ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – «ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ». ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΑΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΕΞΑΡΤΥ654

«Τους είπαμε να μην πετάνε τα φαγητά έξω από τους κάδους. Τους πηγαίναμε ρούχα και τρόφιμα και τα πετούσαν. Δεν σεβάστηκαν κανέναν. Ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε ότι είχε. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε τίποτα. Απέναντι από την εκκλησία έσπασαν ένα σπίτι με λοστό ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε στην Αθήνα, σπάνε μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσία τους καθενός μας…»

Στις πρώτες οργανωμένες αντιδράσεις των κατοίκων της Αγίας Άννας Καπέλας προσκρούουν μέχρι στιγμής διάφορες πρωτοβουλίες ΜΚΟ να ενοικιάσουν κτίρια στη Χίο για περίθαλψη των λαθρο.

o-iereas-pou-magireve-gia-tous-prosfyges-xespa-edixan-ton-chirotero-eafto-tous-itan-gyfti-dite-vinteo-620x330

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία του ιερέα Ν. Μακρή που μαζί με άλλους Χιώτες να περιθάλψουν αυτούς που παράνομα μπήκαν στη χώρα.Δείτε τι λέει για όσα βίωσε τους προηγούμενους μήνες που το μεταναστευτικό ήταν σε έξαρση.

«Εγώ ήμουν εκείνος που μαγείρευα στα συσσίτια της Μητρόπολης. Έδειξαν τον χειρότερο εαυτό τους ήταν γύφτοι. Τους είπαμε να μην πετάνε τα φαγητά έξω από τους κάδους. Τους πηγαίναμε ρούχα και τρόφιμα και τα πετούσαν. Δεν σεβάστηκαν κανέναν. Ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε ότι είχε. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε τίποτα. Απέναντι από την εκκλησία έσπασαν ένα σπίτι με λοστό ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε στην Αθήνα. Σπάνε μαγαζιά, σπίτια, αυτοκίνητα, την περιουσία τους καθενός μας. Αλληλοσφάζονται μεταξύ τους. Είναι τετρακοσμικοί, όχι απλά τριτοκοσμικοί», ανέφεραν.

Οι κάτοικοι μάλιστα δηλώνουν σύμφωνα με το politischios.gr έτοιμοι και πάλι να βγουν στους δρόμους διεκδικώντας την εκδίωξη των ΜΚΟ από το νησί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. εγκο κοψι κεφαλη ρατσιστι κε πεξι μαφτο φουτ μπολ!!!

  2. ΠΝΗΞΙΜΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
    ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ

  3. Ρόμα παλιό γύφτοι εντελώς στη συμπεριφορά ψοφοοοο

  4. Κομματοσκυλα ελαδιστανοι και οπαδοι τους, ολοι τους συνεργοι προδοτες νεοβογιαροι στεφανε.οοολα τα βρωμοκομματα τους εινσι κατευθυνωμενα. Καμια εμπιστοσυνη, παλουκωμα να ξεβρωμισει η χωρα, δεν υπαρχει αλλη λυση.

  5. Εδώ ο άλλος ο πάτερ μέχρι και έρωτα έδινε στον λάθρο (εκτός από χρήμα) και κατέληξε όπως κατέληξε (Θεός σχωρέστον)

  6. Γι αυτο συριζακια κουκουεδες νουδουλες πασοκουλες ποταμακια λεβεντοπαλικαρα πρεπει να αφανιστουν απο το ελληνικο κρατος ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ. και δεν πρεπει να τους λεμε μουσουλμανους αλλα ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ!

