ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΒΟΜΒΑ. ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ. ΠΑΝΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ; ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΟΙ AΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    Κοινοποίηση:
    kammenos12

    Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις (πιθανώς και δικαστικές) αναμένεται να προκαλέσει η δημοσιοποίηση από την πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδο εγγράφου που επιβεβαιώνει πρωτοφανείς μεθοδεύσεις από την πλευρά του Πάνου Καμμένου σε ότι έχει να κάνει με την εμπλοκή του διαβόητου μεσάζοντα Β.Παπαδόπουλου στην πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία.

    Σύμφωνα με αυτά προκύπτει ότι μέχρι και το πρωί της υπογραφής της συμφωνίας η ΓΔΑΕ δεν αναγνώριζε τον κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο ως εξουσιοδοτημένο να υπογράψει τη διακρατική συμφωνία αλλά μόνο ως πληρεξούσιο για τη διαπραγμάτευση.
    Οι διαστάσεις της σκοτεινής αυτής υπόθεσης, προκαλεί ήδη τεράστιες αναταράξεις στο εσωτερικό της Κυβέρνησης, αφού το Μαξίμου και προσωπικά ο Τσίπρας εμφανίζονται εξαιρετικά ανήσυχοι σε ότι έχει να κάνει με την ροή των αποκαλύψεων για τον Πάνο Καμμένο.

    Η αποκάλυψη Λοβέρδου
    Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία δίνουν νέα συγκλονιστικά έγγραφα, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

    Λίγες ώρες μετά την επίσημη ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας στο Ριάντ προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, πως οι Σαουδάραβες αγνοούν την δραστηριότητα του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, ο κ. Πάνος Καμμένος έδωσε εντολή στον Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών να πετάξει με στρατιωτικό αεροπλάνο στην Θεσσαλονίκη και να υπογράψει την Διακρατική Συμφωνία στην «έδρα» του επιχειρηματία Παπαδοπουλου, φερόμενου ως ενδιάμεσου και αντιπροσώπου του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας (ΒΣΑ) για την πώληση βλημάτων 105 χιλιοστών από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού.

    Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, στις 12 Ιουνίου 2017 η Διεύθυνση Αμυντικών Προγραμμάτων και Κύριων Συμβάσεων της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) ενημερώνει ότι, για να υπογραφεί η συμφωνία, πρέπει να οριστικοποιηθεί ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι νόμιμος αντιπρόσωπος των Σαουδαράβων

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χαρακτήρισε την υπόθεση «πραγματικό σκάνδαλο», ενώ αμφισβήτησε την ύπαρξη Διακρατικής Συμφωνίας.

    «Καταθέτω δύο έγγραφα για ένα πραγματικό σκάνδαλο που είναι η πώληση εξοπλισμού στην Σαουδική Αραβία με δήθεν διακρατική συμφωνία. Δεν υπάρχει τέτοια διακρατική συμφωνία. Καταθέτω έγγραφο υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπως και αρμοδίου για εξοπλιστικά προγράμματα. Με αυτές τις ενέργειες χάθηκαν 64 εκατ. ευρώ . Με ψέματα δεν βγαίνει πέρα η κοινοβουλευτική διαδικασία», τόνισε ο Ανδρέας  Λοβέρδος.

    Δείτε τα έγγραφα που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος:

    KAMMENOS1

    KAMMENOS2

     

    KAMMENOS3

     

    KAMMENOS4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. πόσες φορές έχει δικαστή και κρίθηκε ένοχος ο Πάνος, πρόσφατα έφαγε 15.000 ευρώ πρόστιμο από δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη, αυτά δεν βγαίνουν ποτέ στη φόρα

    2. Να δώσουν στη δημοσιότητα τι σύμβαση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ, κρατική εταιρεία, ελέγχεται από Υπουργείο Εθνικής Άμυνας), με τον Β. Παπαδόπουλο ο οποίος διαπραγματεύεται πώληση όπλων από την εταιρεία, στη Κένυα.

    3. Για την αναπηρική σύνταξη της φώφης είχα ακούσει αλλά για την εξάμηνη φυλάκιση κυριάκου τώρα μαθαίνω!Μπας και ξέρει κανένας συνομιλητής για ακριβώς πράγμα την έφαγε οκούλης;

    4. Το κατοχικο κ(Υ)νοβουλευτικο καθεστως προστατευει τους δοσιλογους . Ολοι τους θα τιμωρηθουν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ οταν λευτερωθουμε απο τους ελληνοφωνους και γραικυλους υπαλληλους των νεοταξικων σκουληκιων .
      Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ .

    5. Η «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ» ή πρώην «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΑΕ». Από τις 26.9.2003 το ΣΔΟΕ είχε καλέσει τον κύριο Βασίλειο Παπαδόπουλο για εξηγήσεις και για να προσκομίσει βιβλία και τιμολόγια, «αλλά αυτός δεν ανταποκρίθηκε» όπως αναφέρεται στην απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης το 2014.

    6. Το 2014 ο Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο πληρεξούσιος και αγαπητός του Πάνου Καμμένου, καταδικάστηκε τελεσίδικα για λαθρεμπορία από το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης ?????????????? – Οι τελωνειακές αρχές και το ΣΔΟΕ σε Ελλάδα, Σερβία, Ελβετία και… Virgin Islands έπιασαν τότε τον έμπορο όπλων ???????
      Απόφαση 517/2014 του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης ??????? να το ψάξετε ????????????

