ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;; – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ – ΣΕΡΒΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    skopia-alexandros-onomasia-570-1280x744

    Mιλώντας σε σερβικά μμε και επικαλούμενος πηγές και από τα Σκόπια που δεν κατονομάζει ο σέρβος ιστορικός Αλεξάνταρ Ράκοβιτς υποστηρίζει ότι το πιθανότερο όνομα που έχει συμφωνηθεί θα
    είναι Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία.
    Ο Ράκοβιτς-ιστορικός στο Ινστιτούτο της νέας ιστορίας της Σερβίας-υποστηρίζει ότι έχει δωθεί κάποια υπόσχεση για αυτό από τον Ζάεφ αλλά δεν μένει μόνο εδώ.
    Θεωρεί ότι το επόμενο βήμα είναι η ομοσπονδιοποίηση της ΠΓΔΜ σύμφωνα με το βελγικό μοντέλο.

    Υπάρχει η Δημοκρατία της Ιλλυρίας στα Δυτικά, υπάρχει η Δημοκρατία της Μακεδονίας στα ανατολικά ώστε να ικανοποιούνται όλες οι εθνότητες της χώρας υποστηρίζει ο σέρβος ιστορικός.

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μεταξύ των άλλων στις αναλύσεις του επικαλείται και τις δηλώσεις του Π. Σγουρίδη των ΑΝΕΛ για το ίδιο θέμα.

    «Όχι» σε δημοψήφισμα για την ονομασία και από δεύτερο ηγέτη των αλβανόφωνων

    Mετά τον πρόεδρο της βουλής της ΠΓΔΜ Ταλάτι και δεύτερος αλβανόφωνος ηγέτης στη γειτονική χώρα απορρίπτει το ενδεχόμενο να επικυρωθούν οι αλλαγές στο θέμα της ονομασίας μέσω δημοψηφίσματος.

    Πρόκειται για τον Aλί Αχμέτι πρόεδρο του αλβανόφωνου κόμματος των Σκοπίων Dui.

    Μιλώντας με δημοσιογράφους τόνισε:

    «Η διαφωνία με την Ελλάδα πρέπει να λυθεί με συμβιβασμό και να μην προκαλεί πόλωση στην κοινωνία.
    Και μια ιδέα δημοψηφίσματος για αυτό το θέμα δεν συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση».

    Μιλώντας πως βλέπει το θέμα η νέα ηγεσία του VMRO συμπλήρωσε:
    «Και το VMRO ενδιαφέρεται για την επίλυση του προβλήματος. Υπάρχουν διαφορές με την κυβέρνηση αλλά αναμένω να μειωθούν.

    Επικοινωνώ και με την κυβέρνηση και με την αντιπολίτευση ώστε να φτάσουμε σε μια λύση για το θέμα του ονόματος».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. οπως θελουν θα την πουν μην μαλωνετε ,σιγα μην σας ρωτησουν ,τι θα κανετε θα επαναστατησετε απο τους καναπεδες?

    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ!!!

      1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΙΤΑ (ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΑΝ!!!! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ.

      2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΤΛ.)!!!

      3) Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΣΙΤΑΤΩN ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΙΚΗ!! Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ)!! ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ NSDAP (ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ DSP (ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)!!! ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΜΙΓΩΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ….ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ)!!!! ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΑ SS KAI THN GESTAPO… TΕΛΙΚΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΦΥΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ , ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

      4) ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΤΙΤΟ…. ΤΕΛΟΣ.

    3. Δημητρης , αν δεν καταλαβαινεις δες τι εγινε με το κοσυφοπεδιο

    4. Το κεντρικη βαλκανικη ειναι ο γεωγραφικος προσδιορισμος που λεγεται. Το πληρες ονομα θα ειναι κεντρικη βαλκανικη δημικρατια της Μακεδονιας. Εδω θα ειμαστε…..

      1. Έξω θα είμαστε και θα λέμε τα ΄΄ κάλαντα΄΄ στα καλιαρντά στο δήμαρχο Μπουτάρη.

    5. Οι ναζιστικού τύπου φιέστες για το “όνομα” της δεκαετίας του ’90 ευτυχώς δε θα επαναληφθούν. Σκατά στους εθνικισμούς, ναι στο δικαίωμα ατόμων και κρατών να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν.

      1. Να αυτοπροσδιορίζονται με δικά τους ονόματα και δικά τους εδάφη.

      2. Συμφωνω κι εσυ μπορεις αν θέλεις να αυτοπροσδιορίζεται προδότης. Βεβαια με αυτα που λες, ειτε το θέλεις ειτε οχι, αυτο εισαι. Βρε Αντε στα τσακιδια. Εσυ μπορει να αρέσκεσαι στο να δωριζεις και την μανα σου σε όποιον την θέλει, εμεις ομως δεν χαρίζουμε πουθενα την γη των προγόνων μας. Οποτε….Ουςτ ρεεεε!!!