  7. Επιθεση μουσουλμανων σε Φινλανδια οπου οι προστατευομενοι του Βουτση δολοφονησαν 2 παιδια και στην Γερμανια επισης οπου σκοτωσαν εναν ανθρωπο 30ετων.Τελικα το παραληρημα μισους και ρατσισμου του Βουτση οπως βλεπετε εφερε αποτελεσματα. Για την ιστορια να θυμισουμε πως την φραση η Ελλαδα δεν ειναι Ορθοδοξη την ειχαν πει οι γεννιτσαροι επι τουρκοκρατιας οι ναζι το 40 και ο Νικος Βουτσης το 2017 επι ανθελληνικης μνημονιακης χουντας συριζα.Θα καλεστει απο δικαστηριο ο φασιστας ρατσιστης Βουτσης για το φασιστικο παραληρημα μισους εναντιον του Ελληνισμου αλλα σαν καλη αριστερη κοτουλα θα κρυφτει πισω απο την βουλευτικη του ασυλια. Καταλαβατε τωρα γιατι αυτο το μισος για τους Ελληνες των συριζαιων με συνεχομενα μνημονια φορους και περικοπες εισοδηματων. Ειναι δυναμη κατοχης και θελουν να μας εξοντωσουν.

  8. Καλά να πάθετε ελλαδιστανοί,δεν σας λυπάμαι κα-θο-λου!Για τους άπορους έλληνες δεν έχετε ούτε λεφτά,ούτε φαϊ να δώσετε.Σας βλέπω στα φανάρια και στο δρόμο ρε ελλαδιστανοί μακάκες,τον έλληνα άστεγο τον κοιτάτε με υπεροπτικό υφάκι,αλλά για το ”προσφυγόπουλο” και τον πακι στο φανάρι,βρίσκετε κατευθείαν και λεφτά και φαϊ και ανθρωπιά και απ’όλα,ε?Ταϊστε τους λαθρο-φίλους σας για να καρδαμώσουν και να σας μαχαιρώσουν πιο εύκολα,δεν θα δυσκολευτούν κιόλας γιατί εδώ που τα λέμε,ο πιο γυμνασμένος μυς επάνω σας,είναι η κοιλιά που κρέμεται.Σκατά και στον δούρειο ίππο που ονομάζεται εκκλησία που τους ταϊζει,συνένοχοι στο έγκλημα και σε μερικούς παπάδες,οι λάθρο εξυπηρετούν άλλα ”γούστα”,ξέρετε εσείς.

  9. Να φανταστούμε ότι σε τάισαν κι εσένα και μπούκωσες Στέφανε; Εμ δεν ήξερες ότι των αράπηδων είναι μεγαλύτερο, είχες μάθει στα small

  10. Σε κλοιό επιθέσεων η Ισπανία – Και δεύτερο περιστατικό με βανάκι να πέφτει πάνω σε πλήθος! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Παρασκευή, 18 Αύγουστος 2017 07:23
    Σε κλοιό επιθέσεων η Ισπανία – Και δεύτερο περιστατικό με βανάκι να πέφτει πάνω σε πλήθος! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Μέχρι αργά τη νύχτα οι επιθέσεις συνεχίστηκαν σε διάσημα θέρετρα της Καταλονίας.

    Εξι πολίτες και ένας αστυνομικός τραυματίσθηκαν τη νύκτα όταν αυτοκίνητο όρμησε κατά του πλήθους στον παραλιακό δρόμο θερέτρου της Καταλονίας Καμπρίλς, λίγες ώρες μετά την επίθεση της Βαρκελώνης. Οι τέσσερις από τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου σκοτώθηκαν από την αστυνομία επί τόπου, ενώ ο πέμπτος υπέκυψε στα τραύματά του.

    Η δεύτερη αυτή επίθεση, κατά τα πρότυπα της επίθεσης στη λεωφόρο Λας Ράμπλας στη Βαρκελώνη, πραγματοποιήθηκε περί τις 02.00 τη νύκτα στην τουριστική πόλη που βρίσκεται 120 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας.

    Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Καταλονίας ανακοίνωσε ότι ορισμένοι από τους δράστες φορούσαν ζώνες με εκρηκτικά.

    «Οι ύποπτοι τρομοκράτες επέβαιναν σε Audi A3 και κτύπησαν πολλούς ανθρώπους πριν πέσουν σε αστυνομική περίπολο και αρχίσει ανταλλαγή πυρών», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

    Επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός τραυματίσθηκαν. Δύο από τους πολίτες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση https://youtu.be/pdB8hsEsI0E https://youtu.be/oHCisPI83R4

Comments are closed.