απο κάποιον που ο Σαμαράς άνοιξε της πόρτες και ο Παπούλιας έστρωσε το κόκκινο χαλί για να έρθουν και να μην ξεχνιόμαστε

    4. Εαν οδηγουσε με 50χιλ. οπως ειναι σε ΟΛΕΣ τις πολιτισμενες πολεις του κοσμου , ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα παθαινε ουτε γρατσουνια .
      Στο μπουρδελο των ραγιαδων ομως αυτα ειναι ψιλα γραμματα και αναξια λογου .
      ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ , σκουπιδια της εβροπης …

      1. @αποδημε
        Γιατί τους βρίζεις τους Νεοέλληνες;;;
        Αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα κάτσε εκεί που είσαι όσο για τους αλβανους δεν θα γίνουν Έλληνες ΠΟΤΕ
        Μάθε να γράφεις και όλας είναι Ευρώπη

        1. Ναι αγιοι ειναι οι ΝεοΕλληναραδες.Ο αλλος με τη νταλικα πριν λιγες μερες Εληνας ηταν που περασε στο αντιθετο ρευμα και σκοτωσε 3 και ηταν και μεθυσμενος και με τελειως πλαστη νταλικα.Πατριωτισμος φιλαρακο δεν ειναι να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου και να μη βλεπεις τα στραβα και τ’αναποδα της φυλης σου.

          1. @ανωνυμε
            Δεν είπα ότι οι Νεοέλληνες είναι Άγιοι αλλά για τον αλβανό οδηγο δεν εχει αποδειχτεί ακόμα αν τον χτύπησε άλλο αμάξι ή δεν έχει κάνει αυτός κάποια μαλακια όσο για τον οδηγό της νταλίκας εάν φταίει πρέπει να πληρωσει

      2. Α γ@μισου ρε μ@λ@κ@ που εγινες και πολιτισμενος επειδη εφυγες
        Εμαθες και τις πολιτισμενες πολεις λες και εμεις δε ξερουμε τι μπουρδελα πολεις ειναι
        Μ@λ@κ@ ανθενεοελληνα
        Μαθαμε τωρα !

    5. Αρα δολοφονος ειναι ο Ελληναρας που χτυπησε το αυτοκινητο και μετα την εκανε διακριτικα.

    6. ποιος λεβέντης ηταν οδηγός ? πιστεύω να ακολουθήσει την ιδια πορεία που ειχε και ο οδηγός της νταλίκας , στην φυλακή για να βάλουν μυαλό ορισμένοι οταν πιάνουν το τιμόνι

      1. Δεν κολάει αυτό που λες αν δεν αποδειχθεί ότι ήταν μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών. Διαφορετικά περιστατικά είναι εντελώς.

        1. Αν έστελνε μηνυματα;;; Αν ηταν στο fb ενω οδηγούσε;;; Δυςτυχως πολλοι το κανουν.

          1. Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που λες. Μένει να γίνει έρευνα για να αποδειχθεί αυτό μέσω κινητής τηλεφωνίας κλπ. Πάντως το αλκοτέστ βγήκε αρνητικό.

    Comments are closed.