      3. Οι χώρες να αυτοπροσδιορίζονται με δικά τους ονόματα και δικά τους εδάφη.

        1. οταν δεν ενοχλουν αλους λαους ….απο που ως που μακεδονια ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ??? μπορουν να παρουν οπιο ονομα θελουν …ε τοτε ας το πουνε το κρατιδιο δημοκρατια της γερμανιας …..

      4. Ο καθενας μπορει να αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει σιγουρα ομως δεν μπορει να κλεβει την ιστορια αλλου λαου και βεβαια ολοι εσεις που λετε αυτα για δικαιωματα των αλλων μονο και οχι των Ελληνων. εισαστε μεγαλα φασισταρια και αγραματοι γιαυτο να μη λετε ρε οτι εισαστε Ελληνες αντε μαλακες σας σιχαθηκα

    6. ΓΙΑ ΣΟΥ VIKI ΤΙ ΚΑΝΗΣ????ΕΓΩ ΚΑΛΑ!!!!!!ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΗΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΠΛΙΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΠΩΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΖΗΤΑΣ!!!!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ????ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΕΣΤΗΣ……………..

    7. Άκουσον άκουσον χρονιάρες μέρες και σε ένα τόσο σοβαρό πατριωτικό θέμα και η Viki έδωσε βάση στην μαλαμπερδα του Βουκεφαλα!!!!!!!! Αιντε μωρή ανωμαλέκλα που καθόμουν και διάβαζα ΤΟΣΑ χρόνια τα σχόλια σου…..ουστττ ανόητη!!!

    8. Αλήτες προδότες πολιτικοί μην τολμήσετε να ξεπουλήσετε τι ιερό όνομα της αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας στους σλαυόγυφτους και στο εβραιόσκυλο τον Σόρρος! Μόνο η Χ.Α κρατάει στάση πατριωτική και είναι ξεκάθαρη στα εβραιομασονικα σκουπίδια!Στο άγαλμα στην φωτό ο Βουκεφάλας είναι όντως επιβλητικός επιβήτορας…κανονικά όμως θα πρέπει να κρέμονταν και το πέος του που σύμφωνα με αρχαίους ιστορικούς ήταν τεράστιο!

      1. ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΠΟΙΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ?? ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙ.. !! ΜΙΑ ΒΛΑΚΟΓΚΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ…Η MIS_ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ .. Η ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΨΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ .. (αν δεν είναι στημενο φυσικα) ΜΙΑ η ΑΛΛΗ… ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ.. ΚΟΜΜΑ ΠΛΕΟΝ.. . ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ .. AΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΜΙΤΡΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.. ΤΟ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 200.000+ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ.. !!

        1. Φιλε ΕΛΛΗΝΑ μην ασχολησε με μια αμετανόητη ναζίστρια που λέει πως είναι οπαδός του εθνικοσοσιαλισμού….ο ναζισμός μάτωσε την πατρίδα μας…είναι μια αμετανόητη σκυλα!!!
          Καλή χρόνια πατριώτη

          1. Viki… ε Μάκη ήθελα να πω. Καλά το πας. Ο ναζισμός μάτωσε την πατρίδα μας γιαυτό εότε ευτυχώς καθάρισε ο Μεταξάς. Σήμερα δυστυχώς την πατρίδα μας την καταστρέφουν πολύ περισσόιτερο από τον ναζισμό, κάτι ευεργετημένοι τύποι που ασκούν προβοκάτσιες και προπαγάνδα ώστε να μην δυναμωθεί το ένα και μοναδικό κόμμα στη βουλή που ασκεί πραγματικό κοινοβουλευτικό έργο, υπέρ των Ελλήνων και της Ελλάδος και είναι η μοναδική και τεευταία ελπίδα της Ελλάδας. Κάποιοι τύποι που εφμανίζονται άλλωτε ως “Viki” άλλωτε ως “Μάκης” κ.α. και οι οποίοι έχουν βαλθεί να κοροϊδεύουν και να παραπλανούν, όσους περισσότερους χαμηλής ευθύνης Έλληνες μπορούν.

