ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ Α.Τ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ…

    Κοινοποίηση:
    omonoia708_4

    “Είμαι ένας αστυνομικός του Α.Τ Ομόνοιας. Θα σας παρακαλούσα αν μπορείτε να προβάλετε ένα σοβαρό θέμα που αφορά το τμήμα μας. Ζούμε σε έναν εργασιακό αστυνομικό μεσαίωνα,που αρμόζει μονό σε άλλες δεκαετίες..είμαστε στο πιο κεντρικό τμήμα της Αθήνας και οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουμε είναι άθλιες……
    Υπάρχει πλήρης καταστρατήγηση των νομών,των διατάξεων και των δικαιωμάτων μας.όλοι οι εργαζόμενοι παίρνουν ένα ρεπό.εμείς σαν τα σκυλιά αν θα πάρουμε ένα ρεπό και εάν ρεπό μέσα σε 30 μέρες..στους περισσοτέρους μας χρωστάνε από 30 ρεπό και πάνω και σε κάποιους από εμάς από 50 και πάνω.
    Εάν ζητήσουμε αυτά που δικαιούμαστε θα μας στείλουν στις χειρότερες υπηρεσίες,κυκλοφορούμε με περιπολικά νεκροφόρες εκ των οποίων κάποια έχουν πάρει φωτιά και 3 και 4 φορές εν ώρα υπηρεσίας.
    Όλες οι εκκλήσεις που έχουν γίνει προς την διεύθυνση αστυνομίας Αθηνών και προς την ΓΑΔΑ έχουν πέσει σε τοίχο.αντιθέτως αντί να μας δίνουν αυτά που δικαιούμαστε μας χώνουν ακόμα περισσότερο.το τμήμα μας από 300 που είχε έχει μείνει ντο πολύ με 70 άτομα οι οποίοι Καλούμαστε να ανταπεξελθουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει σαν αστυνομικοί κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.την στιγμή που άλλες υπηρεσίες είναι γεμάτες με συναδέλφους.
    Δεν μπορούμε να προγραμματισουμε τίποτα στην ζωή μας. Δεν μπορούμε να χαρούμε τις γυναίκες και τα παιδιά μας.
    Θέλουμε να εργαστούμε γιατί αυτό είναι το καθήκον μας ως αστυνομικοί άλλα κάτω από υγιείς συνθήκες και να μας δίνουν αυτά που δικαιούμαστε.
    Η δημοσιοποίηση πιστεύουμε ότι ίσως μας βοηθήσει και δούμε μία άσπρη μέρα σαν άνθρωποι.
    Σας παρακαλούμε πολύ κ.Χίο ασχοληθείτε με το θέμα μας.Θέλουμε την βοήθεια σας διοτι το δικό σας σαιτ τυγχάνει μεγάλης απήχησης στο κοινό.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ που με ακούσατε,
    Ένας αστυνομικός του Α.Τ Ομονοίας”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Είσαι μόνος σου φίλε. Και αυτό είναι το χειρότερο. Ο καθένας κοιτάει τον κώλο του! Γι’ αυτό θα πάμε κατά διαόλου. όπως κατάλαβες θέλει πολύ κουράγιο για να είσαι ακόμα άνθρωπος. Το παράπονό σου είναι δίκαιο άλλα ποιος σε ακούει? Αν σαλτάρεις καμιά μέρα και πάρεις το όπλο και πυροβολάς εκεί μέσα ίσως να σ’ ακούσει κάποιος, αλλά σίγουρα θα χάσεις την δουλειά σου που την έχεις πολύ ανάγκη…

    2. Ειλικρινά θλίβομαι όταν διαβάζω κάποια εμετικά σχόλια από ανθρώπους που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται την ελληνική καταγωγή τους. Αλλά μάλλον μου διαφεύγει ότι είμαστε ο λαός που θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!!! ‘Όσοι θεωρούν πως αυτή η δουλειά είναι ακίνδυνη κι εύκολη γιατί δεν την επέλεξαν αλήθεια…

    3. Σας πονάει αναρχοφασιστάκια, που υπάρχει ακόμη Αστυνομία που είναι πιστή στο έθνος και δεν μπορείτε να κάνετε ανενόχλητοι τα παιχνίδια σας. Άκου Χίο, επειδή φαίνεται ότι έχεις εθνική συνείδηση, να φιλτράρεις τα σχόλια και να μην αφήνεις τα ερυθροφασιστάκια να εισβάλλουν και εδώ. Η Αστυνομία όπως και η κάθε υπηρεσία και κάθε κλάδος έχει καλούς υπαλλήλους και κακούς. Το θέμα είναι ότι στη σύγχρονη νέο-Ελλάδα αστυνομικοί, ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας και πυροσβέστες πέφτουν νεκροί στο καθήκον για να προστατεύουν τη χώρα και τους πολίτες και ως εκ τούτου όσοι είναι έξω απ’ τον χορό πρέπει να το βουλώνουν.

