ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ! ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το επεισόδιο στα Ίμια έχει δοθεί εντολή στην Πολεμική Αεροπορία να είναι έτοιμη να απογειώσει μαχητικά αεροσκάφη και να βομβαρδίσει οποιαδήποτε ελληνική βραχονησίδα στην οποία επιχειρήσουν να ανέβουν Τούρκοι κομάντος.

    Το βράδυ εκείνο που σημειώθηκε ο εμβολισμός του σκάφους του Λιμενικού από το πλοίο της τουρκικής Ακτοφυλακής υπήρξε η πληροφορία πώς Τούρκοι κομάντος ήταν έτοιμοι να αποβιβαστούν σε ελληνική βραχονησίδα και υπήρξε έντονη αεροπορική και στρατιωτική κινητικότητα από την πλευρά των Ένοπλων Δυνάμεων.

    Ξέχωρα όμως απ’ αυτή την πληροφορία η Τουρκία έχει στα σχέδια της μία απόβαση σε ελληνική βραχονησίδα. Το έχει επιχειρήσει άλλωστε πριν από δύο χρόνια (παραμονές του Πάσχα του 2016) στη νήσο Παναγιά των Οινουσσών.

    Έγινε λοιπόν έκτακτη σύσκεψη στο Πεντάγωνο και αφού ενημερώθηκαν τόσο το υπουργείο Εξωτερικών όσο και το Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ανέβουν δηλαδή Τούρκοι κομάντος πάνω σε ελληνική βραχονησίδα, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη ή συζήτηση απογειώνονται μαχητικά αεροσκάφη και «καίνε» ότι υπάρχει πάνω στο ελληνικό έδαφος.

    Είναι μία ενέργεια που κρίνεται ως η πλέον αποτελεσματική και χωρίς πολύ μεγάλο ρίσκο από ελληνικής πλευράς σε περίπτωση που οι Τούρκοι θελήσουν να πατήσουν πάνω σε ελληνικό έδαφος.

    Η δήλωση του Νίκου Κοτζιά πως την επόμενη φορά δεν θα απαντήσουμε ειρηνικά και πώς η Τουρκία με το επεισόδιο στα Ίμια ξεπέρασε την «κόκκινη γραμμή» κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης συνομιλώντας με τον Τούρκο ομόλογο του στρατηγό Χουλουσί Ακάρ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΕΧΘΡΟΥΣ …Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΟΛΑ………………….ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ ΔΟΣΕΙΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ?????

    2. Είμαστε έτοιμες όλα για την πατρίδα να επιστρατεύουν και γυναίκες.

    3. Μάλλον δεν ξέρεις ούτε που κατοικείς ούτε που ανήκεις
      Οι Τούρκοι αν έχεις διαβάσει ποτέ ιστορία ,δεν νίκησαν ΠΟΤΈ στα ίσα κανέναν…
      Παρα μέσα στην αναμπουμπούλα…Οι κουρδοι πολεμάνε την Τουρκιά με αντιαρματικά
      και ρουκέτες και τους έχουν κάνει σκόνη…φαντασουν αν είχανε αεροπορία και Πυροβολικό…
      δεν θα είχε μείνει ούτε τουρκικό κράνος…
      Διαθέτουμε πολυ καλό ενψυχο υλικο…τα καλύτερα υποβρυχια στον κόσμο…το καλύτερο ναυτικο και αεροπορία
      και κάθεσε και λες …Μ******ιες?

      1. ναι με τον τυφλο υπουργο και τον αλεξη θα νικησουμε τους τουρκους,και με τα υποβρυχια που γερνουν

        1. Το κακό με τον υπουργό δεν είναι ότι είναι τυφλός, αλλά για το ότι είναι κουφάλα των νεοταξιτών και πρασινοφρουρός.

      2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΕΣΤΕΣ ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ;
        ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ Μ*****ΕΣ ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ…..

