ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ – ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ – ΝΑ Χ@ΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ…

Κοινοποίηση:
suicide

Πανικός προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα, όταν δύο αδέρφια ανέβηκαν στα κάγκελα του μπαλκονιού τους και απειλούσαν να πέσουν στο κενό.

 

Ωστόσο αυτό που σοκάρει είναι οι άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Τα δύο αδέλφια ζουν επί 5 χρόνια χωρίς ρεύμα και νερό, κάτω από άθλιες συνθήκες…

Τα δύο αδέλφια είχαν ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας των Εργατικών κατοικιών Ζαρουχλεϊκων και απειλουσαν να πεσουν. Ο ένας μάλιστα έβγαζε και το πόδι του έξω, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα. Επί τόπου βρέθηκαν περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. που ειχαν αποκλείσει το δρόμο με ειδικό διαπραγματευτή, καθώς και πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr και του tempo24.

Τελικά μετά από αρκετή ώρα διαπραγματεύσεων και οι δύο κατέβηκαν και μεταφέρθηκαν στην Ψυχιατρική Κλινική.

Ωστόσο ένα ανθρώπινο δράμα κρύβεται πίσω από την ενέργειά τους. Τα δύο αδέλφια ζουν 5 χρόνια χωρίς ρεύμα και νερό, κάτω από άθλιες συνθήκες.

Ούτε επίδομα

Το δράμα δεν τελειώνει εδώ. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που κόπτονται για την κοινωνική πολιτική, δεν δίνουν ούτε ένα πενιχρό επίδομα σε αυτά τα παιδιά ώστε να σταθούν στα πόδια τους και να ανοίξουν τα φτερά τους. Τους έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού και στην ανθρωπιά των γειτόνων. Να χαίρεστε την ανάπτυξη που φέρατε στη χώρα. Διότι αν τελικά σκοτωνόντουσαν αυτοί οι δύο νέοι, το κρίμα θα ήταν στο λαιμό τους.

Οπως λένε στην γειτονιά τους φροντίζουν οι περίοικοι. Είναι χαρακτηριστικο πως έχουν ένα βαρέλι στο μπαλκόνι το οποίο γεμίζουν με νερό για να πλένονται κάποιες φορές. Κανείς πάντως δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα…

Πηγή βίντεο: patras TV, tempo24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Τα νιάτα της χώρας αυτό αξίζουν. Αν ήσαν καλλίτερα θα έπαιρναν τα καλάσνικωφ.

  2. Τα καριολια οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κοπτονται μονο για την τσεπη τους , τα ψηφιζουν ολα σαν τις πουτανες. Αφου εφτιαξαν μια ιστορια πως δηθεν θα.. σκισουν μνημονια και θα δωσουν αυξησεις , ολα σκηνοθετημενα και καλα οργανωμενα με σκοπο να υφαρπαξουν την εξουσια , τωρα λεηλατουν τα παντα. Ισως ενα γεγονος περριεργο , μια στραβη που ελεγε και ο αλητης Μπαλαφσας για την δολοφονια του παιδιου στο Μενιδιι να ξεσηκωσει τον κοσμο και να αγωνιστει για λευτερια. Στελεχη και μελη του συριζα ειναι εχθροι της πατριδας και του λαου. Τωρα πλεον το ξερουν και το βλεπουν ολοι. Ενω μπορουσαν να μην ψηφισουν μνημονιο αυτοι ψηφισαν 20 για να εξαθλιωσουν εντελως τον λαο μας. Ο τσογλανος ανεβαινει ποιο νωρις στην Θεσσαλονικη για να γλυτωσει απο τις αντιδρασεις του κοσμου. Ο ρατσιστης ανθελληνας Αλεξης Τσιπρας κρυβεται , στις διακοπες του στις εμφανισεις του ολα υπο ακραν μυστικοτητα,. Ερχεται καταιγιδα καριολες συριζαιοι ανθελληνες. Αφου θελετε τους Ορθοδοξους ταλιμπαν , θα τους εχετε ανθελληνικα σιχαματα.Η δηλωση μισους του ανθελληνα ρατσιστη Βουτση που το 73 πηγε στο πολυτεχνειο για να βρει γκομενα και πουλαει παραμυθα δηθεν .. αγωνα κτλ θα πληρωθει οπως πρεπει. Ολα τα μπακουρια που δεν ειχανε πηδηξει ποτε το 73 εμαθαν πως στο πολυτεχνειο εχει γκομενες και τρεξανε ολοι οι συριζογαμπροι. Οι συριζαιοι εχουν μπερδεψει την επανασταση με το γαμησι ..

  3. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΒΟΥΛΗ Ή ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ , ΠΑΡΑ΄ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ;
    ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ , ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΚΑΘΟΙΚΙΑ , ΚΟΛΕΘΡΑ. .
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ : Ο Σ Ο Λ Ι ΓΟΤΕ Ρ Ο Ι Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ Τ Ο Σ Ο Τ Ο Κ Α Λ ΥΤ Ε Ρ Ο .
    ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΛΙΩΝΟΥΝ .

  4. ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑΡΑΙΟΙ Κ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ. ΚΑΛΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΩΣΗ Κ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 1,000,000 Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΒΟΥΛΗ[ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ] ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Κ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΜΑΣ.

  5. europi den thelate ? fate europi kai gia na leme oli tin alithia arthografe opos les kai esi edo kai 5 xronia einai afti i katastasi mipos thimase ektos tous pseftoaristerous sirizeous phi kivernousan tote gia pes mas gia na mathoume kai emis i adais mipos thimaste phi mas valane se afti ti katastasi kai i simerini sinexizoun? mipos thimase pia eklise ti vouli gia na min psifisti to mnimonio? ala o ilithios laos kai mazi kai esis ti legate treli giati itane i moni pou pragmatika antistathike me praksis kai oxi me logia pou kanoun simera kapia dithen patriotika komata pou einai mesa sti vouli onomata den leme o noon noito tora lipon min gkriniazete katholou

  6. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΦΟΒΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΜΕ.

  7. Άμα τα νιάτα της χώρας είναι τόσο ΗΛΙΘΙΑ ας κάνουν ότι θέλουν. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να κάνω την χάρη για ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό να αυτοκτονήσω. Συνεχίστε δυνατά με τα άρθρα προπαγάνδας υπέρ του Κούκη.

  8. Νέος εποικισμός συντελείται, οι ντόπιοι αντικαθίστανται από μουσουλμάνους και δεν είναι η πρώτη φορά…

  9. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  10. Παιδιά όσοι θέλετε και έχετε την οικονομική δυνατότητα,πηγαίνετε σε καμία ενορία και ρωτήστε αν υπάρχουν άτομα που χρειάζονται βοήθεια. Δεν λέω να ξοδέψετε χιλιάδες Ευρώ, αλλά να αγοράσετε 2-3 πάκα μακαρόνια. Ούτε 5 Ευρώ δεν στοιχίζουν.

  11. Δεν ειναι λαθρομεταναστες γιαυτο δεν παιρνουν τιποτα!

  12. ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ!!!ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Comments are closed.