    4. Τι λέει ο μπάτσος ρε.Εδώ έχουν αυτοκίνητα των 25.000 ευρώ που γαμάνε και δέρνουνε , κάθονται μέσα στην σόμπα με την τηλεόραση και βλέπουν τσόντες ” πέτυχα εγώ μία φορά στην πόλη μου τέτοιο σκηνικό ” απλωμένα τα ποδάρια επάνω στο γραφείο , ρεπό , άδειες , μισθό 900 ευρώ κτλ όταν 1080 ευρώ παίρνει ένας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας , γαμησάκια με τις μπασκίνες , βγάζουν το ψυχιατρικό τους πρόβλημα χτυπώντας γερόντους και παραπονιέται ο μπάτσος και από πάνω.Σάλτα και γαμήσου ρε μπάτσε και έλα να δεις πως είναι να σηκώνεις μπετόβεργες μέσα στην παγωνιά ή στον καύσωνα για 10 ώρες την ημέρα και να παίρνεις 440 ευρώ.Μιλάς και από πάνω πορδή μπάτσε.

    5. απο τη στιγμη που που βαρατε ελληνες για να προστατεψετε λαθρο, για μενα ο αστυνομκος δεν εχει καμια αξια, και αυτο ισχυει οχι μονο για μενα..

    6. ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ,ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ

    7. Έλα ρε φίλε μπάτσος είσαι και αυτά που έχεις πολλά είναι

      1. Kαι εσύ σκατόψυχος είσαι και αυτά που έχεις πολλά είναι.

    8. Τα παιδια των συριζαίων παίζουν με μολότοφ στα Εξάρχεια κοντά είναι, πιάσε κανέναν και για να τους αφήσεις θα σε κάνουν στρατηγό

    9. Ο τσακωμος δεν ωφελει κανεναν και σε τιποτα.Πρεπει να ενωθουμε ολοι σαν ΕΛΛΗΝΕΣ για να μπορεσουμε να απαλλαγουμε απο τους προδωτες.Μονο ετσι θα τα καταφερουμε,αλλωστε και αυτοι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ αυτο φοβουνται,μπας και ξυπνησουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΝΩΘΟΥΝ και τοτε ολοι στις κρεμαλες για εσχατη προδωσια.Μπορουμε ,ειναι στο χερι μας.

    10. Ο άνθρωπος υπηρετεί στο ΑΤ Ομονοίας δηλαδη στην πιο επικίνδυνη υπηρεσία της Ελλάδας, αν ειχε βισμα θα ηταν φρουρός των πολιτικών οπως πολυ αλλοι συνάδελφοι. Δεν θελει να τεμπελιαζει ουτε ζητάει χάρες από κανέναν θελει να εφαρμόζεται ο κανονισμός και το ωράριο όπως σε ολους τους αξιοπρεπείς υπαλλήλους. Εχω υπηρετήσει στο συγκεκριμένο τμήμα και νιώθω περήφανος, θεωρείται το σχολείο της ΕΛ. ΑΣ.

    11. Ότι μαλακια εχει ο καθένας την θεωρεί απάντηση στο παραπάνω δημοσίευμα.Δεν αλλάζει ο Έλληνας ,, μια ζωή βγάζει τα εσώψυχα του αρνητικά,, άλλος παραιτησου,άλλος πάρε το όπλο και πυροβόλησε ανώτερους, άλλος σύνταξη στα 45 ,, άλλος να αρθεί η μονιμότητα…Εδώ παρατηρώ λοιπόν ότι το τυράκι το φάγατε Έλληνες που μας έριξαν οι κυβερνώντες να είμαστε κριτές των επαγγελμάτων ανάλογα με το τι προνομια και τι οικονομικές απολαβές έχει ο καθένας..
      Και για ποιον να σκοτώσει και να μπεί φυλακή,,για να αλλάξει η κατάσταση που ,, ..
      Υποκριτές μια ζωή ,, …

      1. Ο/Η η ψήφος κάνει μεγαλύτερη ζημιά από τις σφαίρες σύντροφοι... λέει:

        κοινωνικός αυτοματισμός σύντροφε….

    12. ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΧΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ?

    13. Να δείτε καλα το θέμα του αστυνομικού ΟΛΟΙ σαν παράδειγμα και αυτοι που ειστε αραχτοί και νομίζετε οτι δεν θα σας αγγίξει το κακο σύντομα θα γίνει και στο δικό σας επάγγελμα. Μέτα μην παραπονιέστε σαν τον ….Ένας αστυνομικός του Α.Τ Ομονοίας»

    14. Να να πείτε στους λάθρο όχι σε εμάς αυτούς στειριζεται τωρα θέλετε βοήθεια ε?

