ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ: ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΝΕΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ

Κοινοποίηση:
Untitled-1-copy

Τα ευρήματα της δεύτερης νεκροτομής στη σορό του άτυχου φοιτητή, διαφοροποιούνται από αυτά της πρώτης.

 

Αυτή είναι η εικόνα που σχημάτισαν οι τέσσερις ιατροδικαστές μετά τη μαραθώνια νεκροτομή στο σώμα του Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων, που έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο.

Η νέα εξέταση  ολοκληρώθηκε μετά από πέντε ώρες την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου,  στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο σώμα του παιδιού διενεργήθηκε  ακτινοσκόπηση μετά από αίτημα των συγγενών, ενώ ελήφθησαν δείγματα για την πραγματοποίηση ιστολογικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα ευρήματα θα διερευνηθούν περαιτέρω και σύντομα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το πιο βασικό ερώτημα: Το αίτιο θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου.

Μπορεί να μην έχουν προκύψει – μέχρι στιγμής – ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας αλλά το σημαντικό είναι ότι εντοπίστηκαν λάθη και παραλείψεις στην πρώτη ιατροδικαστική έκθεση που διηνεργήθηκε στη Ρόδο, τα οποία χρήζουν διερεύνησης.

Δύο από αυτά, είναι το γεγονός ότι ελέγχεται αν όντως υπήρξε ρήξη σπλήνας όπως ξεκαθάριζε ο πρώτος ιατροδικαστής ενώ η ακτινογραφία του πτώματος θα αποδείξει αν τελικά υπάρχουν σπασμένα πλευρά που δικαιολογούσαν πτώση από μεγάλο ύψος.

Τη σορό του φοιτητή, εξέτασαν μετά την έγκριση που έδωσε η Εισαγγελία Εφετών Ρόδου, η Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο αναπληρωτής καθηγητής Δημήτρης Βλαχοδημητρόπουλος.

Ο τελευταίος αντικατέστησε τον επίκουρο καθηγητή-ανθρωπολόγο Κωνσταντίνο Μωραΐτη που είχε αρχικά οριστεί από την πολιτεία, μετά από  αίτημα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του άτυχου φοιτητή, ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΝΑΡΚΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ

    ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΓΑΛΟ

  2. Ααα κ που σαι,αν εχετε αρχιδια που αμφιβαλλω να το ανεβασεις το προηγουμενο μηνυμα! Και να φανταστεις σε πηγαινα με χιλια αλλα μια απο τα ιδια!!!!Απογοητευση!!!

Comments are closed.