ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΛΒΑΝ@ΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΕ G@Y ΣΕΛΙΔΕΣ ! ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    μοναστηρακι

    Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές!

    Πήγε για βόλτα και παραλίγο να βρεθεί στον άλλο κόσμο!
    Όπως μας γραφεί αυτόπτης μάρτυρας και αναγνώστης του makeleio.gr όλα έγιναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του
    συμμορία Αλβανών γνωστών σε εμάς έκλεψε κινητό από Ελληνα πολίτη και επειδή τον κυνήγησε για να το πάρει πίσω ο Αλβανός του έσπασε μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι και αμέσως του επιτεθήκανε και οι υπόλοιποι φίλοι του 19 με 20
    πολλοί μάρτυρες αλλά κανείς δεν κατέθεσε..

    monastiraki albanoi 1

    monastiraki albanoi 2

    monastiraki albanoi 3

    Πληροφορίες του makeleio.gr από αστυνομική πυγή αναφέρει ότι οι Αλβανοί κακοποιοί έγιναν αντιληπτοί μετά από μια ώρα στο Γκάζι όπου από άνδρες της ομάδα Δίας! «Δεν υπάρχει ωστόσο ούτε ένας μάρτυρας να τους αναγνωρίσει» είπε η ίδια πηγή σε συντάκτη του makeleio.gr
    Το makeleio.gr έχει στην διάθεση του τις φωτογραφίες των φερόμενων ως δραστών! Όλα τα στοιχεία είναι στην διάθεση των αρχών!

    • Και μια άλλη πληροφορία

    Ισχύει ότι οι συγκεκριμένοι δράστες- όλοι νέοι και με ωραίο σώμα- διατηρούν λογαριασμούς σε γνωστή ιστοσελίδα για ομοφυλοφίλους, προσφέροντας μάλιστα και ερωτικές υπηρεσίες; Ξέρει κάτι κανένας ομορφούλης Έλληνας ηθοποιός; Ξέρουν κάτι οι διάφοροι άντρακλες που κανονίζουν ραντεβού με τα συγκεκριμένα παλικαριά, και όταν φεύγουν από τα σπίτι τους έχουν κάνει φτερά και λεφτά και ρολόγια και κινητά;;; OEO

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Τις γυφτισσες δεν τις πηδάς ούτε με σακούλα και αυτό το ξέρουν και όλες οι σελίδες…

    2. Αυτη την ωρα που κοντοζηγωνει και θα τους μαμησουμε ολους χρονια την ακουω αλλα δεν την βλεπω να ερχετε ποτε ολο λογια ειμαστε ας το παρουμε αποφαση οτι τα αλβαναρια και το καθε λαθροσκατο κανει οτι γουσταρει χωρις καμια συνεπεια και εμεις μονο κουβεντες

    3. μονο μια δικτατορια θα σωσει την κατασταση και την χωρα ολοι οι αλλοι που το παιζουν δημοκρατες ειναι αποβλητα

    4. Να μην τους παίρνατε στις δουλειές σας βλάκες ελληναράδες!!!

    5. ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!!!ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!!!!

    6. Πάρτε μέτρα προστασίας παίδες.. Έχει γεμίσει Η Ελλάδα εγκληματίες τιγανοκεφαλους.

    7. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ 2 ΜΕΤΡΑ.

    8. ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΒΛΗΤΟ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟ
      ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΒΡΕ ΧΑΣΙΣΟΠΟΤΗ

    9. ΣΚΑΣΕ ΖΩΟ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΗ ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΔΑ….ΨΟΦΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΖΩΟ+ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΕ!!ΑΛΒΑΝΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ-ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ…ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΙ!!

    10. Στεφανε υπαρχει πληροφορια πως τσακιστηκαν απλυτοι ρουφιανοι του συριζα και 4-5 απο δαυτους πανε νοσοκομειο για τα περαιτερω.Αληθευει η ειδηση?

    11. Και εσύ Τυρανα από τον μπουτσο μας γάμο την αλβανια σας

    12. Η μανα σου δε γλυτωσε απο την ελληνικη “λεπιδα”παντως βρε κακομοιρικο

    13. Τρολλακι εισαι κανεις μπαμ ρε κακομοιρη ποιος να σου απαντησει σοβαρα βρε ανθρωπακο;

    14. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…..ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    15. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΩΛΟΒΓΑΛΜΑ.ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ.

    16. Και γιατι τα αλβαναρεια δεν μπαινουν στις σελιδες της νεολαιας συριζα να βρουν οσους οπισθογεμης θελουνε? Και η Πετρουλα της Ανταρσυα εχει προβλημα στην σχεση της με τον πακιστανο Ασλαν οπως ακουγεται και πληρωνει και καλα η Πετρουλα. Η Κεερφα χρηματοδοτειται απο πρεσβειες μεχρι κυβερνηση.. Ξερει η κυρια Τασια τον τροπο να χαρτζηλικωνει την Πετρουλα !!υγ. Ρε μαλακες χρυσαυγιτες γιατι δεν στελνετε κανα γυμνασμενο παλλικαρι απο το μετωπο νεολαιας να τον σφυριξει στην Πετρουλα? Θα δειτε μετα την Πετρουλα να τραγουδαει το Γριβα σε θελει ο Βασιλιας απο την αναποδη με φωνη Μαρια Φαραντουρη -))

    17. Να τους βάλουν να κάτσουν πάνω στην κορυφή ενός μιναρέ,από έναν στον καθένα…

      1. ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΕΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ !!!ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!

    18. Μπορει να ψωνιζονται με συριζαιους και την πετρουλα του ανταρσυα κεερφα.Οπως και να εχει ο καθενας πρεπει να λαβει τα μετρα του αν κυκλοφορει εκει.

    19. ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ Γ@Μ@ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

    20. πρέπει επιτέλους να αναλάβει δράση ο στρατός, να ξεβρομίσουμε από τις εγκληματικές αλβανοπακιστανικές κωλοτρυπίδες.

    Comments are closed.