    15. Σύνταξη στα 45 ομως δεν σε χαλαει ομως φιλε αστυνομικε- δημοσιε υπαλληλε,ε;;;

      1. Ο δημόσιος υπάλληλος σαββατοκύριακα είναι αραχτός και δουλευει μονο πρωινά και βέβαια δεν εκτειθεται σε κίνδυνο όπως οι αστυνομικοί του Α. Τ Ομονοίας. Τράβα να δουλέψεις γιατί οι αλβανοί κονομανε σε βαρος των τεμπέληδων.

    16. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΣ.ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΦΡΙΚΤΌ. ΜΉΠΩΣ Κ ΕΣΎ ΖΉΤΗΣΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ Κ ΣΤΗΝ ΑΡΝΉΘΗΚΑΝ.?ΜΉΠΩΣ Ο ΚΑΦΈΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΈΛΝΕΙΣ ΑΡΓΕΊ? ΌΠΩΣ ΕΊΠΑΝ Κ ΟΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΌΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΣΟΥ ΉΣΥΧΟ. ΑΛΛΙΏΣ ΠΈΣΕΙ ΣΤΑ ΆΛΛΑ ΛΑΌ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΉ ΣΟΥ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΠΟΧΉ ΑΠΌ ΤΗ ΦΎΛΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΠΡΌΣΩΠΟΝ ΣΕ ΈΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ.ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΣΚΆΣΕ Κ ΔΟΎΛΕΨΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΏΝΕΣΑΙ.

    17. Kopste tous tin monimothta na exoun to agxos tis apolysis
      opws oloi emeis tou idiwtikou tomea, dwste toys
      mistho idiwtikou tomea (490 eyro)
      kai na douleyoun 10 wro 6 meres tin ebdomada
      kai pairnw egw tin thesi tous
      an den tin theloun

      1. Και μετά εσύ αντί για 100 θα καλείς 11880 για εταιρείες σεκιούριτυ,γραφεία τελετών και νοσοκομεία ένας είναι ο αριθμός 11880.

      2. Αν εχεις τα παπαρια εβα σε μοτοσυκλετα χειμωνα καιρο και σε περιπολικο νεκροφορα να κυνηγας τον καθε ψυχακια οπλισμενο λαθρομεταναστη για να προστατεψεις τον καθε μαλακα ιδωτικο υπαλληλο.Αντε λοιπον παρε τη θεση τους ηρωα του πληκτρολογιου.

      3. ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΚΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ

        1. Οι του δημοσίου δεν κάνουν φοροδιαφυγή δηλαδή;

      4. Για να βγάζεις 490€ τον μήνα, μάλλον είσαι κανένας ανειδίκευτος στόκος, πιθανόν απόφοιτος γυμνασίου (αν όχι δημοτικού, κι αυτό με το ζόρι) δεν υπάρχει άλλη εξήγηση καθότι 500€ παίρνουν τα παιδάκια κάτω των 25 ετών και μάλιστα είναι ο κατώτατος δηλαδή χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το επίπεδο σπουδών/γνώσεων του εργαζόμενου, κάτι που ο ίδιος ο εργαζόμενος μπορεί να διαπραγματευτεί (αν διαθέτει τα αντίστοιχα προσόντα). Αυτά στα λέει ένα άτομο εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα. Οι αστυνομικοί πλέον είναι απόφοιτοι ανώτερων σχολών κι έχουν να τα βάλουν καθημερινά με εγκληματίες. Στο κάτω-κάτω δεν ζήτησαν κάτι το παράλογο, τα ρεπό τους ζήτησαν και οχήματα που είναι συντηρημένα και όχι επικίνδυνα. Άντε τώρα τράβα να σφουγγαρίσεις κανένα πάτωμα, τουρκαλβανέ αρχιτεμπέλαρε…

    18. Θα προτιμούσες να είσαι άνεργος?Δες τι γίνεται γύρω σου..

    19. ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΡΕ ΑΝΑΝΔΡΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ+ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…ΤΙ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ?ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΓΤ ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΘΕΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ..ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..ΚΑΝΕ ΛΠΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ…ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΘΡΟΑΡΟΥΡΙ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΤ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝΩΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΕΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!

    20. ΒΛΗΜΑΤΑ Α) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΣΙΡΥΖΑ ΨΩΦΟΣ Β) ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΛΔ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΧΑ-ΚΚΕ-ΑΝΕΛ-ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-ΕΠΑΜ-ΚΚΕ ΜΛ-ΚΚΕ ΖΟΥΛΟΥ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΠΡΑΤΕΣ-ΤΕΛΕΙΑ ΚΛΠ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΙΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΤΠΤ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΠΕΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ-ΠΑΓΚΑΛΟ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ-ΚΛΠ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΗΣΤΗ ΣΚΑΤΑ!!!

