ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΖΑΜΠΛΟΥΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ Τ.Μ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ! ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ BIC ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ!

    Κοινοποίηση:
    3985565

    Μια ομάδα ζάπλουτων Κινέζων αγοράζει με καταιγιστικούς ρυθμούς σπίτια σε Εξάρχεια, Κολωνάκι, Αμπελόκηπους, Λυκαβηττό. Εδώ έχει στραφεί πλέον το αγοραστικό ενδιαφέρον όσο αφορά το real estate. Μα θα μου πείτε: Aγοράζουν οι Κινέζοι στα Εξάρχεια; Δεν φοβούνται τους αναρχικούς και τον Ρουβίκωνα;

    Απίδια μάντολες είναι η απάντηση. Εχει ήδη αναλάβει η Κινέζικη Μαφία και θα σοδομήσει αναρχικούς αλλά και μπάτσους του παρακράτους που υποδύονται τους αναρχικούς που καίνε την Αθήνα.

    Εχουν αγορασθεί ήδη χιλιάδες σπίτια με σιγαστήρα και οι αγοραπωλησίες συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά με διαμεσολαβητές δικηγορικά γραφεία-ούτε καν μεσίτες δεν εμπλέκονται.

    Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι και η Κυψέλη για τους Αγγλους αγοραστές, ακόμη και για τους Σύριους. Δεν θα μείνει διαμέρισμα να κατοικεί ο οξυδερκής Ελληνας. Ειδικά τώρα με τους πλειστηριασμούς τα στελέχη των τραπεζών στέλνουν ηλεκτρονικά τους φακέλους με φωτογραφικό υλικό των ακινήτων σε γραφεία στην Κίνα, την Αγγλία, τη Ρωσία και πάει λέγοντας.

    Πολύ σύντομα οι εγχώριοι αναρχικοί, παρέα με τους μπάτσους που υποδύονται τους αναρχικούς, θα έλθουν αντιμέτωποι στα Εξάρχεια με την Κινέζικη Μαφία.

    Οσοι έχετε λεφτά αγοράστε Εξάρχεια.

    Σε 4-5 χρόνια θα πουλάτε  10.000 ευρώ το τετραγωνικό!

    Τα Εξάρχεια θα έχουν καθεστώς Νάπολης αλλά οι κάτοικοί τους θα κοιμούνται ήσυχοι. Ούτε αναπτήρας Bic δεν θα ανάβει…

    kourdistoportocali

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Nομίζω ότι η προσέγγυση στο θέμα είναι επιπόλαια επιδερμική. Δεν πρέπει σε κανένα ξένο να επιτρέπεται η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, οπωσδήποτε δε απόλυτη απαγόρευση σε Ασιάτες και Αφρικανούς. Οι Κινέζοι έχουν φθάσει 1,4 δις πληθυσμό, ο οποίος πένεται, με πρωτοβολία δε της εθνικομμουνιστικής κυβέρνησεως υλοποιείται ο αποικισμός Κινέζων κυρίως σε αναπτυγμένα κράτη Λευκών. Έτσι εκδηλώνεται ο ιμπεριαλισμός τους. Τοποθετώντας Κινέζους αποίκους σε άλλες χώρες.
      Το Κινέζος επενδυτής είναι φυσικά ανέκδοτο. Το μέσο ημερομίσθιο στην Κίνα είναι $1,56, σε ευρώ ακόμη χαμηλότερο.

    2. Οι κινεζοι ξερουν να καθαριζουν καλα.
      Θα ακουμε συχνα για πτωματα απλυτων ναρκομανων αριστερων που βρεθηκαν στα σκουπιδια αν οχι σε χωματερες WOW ! Ωραια γλεντια..

    3. αναρχικοί = του μπο φλό, πέφτει πολύ χρήμα…και μετά θα τους δείτε και σε καρέκλες

    4. “Οσοι έχετε λεφτά αγοράστε Εξάρχεια.

      Σε 4-5 χρόνια θα πουλάτε 10.000 ευρώ το τετραγωνικό!”

      …αν φυσικά δεν θα σας πάρει τα σπίτια η κινέζικη μαφία μετα για 1 ευρώ χρησιμοποιώντας εναν παλιο καλο τρόπο ..”πουλησε μου το γιατι θα γινεις μακαρίτης” .. 😛

    5. ΠΥΡΓΙΩΤΕΣ- ΚΙΝΕΖΟΙ 10-0 ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ!