    7. Οι στρατιωτικοί έδωσαν στεγνά τον Καμμένο και τους παρατρεχάμενους του ΥΠΕΘΑ, τέλος η ανοχή σε παράνομες ενέργειες, δεν εφαρμόσθηκε η ισχύουσα νομοθεσία. Οι στρατιωτικοί ξεφτηλίστηκαν με τις περιπτώσεις Άκη και Σμώκου και έβαλαν μυαλό, δεν θα δεχθούν πια νέες περιπέτειες, ο Καμμένος δεν το πήρε χαμπάρι και την πάτησε, απλά τα πράγματα.
      Σε Κολομβία πήγε να μετατρέψει την χώρα ο Πάνος, το τρίγωνο του διαβόλου Παπαδόπουλος – Ιβάν – Καμμένος ήθελαν να πουλάνε όπλα και πυρομαχικά στη Μέση Ανατολή για να βγάζουν εκ. ευρώ, αποθήκες στο Κιλκίς και μέσω του λιμένα Θεσσαλονίκης που ελέγχεται από τον Ιβάν θα έφευγαν τα λαθρέα πυρομαχικά, μιλάμε για καρτέλ.
      Έτσι πιθανόν να έχουν πουληθεί στη Μέση Ανατολή Ιορδανία, Κατάρ, Υεμένη, κτλ τυφέκια G3, πυρομαχικά πυροβόλων 30mm, 90mm, πολυβόλα FN/FL, αεροπορικές βόμβες ΜΚ82, βλήματα Μ1 105mm, κτλ.
      Το καμουφλάζ που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα για να μην φαίνεται είναι το εξής, τα πυρομαχικά πλησιάζουν το όριο ζωής τους άρα θα αποσυρθούν τα επόμενα έτη από τις αποθήκες του Στρατού Ξηράς και θα πάνε για καταστροφή και το κόλπο με τον πληρεξούσιο (εκπρόσωπο) με την δικαιολογία ότι, οι χώρες της Μέσης Ανατολής αγοράζουν μόνο με εκπρόσωπο όχι απ’ ευθείας.
      Η δικαιοσύνη πιστεύω να ξάψει την υπόθεση αυτή σε βάθος και θα ανακαλύψει πολλές παράνομες ενέργειες.

    8. Κανονικά τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα αίνεται να είναι ελεγχόμενα. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ αγκαλιά με το Ειδικό δικαστήριο και ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ για Κακουργοδικείο. Ποιός υπέγραψε την «δήθεν» διακρατική συμωνία με τον Παπαδόπουλο; Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ! Έχει έγγραφη –από τον ΚΑΜΜΕΝΟ – εξουσιοδότηση; Όχι ! Στις 13 Ιουνίου 17:10 βγήκε ο Κυριακίδης ( με τα δύο σχέδια Διακρατικής Σύμβασης) από το γραφείο του ΚΑΜΜΕΝΟΥ και μετά πήγε με το C-27 στην Θεσσαλονίκη για να τα υπογράψει με τον Παπαδόπουλο. Δηλαδή δεν υπάρχει έγγραφο αποδεικτικό στοιχείο ότι εδόθη εντολή – και με τι όρους- για υπογραφή αυτής της «σύμβασης». Καμμία σύμβαση που υπογράφεται από τον Δ/ΓΔΑΕΕ δεν υπογράφεται αν δεν υπάρχει έγγραφη διαταγή του ΥΕΘΑ, η οποία περιγράφει και τους όρους για την υπογραφή. Επιπλέον διακρατική σύμβαση χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΥΠΕΞ έχει ξανασυμβεί ποτέ; Η ασχετοσύνη σε συνδυασμό με την πολιτική και την λαμογιά φαίνεται να είναι εκρηκτικός συνδυασμός.

      ΣΗΜ: Υποθέτω δεν θα εμφανιστεί ξαφνικά έγγραφη διαταγή γιατί στο πρωτόκολλο οι διορθώσεις φαίνονται και ιδιαίτερα αν υπάρχει ήδη αντίγραφό του χωρίς τέτοια καταχώρηση!

    9. Τον αθλοιο νομο περι ευθυνης υπουργων τον εκανε ο Βενιζελος και οχι ο Ραγκουσης, ασχετε και οι ψευτοαριστεροι συνεχιζουν να τον διατηρουν, διοτι ετσι τους βολευει τους πολιτικαντηδες.

    10. Ο πιο ξευτιλισμενος νόμος, ειναι ο νομος Ραγκουση περι ευθυνης υπουργων. Η Χρυση Αυγη ζητησε αμεση καταργηση, αλλα ουδεις αντεδρασε….

    11. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΛΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ .

    12. Αλητήριος….κρίμα που καποτε τον πιστέψαμε οτι ηταν ενας αγνός πατριώτης….

    13. Ρε υπαρχει κανενας εισαγγελεας να τον χωσει μεσα τον χοντρο!!!
      Κοροιδευομαστε τωρα ,το καθε λαμογιο κανει οτι θελει και δεν ανοιγει μυτη????

    Comments are closed.