ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ – ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ, ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ: ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ. ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ (+18)

    Κοινοποίηση:
    19398069_10213478819388217_205460838_n

    Είναι γνωστό πώς μια από τις βασικές εξαγγελίες του Τραμπ  που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων  χαρακτηρίζοντας τον ακραίο ρατσιστή,  ήταν η κατασκευή τοίχους στα σύνορα Ηνωμένων Πολιτειών Μέξικο.

    Και όμως όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω  υπάρχουν κάποιες άλλες σοβαρές αίτιες που δεν έχουν ληφθεί υπόψη και που δικαιολογούν την ανέγερση αυτού του τοίχους.

    cut.heads_.hanged.bodies

    Γνωρίζουμε ότι το Μέξικο είναι μια κλασσική χριστιανική χώρα που ακολουθεί τον παπισμό. Εκείνο όμως που δεν είναι πολύ γνωστό  είναι ότι, σε αυτήν την χώρα  συμβαίνουν σημεία και τέρατα που μοιάζουν πολύ με τις φρικτές εικόνες των σφαγμών και τον εγκλημάτων από τους τζιχαντιστές.

    mexican_drug_cartel_deaths_007

    Μερικά από τα πτώματα θυμάτων αυτών των συμμοριών-καρτέλ.

    Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι σε αυτήν την υποτίθεται χριστιανική χώρα, ο χριστιανισμός διώκεται  με ένα σατανικό και φανατικό τρόπο  που θυμίζει έντονα ακραίο Ισλάμ.

    Και παλαιοτέρα είχαμε γράψει για αυτά τα φρικτά εγκλήματα σε βάρος πιστών χριστιανών  που γίνονται σε αυτήν την χώρα αλλά δεν είναι καθόλου γνωστά στον έξω κόσμο.

    Όπως οι τζιχαντιστές  καταδιώκουν με μανία τους άπιστους  το ίδιο πράγμα, και εδώ είναι το παράδοξο, συμβαίνει και στην χώρα αυτή. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια καταδιώκονται με μανία οι  ιερείς.

    Οι τζιχαντιστές του Ισλάμ και οι δολοφόνοι στην χώρα αυτή  έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Παρά την μεγάλη θρησκευτική απόσταση λειτουργούν με διακίνηση ναρκωτικών  και με κάθε παράνομο τρόπο επιδίδονται στις σατανικές εγκληματικές τους πράξεις.

    Σύμφωνα με τα καθολικά μεξικανικά ΜΜΕ,  τα τελευταία 3 χρόνια έχουν εκτελέσει συχνά με φρικτό τρόπο  15 παπικούς ιερείς. Ενώ άλλες 60 επιθέσεις πάλι κατά παπικών ιερέων  που ξέφυγαν την τελευταία στιγμή την εκτέλεση έχουν σημειωθεί  την τελευταία δεκαετία.


    Οι χριστιανοί σφάζονται με φρικτό τρόπο, ενώ η χώρα του Μεξικού έχει γίνει πολύ επικίνδυνη για χριστιανούς ιερείς. Μερικά παραδείγματα υπάρχουν στα παρακάτω βίντεο:

    Προσοχή, γραφικά βίντεο!

     

    Η πόλη στην όποια σημειώνονται τα περισσότερα εγκλήματα αυτών των σατανικών καρτέλ είναι στην πόλη Μιτσοακάν σύμφωνα με  τα λεγόμενα του καρτέλ Knights Templar Cartel.

    the-violence-of-the-knights-templar-cartel

    Η βία του καρτέλ Knights Templar Cartel

    Συγκεκριμένα στην περιοχή αυτήν οι αγρότες υποχρεούνται να πληρώσουν φόρους στα καρτέλ υποτίθεται για την προστασία τους.  Στην περίπτωση που δεν έχουν να πληρώσουν, τότε τους παίρνουν δια της βίας τας παιδιά τους  τα όποια στην συνέχεια θα θυσιάζουν με φρικτό τρόπο  στους δαιμονικούς θεούς τους.  Αυτές  οι τελετές ανθρωποθυσιών  ονομάζονται κανιβαλικά τελετουργικά (Cannibal rituals) γιατί θυμίζουν τις τελετές ανθρωποφαγίας των κανίβαλων της Αφρικής.


    Ένας αυτόπτης μάρτυρας αστυνομικός διηγείται τα εξής για αυτά τα δαιμονικά καρτέλ.