    4. Και εσείς τους κατηγορούσατε για αδράνεια. Θέλατε να σας δώσουν ραπόρτο? Σχόλιο από τις 2 το μεσημέρι αλλά…………………………………………

    5. Τα ψεύτικα , τα λόγια , τα μεγάλα … πόσο θα θέλαμε να τα πιστέψουμε τα κυβερνητικά μας καλόπαιδα .
      Α , μην ξεχνάμε στο καλόπαιδα το α με ω . Κάποια στιγμή κάποιες μάνες θα μαυροφορεθούν και δεν θα ξέρουμε
      ακριβώς το γιατί . Κάτι για ……. θα μουρμουρίζουν τα γνωστά ξένα και ντόπια καλόπαιδα χαμογελόντας ….. ε ρε
      γλέντια που έρχονται !

    6. η κυβερνηση στελνει τον καρανικα ντυμένο κομαντο απ τις αποκριες και τον καμενο με στολη τερμηνέητορ…τουρκοι θα πεθανετε…

    7. Μην ανησυχειτε, αν κανουν πως ανεβαινουν σε δικο μας νησι, τοτε αμεσως θα αναλαβει η ΑΑΔΕ και θα τους στειλει τα ειδοποιητηρια για να πληρωσουν τον ΕΝΦΙΑ . Τοτε ειναι που θα το βαλουν στα ποδια.

    8. Όποιος έδωσε τη διαταγή μπράβο του το όνομα του να του κάνω εικόνα έξω οι Τούρκοι από την Ελλάδα θα τους λιωσουμε έτσι έπρεπε να είχαν αντιδράσει από την αρχή τελειώστε τους.

    9. ΟΙ ΕΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΜΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΙΜΑ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ..ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.

    10. Αν αφησουν τους τουρκους οι ξενοι,σε 3-4 ωρες,ισως και πολυ να λεω,θα εχουν βομβαρδισει και ισοπεδωσει Αττικη,Θεσσαλονικη,και οτι ακομα θελησουν.
      Επειτα,σε 8-9 ωρες το πολυ,ο Ερντογαν θα κανει βολτα πανω στην ακροπολη και θα βγαζει φωτογραφιες.
      Πολυ Λυπηρο,αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
      Οποιος ζει στην Ελλαδα,ξερει οτι εχω δικιο.
      Απλα το να παραδεχεσαι κατι αντι να κανεις σαν μωρο παιδι,δεν σου προσφερει τιποτα.

      1. Το βλέπω λίγο δύσκολο, μη ξεχνάς ότι στο Τουρκικό στράτευμα, μετά το πραξικόπημα, έχουν μείνει μόνο οι δευτεράντζες. Επίσης στη Συρία λέγανε οτι θα κάνουν βόλτα και μέχρι στιγμής έχουν κυλιστεί στο αίμα τους.

    11. δεν υπαρχει σωτηρια στεφανε.. Χθες ηταν ο τσιπρας αναμεσα στο πληθος για τα κουλουμα, και οι ελληνοφωνοι ραγιαδες του διαβαζανε ποιηματακια, αγκαλιες και φιλια, για αυτον και τον καμμενο. Αυτοι ειναι οι βαλκανοπιθηκοι που σε αλλες εποχες ο κολοκοτρωνης θα τους παλουκωνε..ειναι ολοι τους μαλακες…ΜΑΛΑΚΕΣ.,,ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ, ΛΙΘΙΩΝ….ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ,.ΚΑΤΑΝΤΙΑ…ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

      1. ποσο δικιο εχεις,μας φτυνουν και νομιζουμε οτι βρεχει

    12. Τά καλσόν να προσέξουν μην φύγει κανένας πόντος από τους πολέμαρχους μας…

    13. ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΒΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΕΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΜΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΥΕΛΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ…ΧΩΡΙΑ…ΧΩΡΙΑ…ΧΩΡΙΑ…..Κ.Τ.Λ.

    14. Σοβαρά!Αν αληθεύει ότι χθες το μεσημέρι αποβιβάστηκαν με φουσκωτό 17 Τούρκοι γιατί δεν τους έκαψαν?!

    15. τι ανατριχίλα βρε παιδιά, υπερηφάνια λέγεται…το κάψιμο των μογγόλων!!!

    Comments are closed.