ΑΛΗΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ! ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΠΑ, ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    TSIPRAS

    Μιλώντας για τους ενεργειακούς στόχους της Ελλάδας, μετά το πέρας σύσκεψη στο υπουργείο Περιβαλλοντικής Πολιτικής, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι οι φουσκωμένοι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος δεν οφείλονται σε τίποτε άλλο παρά στο βαρύ χειμώνα του 2016-2017, που οδήγησε σε μεγάλη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και τη μετάβαση πολλών καταναλωτών σε υψηλότερη τιμολογιακή κλίμακα!

    Κι αν δεν πιστεύετε αυτό που σας αναφέρουμε, δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική δήλωση του κ. Τσίπρα

    Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε πτυχίο, για να καταλάβει κανείς τι πληρώσαμε για ρεύμα το τελευταίο διάστημα. Αρκεί να δει κανείς έναν αναλυτικό λογαριασμό και θα καταλάβει ότι οι «λοιπές χρεώσεις» είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτή καθαυτή την τιμή του ηλεκτρικού που έχει καταναλώσει ένα μέσο νοικοκυριό.

    Κύριε πρωθυπουργέ, εκτίθεστε ανεπανόρθωτα! Και, δυστυχώς, φαίνεται πως υποτιμάτε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη νοημοσύνη των πολιτών αυτής της χώρας…

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Και μετά λέμε μας φταίνε οι Γερμανοί, με ένα τέτοιο μαλακησμενο κρανίο πρωθυπουργό τι περιμένουμε?

    2. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Τσίπρα, οι λογαριασμοί νερού αναμένονται αυξημένοι για τον Ελληνα καταναλωτή αλλά αυτό “δικαιολογείται”, όπως τόνισε, διότι εκτός που πρέπει να πιουν δωρεάν τόσα εκατομμύρια δροσερά εμφιαλωμένα τους νερά που διανέμει ο Στρατός στους 3.000.000 αλλοδαπούς “φιλοξενούμενους” – “γονιμοποιητές του νέου πολιτισμού μας” (κατά κύριο Πάκη), και μάλιστα στην επιβαλλόμενη για την εποχή θερμοκρασία ψυγείου, θα επιβαρυνθούν από τα ούρα και τα κόπρανά τους οι αποχετεύσεις των Δημοτικών Οργανισμών Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως, διότι περισσότερα ούρα, περισσότερη επιβάρυνση των μηχανισμών άντλησης των αποχετευτικών συστημάτων, άρα περισσότερα τέλη αποχετεύσεως για τον Ελληνα καταναλωτή. Ωστόσο, όπως επισήμανε ο κύριος Τσίπρας, η Ελλάδα και ο λαός της δίδαξε ακόμη μια φορά το φετινό καλοκαίρι με την οικονομική του επιβάρυνση για την συντήρηση των συστημάτων αποχετεύσεως των αλλοδαπών “φιλοξενουμένων”, τι σημαίνει πολυπολιτισμικότητα, αντιρατσισμός και ανοχή στο διαφορετικό, και δη στο ξένο ούρο, αφού ουρείται παντού στις πόλεις ελεύθερα….

    3. μπραβο τσιπρα νομιζω εσαι οτι πιο καλυτερο εχει βγαλει η ελληνικη πολιτικη τουλαχιστον τα τελευταια 100 χρονια

    4. το φετινο καλοκαιρι θα ειναι πιο ζεστο απο τα αλλα καλοκαιρια γι’αυτο θα πιουμε πιο πολυ νερο οποτε η αυξηση 2,1% που θα γινει στον λογαριασμο θα ειναι απο το νερο που θα πιουμε