    9. Αφού δεν υπάρχει η λέξη Μακεδονία στο όνομα, που βλέπετε την προδοσία; Θα μιλάμε για νίκη! Ή κάτι δεν πιάνω;

      1. Ηττα των Σκοπιανών που δεν περασε το ψεμα .. βασικα , τι νικη ? Νικη ..μια η άλλη δε θα είναι .. αφου η Μακεδονια είναι ελληνικη χιλιαδες χρονια και ο Μ.Αλεξανδρος ηταν Ελληνας… . Αν δε πιανω κατι και εγω.. ας το πει καποιος άλλος.. . Καλο ακούγεται αν είναι ετσι.. .(Αν τους πουν ετσι… τον ηπιαν παλι οι ψευτες που ηταν .. κατά της Ελλαδας…) . Να πουμε μονο… ότι ακομα και στη Τουρκια + την Ιταλια εχει …ελληνογενείς.. , σ αυτό το θεμα …μιλαμε για το ονομα.. που είναι μερος της ιστοριας της Ελλαδας.. και δεν εχει σχεση .. με καμια άλλη χωρα…

        1. Δυςτυχως, δεν ειναι ετςι. Ειναι προδοςια τεράστιων διαστάσεων. Ειναι παγιδα. Ενημερωθείτε σωςτα, αλλιως θα μας πιάσουν παλι κότσους. Διάβασε λιγο πιο κατω τι γραφω.

    10. Κατι παιζεται εδω με τις μειονοτητες…. θυμιζει τον τροπο με τον οποιο καταφεραν να παρουν το μαυροβουνιο οι αλβανοι …

    11. “Υπαρχει η Δημοκρατια της Μακεδονιας στα Ανατολικα” ;…. ποια ειναι αυτη δηλαδη;

    12. ποια προδοσια ρε .μακαρι να καταληξαν εκει, κ να συμφωνουν στο ονομα αυτο.μην γραφετε οτι να ναι ….

    13. Έξυπνο και πονηρό…όνομα που βλέπει το μέλλον και όχι το παρελθόν….

    14. Ναι και μολις οι δωσιλογοι ελληνοφωνοι πολιτικοι συμφωνησουν , τα αλβανα θα αποσπασουν την δυτικη δημοκρατια της Ιλλυριας θα ενωθουν με το κοσσοβο και την αλβανια να δημιουργησουν την μεγαλη αλβανια και θα μεινει η δημοκρατια της Μακεδονιας …
      Και ετσι και η προδοσια περασε και οι σκατοκεφαλοι εφαγαν τον σανο τους και παλι και θα βγαινουν οι δωσιλογοι και θα καμαρωνουν οτι κερδισαν ακομη μια μαχη …
      Κατοπιν θα δημιουργησουν την Μακεδονια του Αιγαιου με πρωτευουσα την Θεσσαλινικη μας και ετσι οι τουρκοι θα εχουν το μισο Αιγαιο , οι σλαυβοι θα εχουν βγει στο Θερμαικο , οι τσαμιδες θα παρουν και την Νοτια Ηπειρο και θα μεινει στους μουσουλμανους λαθρεποικους απο τον Ολυμπο και κατω .
      Οι ντοπιοι Ιθαγενεις αλλοι θα εχουν φυγει προ πολλου και οσοι μεινουν , απλα θα αργοπεθαινουν αστεγοι και πεινασμενοι .
      Αυτα ειναι τα σχεδια που υπακουουν οι νεοταξιτες ελληνοφωνοι πολιτικοι και μονον ενας ΜΕΓΑΛΟΣ σεισμος , λιμος, λοιμος καταποντισμος θα σωσει το Εθνος μας και την Πατριδα . Και αυτο γιατι τοτε θα καταλαβουν οι γραικυλοι σκατοκεφαλοι και θα σουβλισουν τους υπευθυνους του χαλασμου .

      1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙ..ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ? ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . 1ον.. αμα .. γινει κατι τετοιο .. δε θα φανει.. λογικα ? 2ον. Μην αποκλειουμε να πεσανε τα ψεματα τελικα και να τρεχουν να δωσουν μια ονομασια για τις παγκόσμιες κυβερνησεις που φερνουν…. . ΓΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ??

        1. Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ…ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ!!!!!!
          ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ 1945….
          ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!!

          Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
          ΚΑΙ Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΩΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΥΣΤΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ!!!!

          ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…..

      2. Δεν χρειαζεται να σουβλίσουν,να μην ξαναψηφίσουν τέτοιους να βρείτε καλύτερους υπάρχουν; Εγώ πιστεύω όχι. Αυτος ειναι ο μύλος αυτο το αλεύρι βγάζει. Ας ξεκινήσουμε με την παιδεία.

    15. Μπούρδες. Οποιοσδήποτε προσδιορισμός ΔΕΝ περιέχει τον όρο “Μακεδονία” ή παράγωγά του δε θα γίνει αποδεκτός.

    16. Που βρίσκεται Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
      Εάν δοθεί το όνομα Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία ?

