ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΑΚΗ! ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tha-einai-o-sakis-tanimanidis-parousiastis-tou-survivor.w_l

    Μια αποκάλυψη έκανε ο Στέφανος Τανιμανίδης, ο πατέρας του γνωστού παρουσιαστή, στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

    Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε, εξομολογήθηκε πως ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα με την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία και αναζητά τρόπο να παρέμβει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό θα γίνει μέσω του Acun Ilicali.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Να μη ψάχνουν τους λόγους που έπεσε η τηλεθέαση στο συγκεκριμένο “σούπερ”τηλεπαιχνίδι……να σφυρίξουν στον τούρκο παραγωγό οτι ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ ,ΜΑς ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΎΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΆΜΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΟΥΣΤ ΚΟΠΕΚ

    2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΑΓΚΛΑΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ,ΚΡΥΦΟΦΙΛΟΤΟΥΡΚΕ,ΥΠΟΔΟΥΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ACUN KAI ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΑ ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.Α!ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    3. το έχω ξαναγράψει…μόνη πατρίδα η μαρμίτα δυστυχώς

    4. Ρε μπάζο οι ποντιοι δε κανουν μπιζνες με αυτους που προσπαθησαν την γενοκτονια τους…τι δε καταλαβαινεις ρε χαφιε!

    5. αντε ρε το τσογλανο τουρκοσπορος που οταν ειχανε το ραμαζανι αυτος στα 4 σταματουσε δηθεν την εκπομπη αρκει να του δινουν οι τουρκοι γροσια και αυτος στα 4 να τα κονομα και σαν γιουσουφακη να ξεχνα τις ριζες του ….

    Comments are closed.