    Ο ίδιος κατά την διάρκεια της επίσκεψης του σε ορισμένα χωριά που ελέγχονται από τα καρτέλ,  έμεινε άναυδος  και έπαθε σοκ από το θέμα που αντίκρισε . Βρήκε γυναίκες με κομμένα τα στήθη τους και μαχαιρωμένα και σακατεμένα τα γεννητικά τους όργανα. Η αστυνομία ήταν στο κυνήγι ενός ύποπτου φορτηγού και όταν το συνέλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες από πίσω, βρήκαν έκπληκτοι ένα ψυγείο που μέσα του υπήρχαν εφτά μικρά ζωντανά παιδιά τα οποία ήταν δεμένα χειροπόδαρα.
    Τα παιδιά αυτά που ευτυχώς σώθηκαν την τελευταία στιγμή, προορίζονταν να σφαχτούν σε σατανικές τελετές για να πουλήσουν μετά τα όργανά τους ή ακόμα και να τα φάνε.


    Ένα φοβερό περιστατικό με δράστες μέλη τέτοιων συμμοριών-καρτέλ είχε λάβει μέρος στη Μεξικανική πολιτεία Τζαλίσκο. Επτά άνθρωποι, έξι άντρες και μια γυναίκα, οι οποίοι θεωρούνταν κλέφτες δέχτηκαν άγρια επίθεση από μέλη μιας συμμορίας οι οποίοι τους έκοψαν τα άκρα των χεριών τους.

    Όταν ρωτήθηκαν, από την αστυνομία, τα θύματα απάντησαν πως η συμμορία ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τους τιμωρήσει. Οι άνθρωποι βρέθηκαν σε πολύ άθλια κατάσταση με πλαστικές σακούλες να καλύπτουν τα άκρα τους, όπου πριν υπήρχαν χέρια ενώ ομολόγησαν πως ήταν νηστικοί για μέρες.

    Ένας από τα θύματα απεβίωσε πριν προλάβει να δεχτεί ιατρική περίθαλψη ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

    Οι εισαγγελείς θεωρούσαν πως οι δράστες πιθανότατα ανήκουν στο καρτέλ ονόματι Cartel of Jalisco Nueva Generacion (Jalisco Cartel New Generation, CJNG.

    Ακόμη, στην πόλη Νουέβο Λαρέδο (Nuevo Laredo) του Μεξικού πριν λίγα χρόνια είχαν βρεθεί τα σώματα από εννιά ανθρώπους κρεμασμένα στη γέφυρα της πόλης και 14 κεφάλια αποκεφαλισμένα και παρατημένα κατά μήκος του προαστίου αυτού των ΗΠΑ στο Μεξικό.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αρχών, οι επιθέσεις ενδέχεται να προέρχονταν από το μεξικανικό καρτέλ  Zetas, οι οποίοι κυριαρχούν στην περιοχή τα τελευταία χρόνια. Ευθύνη για τις επιθέσεις αυτές είχε αναλάβει και το καρτέλ των Sinaloa.

    hanged.bodies.article-2139876-12EDB01B000005DC-801_634x390

    Τα κρεμασμένα σώματα των θυμάτων των συμμοριών στη γέφυρα της πόλης  Νουέβο Λαρέδο

    Η οργάνωση αυτή που αποκαλύπτει όλα αυτά τα φρικτά εγκλήματα ονομάζεται Los Autodefensas. Είναι μια οργάνωση χριστιανών μαχητών, όπως αυτοαποκαλούνται, που πηγαίνουνε με θάρρος στις περιοχές που ελέγχουν τα καρτέλ και προσπαθούν να σταματήσουν αυτές τις κανιβαλιστικές τελετές.

    Ο αρχηγός τους, Μανουέλ Μιρέλες, ανέφερε ότι δίνουν μεγάλο αγώνα στις περιοχές αυτές στο Μεξικό: Μιτσοακάν (Mexico Michoacan), Tamaulipas Guerrero, Σιναλόα (Sinaloa), Βερακρούς (Veracruz).


    Οι ρίζες της οργάνωσης αυτής ανάγονται στο δέκατο ένατο αιώνα όταν τότε το Μεξικό είχε επαναστατήσει κατά της ισπανικής κυριαρχίας για να αποκτήσει την ανεξαρτησία του.

    autodefensas-tancintaro-michoacan

    Μέλη της ομάδας Los Autodefensas

    ΠΗΓΗ: nikosxeiladakis.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΜΕΝΟΣ.

    2. ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ .ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ.

    3. Το Μεξικό είναι από τις δημοκρατικότερες χώρες του κόσμου. Τώρα αν οι καλοί τους γείτονες αμερικανοί θρέφουν τα εγκληματικά καρτέλ είναι άλλο θέμα

    4. Οι Αμερικανικές κυβερνήσεις καλλιεργούν αυτά τα καρτέλ διότι δεν θέλουν ισχυρό το Μεξικό στην γειτονιά τους. Απλά τα πράγματα. Το να δολοφονούν ιερείς είναι και αυτό μέρος του αμερικανικού σχεδίου συνεχούς αποδόμησης της μεξικάνικης κοινωνίας. Από τότε που επικράτησαν των Ισπανών στον μεταξύ τους πόλεμο υποστηρίζουν τους αυτόχθονες Μεξικανούς οι οποίοι οργανώνονται σε επαναστατικές ομάδες, ενώ στη χώρα τους έχουν ήδη ξεκάνει τους ινδιάνους μέχρι τελευταίου οι γελοίοι.