    5. XΧαθείτε από δω και σείς και οι συνιστώσες σας τσογλάνια

    6. LM VILAGE KILINI : 527.000 κιλοβατώρες η κατανάλωση ρεύματος σε έναν χρόνο
      Η Άνοιξη βρίσκεται πια μαζί μας και ένας δύσκολος χειμώνας από πλευράς καιρικών συνθηκών και κόστους θέρμανσης έμεινε πίσω μας. Στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων LM VILAGE KILINI πάντως, ο χειμώνας κύλησε χωρίς οι φιλοξενούμενοι να στερηθούν τη θέρμανση. Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύουν τα στοιχεία που έδωσε η 117 ΠΜ στον ενεργό πολίτη από την Ανδραβίδα, κ Νίκο Δημάκη έπειτα από σχετικό αίτημα του τελευταίου. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά η κατανάλωση ρεύματος στο κέντρο φιλοξενίας LM ανέρχεται από την έναρξη της λειτουργίας της δομής σε περίπου 527.000 κιλοβατώρες (526.960 KW).

      Αν η ετήσια κατανάλωση της ελληνικής οικογένειας κυμαίνεται μεταξύ 2.500 -5.000 κιλοβατώρες, τότε σημαίνει ότι η ελληνική φιλοξενία προσέφερε στους πρόσφυγες της Μυρσίνης, οι οποίοι διαμένουν στις 32 μεζονέτες του LM, στον καιρό μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης έναν πολύ ζεστό χειμώνα και έπεται, όπως όλα δείχνουν, ένα δροσερό καλοκαίρι.

      To LM Village το οποίο ήρθε στην επικαιρότητα από την απόφαση να μεταφερθούν εκεί Σύροι πρόσφυγες αποτελεί μία ακόμα από τις συνηθισμένες υποθέσεις δημόσιας κακοδαιμονίας που τόσο ευδοκιμούν στη χώρα μας.

      Πρόκειται για ένα παραθεριστικό κέντρο το οποίο χτίστηκε στην παραλία του χωριού Μυρσίνη στον Δήμο Λεχαινών (Ανδραβίδας-Κυλλήνης πλέον) και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1998, αποτελώντας από την πρώτη στιγμή πόλο έλξης για παραθεριστές αλλά και εστία ανάπτυξης για τη γύρω περιοχή.

      Την έκταση την είχε παραχωρήσει η τότε κοινότητα Μυρσίνης στον Δήμο Άνω Λιοσίων ο οποίος είχε προχωρήσει σε δανεισμό 800.000.000 ευρώ ενώ είχε υπογράψει ακόμα και συμφωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο TUI στη Γερμανία έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας υψηλών προδιαγραφών τουριστικός πόλος στην περιοχή. Παράλληλα λειτουργούσε και με τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, κυρίως για τους δημότες του Δήμου Λιοσίων.

      Το LM λειτούργησε για περίπου 9 σεζόν, και -ιδίως τα πρώτα χρόνια- αποτέλεσε έναν σημαντικό πόλο έλξης για την περιοχή, η οποία υστερούσε σε υποδομές σε σχέση με την υπόλοιπη ακτογραμμή δυτικά της Κυλλήνης. Οι εγκαταστάσεις ήταν προσεγμένες, τα μικρά μπάνγκαλοους ήταν εξαιρετικής αρχιτεκτονικής (με κλιματισμό, κουζίνα, τηλεόραση, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας και… μίνι μπάρ!), ενώ και το σύνολο των εγκαταστάσεων (πισίνες, εστιατόρια, παιδικές χαρές) κατέστησαν τον χώρο όχι μόνο παραθεριστικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών αλλά και επίκεντρο της κοινωνικής ζωής της γύρω περιοχής.

    7. Βρε Αϊ χεσου τομάρι ξεκουμπιδια από την Ελλάδα βλήμα ε βλήμα.

    8. ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    9. για να λέμε αλήθειες
      2010 Γαπ, πράσινη ανάπτυξη, κλεισανε τα πλουσιότερα ορειχία λιγνίτη

    10. Μπορεί να μας πάρεις το σπίτι, το αυτοκίνητο αλλά το μυαλό και την ψυχή δε θα μας τα πάρεις ποτέ Ζήτω οι Έλληνες Ζήτω η Ελλάς

      1. Φαε και ζησε με μυαλο και ψυχη

    Comments are closed.