      1. Θα σου πω εγω που ειναι οχι μονο η τεράστια προδοςια, αλλα και η μεγαλη παγιδα. Θα ονομαστεί ετςι ενα ομόσπονδο κράτος. Ενα με Αλβανούς και ενα με …Μακεδόνες…οπως λενε τους γυφτοσκοπιανους. Κατι σαν το Βέλγιο δηλαδη. Αν εμεις αναγνωρίσουμε και δεχτούμε αυτο το ονομα, αυτομάτως αναγνωρίζουμε και δεχόμαστε τους ….Μακεδόνες….γυφτοσκοπιανους. Αργοτερα, θα διαμελιστεί αυτο το ομόσπονδο κράτος και οι Αλβανοί θα ενσωματωθούν στην μεγαλη Αλβανία και οι γυφτοσκοπιανοι..Μακεδόνες…θα μεινουν μειονότητα και θα θελήσουν να ενωθούν με την δικη μας Και μοναδική φυσικα Μακεδονία. Μονο που δεν θα ειναι Ελληνικη, ουτε αυτοι Ελληνες. Θα ειναι σκέτο Μακεδόνες. Κατάλαβες;; Μεγαλη προδοςια και μεγαλη παγιδα. Αλλα με τους προδοτες που εχουμε, ολα τα περιμενουμε.

        1. Πως θα είναι σκετο μακεδονες μαζι με τη δικια μας μακεδονια ? Για να γινει αυτό πρεπει να χωριστει η Μακεδονια από την Ελλαδα , … η όχι.. ? Παντως είναι από τις λιγες φορες που ατομα ..από εδώ με βαζουν να σκεφτω.. κατι που ισως δεν θα σκεφτομουν.. . Είναι κι αυτό μια νικη.. ! Ετσι ισως υπαρξει ελπιδα.. γιατι με κατι Ναζι και κατι αποβλακωμένους που χαιρονται με το πιονι της Παλιας Ταξης …το Πουτιν …(ενώ δε κερδιζουν μια).. δεεε βλεπω.. κατι…

      2. Θα σου πω εγω που ειναι οχι μονο η τεράστια προδοςια, αλλα και η μεγαλη παγιδα. Θα ονομαστεί ετςι ενα ομόσπονδο κράτος. Ενα με Αλβανούς και ενα με …Μακεδόνες…οπως λενε τους γυφτοσκοπιανους. Κατι σαν το Βέλγιο δηλαδη. Αν εμεις αναγνωρίσουμε και δεχτούμε αυτο το ονομα, αυτομάτως αναγνωρίζουμε και δεχόμαστε τους ….Μακεδόνες….γυφτοσκοπιανους. Αργοτερα, θα διαμελιστεί αυτο το ομόσπονδο κράτος και οι Αλβανοί θα ενσωματωθούν στην μεγαλη Αλβανία και οι γυφτοσκοπιανοι..Μακεδόνες…θα μεινουν μειονότητα και θα θελήσουν να ενωθούν με την δικη μας Και μοναδική φυσικα Μακεδονία. Μονο που δεν θα ειναι Ελληνικη, ουτε αυτοι Ελληνες. Θα ειναι σκέτο Μακεδόνες. Κατάλαβες;; Μεγαλη προδοςια και μεγαλη παγιδα. Αλλα με τους προδοτες που εχουμε, ολα τα περιμενουμε. Κατάλαβες;;;

        1. Και γιατι δε γραφει αυτό το κολπο… στο αρθρο πχ ? Πως θα είναι σκετο Μακεδόνες αμα το Ελληνικο κρατος είναι όπως σημερα? Τι να πω.. οκ το ακουμε.. . Με το Πουτιν ολοι κοιμούνται.. με αυτό ξαφνικα ξυπνησαν και βλεπουν κολπα ? Τι να πω.. μακαρι.. αλλα περιεργο… ξαφνικα…

        2. Τρικυμια εν κρανιο εχεις βρε φιλε…Πεστα κατανοητα,σχολειο δεν πηγες;;Τελικα ξερεις τι καταλαβα;Οτι εισαι νουμερο.Δεν καταλαβα τιποτα απ’οσα ειπες

          1. Δημήτρη
            Αν απευθύνεσαι σε εμενα θα το ξανα εξηγήσω. Λοιπον θα κανουν ενα κράτος, που ουσιαστικά ομως θα ειναι μια ομοσπονδία απο δυο κράτη. Το γραφω πιο πάνω, κατι σαν το Βέλγιο. Δυο κράτη, αλλα ομόσπονδα, που θα εχουν ενα ονομα. Δυςτυχως ομως αυτο το ενα κράτος θα αποτελείται απο δυο ομόσπονδα. Ενα Αλβανών και ενα …Μακεδόνων…δλδ, γυφτοσκοπιανων. Αν αναγνωρίσουμε το ενα ομόσπονδο κράτος με τις δυο μειονότητες μεσα του, αναγνωρίζουμε την ….Μακεδονική….μειονότητα. Δεν ξερω αν κατάφερα να στο εξηγήσω, αλλα βάλε και λιγο το μυαλό σου να δουλέψει. Προσπάθησε να καταλάβεις την παγιδα που μας στήνουν.

    Comments are closed.