    5. Παγανιστες αζτεκοι οπως και τα περισσοτερα απο οτι δειχνουν τατουαζ τους εκαναν ανθρωποθυσιες τους αιχμαλωτους τους.

    6. Στεφανε κανε μια ερευνα , εκει στην ισλαμοφασιστικη κεερφα που φοραει την προβεια του αντιφασιστα πρεπει να πεφτει πολυ μπαφος.Ενω στην σελιδα τους γραφουν χαρακτηριστικα , μεγαλειωση συγκεντρωση με πανω απο 1,500 ατομα(χαχαχα) , μολις τωρα ανεβασαν στο συριζαιικο ιντιμιντια αρθρο που λενε πως καποια στγμη στο αποκορηφωμα της συγκεντρωσης εφτασαν εως και.. τα 500 ατομα !! Και εστησαν αφηγημα πως οχι μονο κρυβοντουσαν πισω απο τα ματ αλλα.. κυνηγησαν και φασιστες !! Μαλλον ηταν καλος ο μπαφος και την ειδαν ΜΑΤατζηδες !! 200 μαλακες με το ζορι ολοι και ολοι ητανε που τους γιουχαραν απο μικρα παιδακια μεχρι γιαγιαδες και μολις ο κοσμος αγανακτησε με τα ανθελληνικα ρατσιστικα συνθηματα που ελεγαν και τα αλλαχ ακμπαρ των ισλαμοφασιστων συνοδοιπορων τους , τρεχανε σαν τις πουτανες .., Το Σαββατο ετοιμαζουν παντα μαζι με ισλαμοφασιστες εισβολη στον Πειραια. Παλι θα αρχισουν τα γνωστα για.. σκ@τα στην Ελλαδα και τα καιγεται ωραια η σημαια , συνθηματα ακρως προσβλητικα για να ευχαριστησουν τα ισλαμοφασιστακια κολληταρια τους.

    7. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΠΟΙΟΣ ΣΦΑΖΕΤΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ; ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ Ο,ΤΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ.
      Η ΠΟΛΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    8. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

    9. Στείλε ρε Τραμπ τη DEA και δωσ’της δικαστική εξουσία να δεις πότε ξεβρωμίζει ο τόπος από αυτά τα κατακάθια.Εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες.Το ίδιο δηλαδή που πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα για να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο.Κατευθείαν σφαίρα στο κεφάλι και ούτε δίκες,ούτε δικηγόροι,ούτε κλάματα και φασαρίες.Μπαμ και κάτω.Αυτή είναι η μοίρα αυτών των καθαρμάτων.Αν η αστυνομία,που δεν το πολυβλέπω,δεν κάνει κάτι,να είστε σίγουροι πως σίγουρα θα δημιουργηθούνε ομάδες αυτόκλητων τιμωρών.Και τότε,μαύρο φίδι που σας έφαγε!

    10. Καπως ετσι θελουν να δουν ολους τους Ελληνες οι συριζαιοι και τα ισλαμοφασισταρεια που μαζεψανε εδω περα. Συνθηματα μισους και ρατσιστικου παροξυσμου μεσα στην χωρα μας οπως σκ@τ@ στην Ελλαδα , φωτια σε Ελληνικες σημαιες( εαν καψεις πακιστανικη θα σε πουνε.. φασιστα !! η τρελλα δεν παει στα βουνα ) , αποκεφαλισμοι προτομων επιθεσεις με τσεκουρια και σφυρια σε 17χρονες κοπελιτσες οπως στον Ασπροπυργο και αλλες φρικαλεοτητες,. Και η αστυνομια εχει φτασει στο σημειο να λειτουργει ως οργανα αυτων των εχθρων του λαου μας προστατευοντας τους.Τι κανετε εκει στην αστυνομια , πατε καλα ? To Σαββατο στον πειραια που εχουν συγκεντρωση οι ισλαμοφασιστες με τα συριζοπουλα των ΜΚΟ παλι θα τους κανετε πλατες ? Ρε πως σας εκανε ετσι ο Τοσκας , πωπω ξεφτιλα.

    11. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ.

      1. Τους ξέκαναν μαζί με όλο σχεδόν τον πολιτισμό τους, τον πολιτισμό μας, οι χριστιανοπίθηκοι που μας έχουν υπό κατοχή.

      2. ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ν’ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ 12ΘΕΙΣΤΕΣ. ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ.

    Comments are closed.