    21. Οταν ομως πάρετε διαταγή απο τα ….αφεντικα σας..να σπάσετε στο ξύλο τους συμπατριώτες σας επειδη διαμαρτύρονται για ολα αυτα που κι εσεις τραβάτε, τοτε το κάνετε με ευχαρίστηση και με μεγαλο ζήλο. Αν θελετε να σας λυπηθούμε, να πάρετε το μερος του λαού και οχι των πολιτικων προδοτων που ξεπουλανε και την πατριδα και το εθνος. Δυςτυχως, δεν σας λυπάμαι, ουτε εσάς, ουτε τους στρατιωτικούς πλεον. Σας θεωρω το ιδιο προδοτες με τους πολιτικους.

    22. παιδες δεν κταλαβατε καλα τι λεει ο ανθρωπος..ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 70 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΒΙΣΜΑ Η ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ…οπως καμια δεκαρια ατομα να φυλανε κανα β-ο-λευτη,,αλοι πανε σε γραφεια..αλοι φυλανε δημοσιογραφους..και παει λεγοντας..εχει δικιο το παλικαρι…για αυτο εχουν αφηνιασει οι κλεφτες…

    23. ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ!!!!ΚΛΩΤΣΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

      1. Καθυστερημενε … εσυ δε θα φυλαγες ουτε τη μανα σου για 3 μερες…!

        κ σου φταινε οι ανθρωποι αυτοι που παλευουν ΧΩΡΙΣ 1 ΡΕΠΩ ΚΡΕΤΤΙΝΕ να κρατησουν την κοινωνια μας καθαρη, απ ολα τα σκουπιδια κ παρασιτα που βρισκονται μες τη χωρα?

        Ποσο ανεγκεφαλος εισαι για να τους ταυτιζεις με τους προδοτες τους πολιτικους?Εργαζομενοι τιναι πανυβλακα με 600 ευρω για να ξεβρωμιζουν τος πολεις απο καθε βρωμικο κι επικινδυνο στοιχειο.

        Εκτος αν ανηκεις… “στα σκατα ” ,
        απ τα οποια καθαριζουν την κοινωνια μας.Λες…?

    24. Να πας σε κανενα χωριο η ξερονησι εαν θελεις ρεπο και ξεκουραση.επισης απλα μπορεις να αλλαξεις και επαγγελμα με κατι ποιο ανετο ας πουμε.μην τα θελεις ολα δικα σου.

    25. ΑΣ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑ΄ΘΡΟ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ. Η΄ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ . Ο ΕΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .
      ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ .

    26. ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΩ ΣΑΣ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ , ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΡΘΡΟ 120) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΝ. ΕΧΕΤΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΠΡΑΤΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΜΠΙΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.!!!!! ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ..

      1. Στην χώρα που οι πολίτες ψηφίζουν αμετανοητα προδότες κάποιοι θέλουν τα σώματα ασφαλείας να κάνουν επανάσταση.
        Αγαπητοί ραγιάδες λουστείτε τους εκλεγμένους προδότες που ψηφίζετε και όταν αυτοί καταργήσουν την εκλογική διαδικασία τότε απαιτήστε από τα σώματα ασφαλείας να επέμβουν.
        Δυστυχώς μαζί με τα ξερά (κούτσουρα) καίγονται και τα χλωρά.
        Περαστικά μας και να εύχεστε να μην αναλάβουν τα σώματα ασφαλείας γιατί θα κλάψουν μανούλες…

        1. Ο/Η η ψήφος κάνει μεγαλύτερη ζημιά από τις σφαίρες σύντροφοι... λέει:

          η χ.α. φταίει για όλα σύντροφε….

      2. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ !!!!!!!ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ !!!!!!! ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΑΔΙΚΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ !!!!! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΑΠΛΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΣΘΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΩΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!!!!! ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ????????? Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠ’ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠ’ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ!!!!!!!!!!!!!!

    27. ρεπο;
      εχεις την τυχη να εργαζεσαι με αριστερη κυβερνηση και βγαινεις και παραπονουμενος;
      ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

      1. η χ.α. φταίει για όλα σύντροφε….

        1. Ο τσακωμος δεν ωφελει κανεναν και σε τιποτα.Πρεπει να ενωθουμε ολοι σαν ΕΛΛΗΝΕΣ για να μπορεσουμε να απαλλαγουμε απο τους προδωτες.Μονο ετσι θα τα καταφερουμε,αλλωστε και αυτοι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ αυτο φοβουνται,μπας και ξυπνησουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΝΩΘΟΥΝ και τοτε ολοι στις κρεμαλες για εσχατη προδωσια.Μπορουμε ,ειναι στο χερι μας.

    Comments are closed.