    6. Κ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ!Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!

    7. εγω ακουσα οτι θα φτασει 100000 ευρω το τμ,ετσι οπως αγοραζουν οι Κινεζοι!Ξερετε τι εστι Κινεζοι?εχετε συνδιαλλαγει μαζι τους για να λετε τετοιες μπουρδες?αυτοι δεν δινουν ουτε τον πυρετο τους,ετσι πετανε χρηματα?

    8. Επίτηδες υποβαθμίζουν διάφορες περιοχές με τους ΔΗΘΕΝ αναρχικούς ούτως ώστε να πέσει η αγοραστική αξία των ακινήτων και να την αγοράσουν οι επιτήδειοι κοψοχρονιά. Όπως έγινε και με το μεταξουργείο, του οποίου τα ακίνητα έχουν οι “κ.κ.” Αβραμόπουλος, Ντόρα, Λαλιώτης. Μετά μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο για τα Εξάρχεια και μάλιστα ο δρόμος της πληροφορικής.

    9. μερικοί κοιμούνται όρθιοι.. οι αναρχοαπλιτοι (είναι αναλώσιμοι) και ελέγχονται από την ΝΤΠ αν πουληθεί η περιοχή σε Κινέζους αυτοί θα μετακομίσουν σε άλλη περιοχή! οι ΝΤΠ ελέγχει τις προδοτικές κυβερνήσεις και θα πρέπει να ορίσουν που θα κινούνται τα παλικαράκια τους και ποια περιοχή θα είναι τα επόμενα Εξάρχεια. μην χαίρεστε άδικα μερικοί γιατί οι “κουλοφοροι” η “μπαχαλακιδες” ή ότι άλλο σκατά θα ονομαστούν.. είναι απλά ένα πλοκάμι των κλεπτοκρατικων κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων.

    10. Αντε με το καλο.θα εχουμε σε λιγο κινεζο προθυπουργο και πακιστανους υπουργους.

    11. Θα τρέχουν σαν τα ποντίκια να κρυφτουν τα αναρχοκομμουνια. Θα πέσει πολύ γέλιο.

    12. Ωραία, όλες οι χωρες εχουν Τσάιναταουν, Αντε να αποκτήσουμε κι εμεις μια. Μια Πακιστάνταουν, μια Αφγανιστανταουν, και παει λεγοντας. Ε ρε ξεπούλημα που τρώμε. Αντε να δουμε εμεις οι Ελληνες ποτε θα αποκτήσουμε μια χώρα που να λέγεται Ελλαδα και να ειναι Ελλαδα. Γιατι αυτο το πράγμα που εχουμε για πατριδα τωρα, μονο Ελλαδα δεν ειναι.

      1. Αγαπητέ έτσι θα γίνει για να μην σου πω ότι ήδη έγινε αυτό που λες. Οι ξένοι “εταίροι” μας κάνουν ότι μπορούν δεκαετίες τώρα και όπως βλέπεις τα καταφέρνουν. Εμείς σαν ζώα που καταντήσαμε (δεν υποτιμώ τα ζώα απλώς υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά) όταν θα ξυπνήσουμε από τον λήθαργο του “ΕΓΩ κι άλλοι να πνιγούνε” τότε ίσως να γίνει το θαύμα. Γιατί με θαύμα μόνο σωνόμαστε.
        Και μην ξεχνάς ότι οι κυβερνήσεις είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας, αυτή τους ανεβάζει και τους κατεβάζει. Το πρόβλημα είναι ότι η “κοινωνία” έγινε μάζα που ο καθένας την παίζει ανάλογα με τα συμφέροντα του. Μόνο έτσι θα μας έπαιρναν, γλώσσα, θρησκεία, ιστορία ήταν το κλειδί. Βρήκαν πρόθυμους αλήτες και το έργο δουλέυει μια χαρά. Πόσες δεκαετίες παίζεται αυτό το σενάριο, η διαφορά είναι ότι τώρα φτάσανε στο δια ταύτα. Ο θέος βοηθός αδερφέ!
        Ο πόλεμος συνεχίζεται…

      2. Εχουμε ηδη..μαλλον εχεις καιρο να πας μεταξουργειο..

    Comments are closed.