ΑΘΩΟΣ!!! OΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΛΑΔΕΨΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ! Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ Ή Ο ΤΟΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ; ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    karabina-1-768x524

    Νεκρός από τα πυρά ενός 79χρονου έπεσε την νύχτα άνδρας που προσπαθούσε να διαρρήξει κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας στη Δράμα.

    Το περιστατικό έγινε στον Άγιο Αθανάσιο της Δράμας στις 4.30 τα ξημερώματα, όταν 29χρονος προσπάθησε να κλέψει την επιχείρηση του 79χρονου.

    Πήρε την καραμπίνα και τον σκότωσε!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 79χρονος, μόλις αντιλήφθηκε ότι κάποιος προσπαθούσε να μπει στο μαγαζί του πήρε την καραμπίνα του, στόχευσε τον ληστή, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

    Ηλικιωμένος κοσμηματοπώλης εκτέλεσε τα ξημερώματα διαρρήκτη – Είναι το δεύτερο έγκλημα που διαπράττει ο ηλικιωμένος – Το 1996 είχε σκοτώσει σε έγκλημα «καρμπόν» και δεύτερο διαρρήκτη σε ανταλλαγή πυρών – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο φονικού στον Άγιο Αθανάσιο
    Για δεύτερη φορά στη ζωή του ο ηλικιωμένος  από τη Δράμα κατέληξε στην αυτοδικία. Τα ξημερώματα, ο 79χρονος κοσμηματοπώλης, όταν αντιλήφθηκε ότι στο κατάστημα που διατηρεί κάτω από το σπίτι του, δύο άνδρες επιχειρούσαν διάρρηξη, έκανε ότι είχε κάνει και 21 χρόνια πριν.

    Πήρε την καραμπίνα, σημάδεψε από το μπαλκόνι και πυροβόλησε τον 29χρονο Έλληνα. Ο διαρρήκτης σωριάστηκε νεκρός, ενώ ο συνεργός του πανικόβλητος το έβαλε στα πόδια.

    Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία που βρήκε τον ηλικιωμένο με το όπλο στα χέρια.

    Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κρατείται. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο 79χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση για το έγκλημα ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

    «Ήμουν σε άμυνα»
    Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού, o 79χρονος ισχυρίζεται στις αρχές ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 29χρονο. Όπως λέει, οι διαρρήκτες «είχαν μαζί τους κάτι σαν όπλο» το οποίο όπως λέει το έστρεψαν εναντίον του.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αργυροχρυσοχόος πυροβόλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει ότι οι δύο διαρρήκτες οπλοφορούσαν ή ότι τον απείλησαν με οποιονδήποτε τρόπο.

    drama1drama2

    Το έγκλημα – καρμπόν
    Όπως αποκάλυψε το seleo, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής σε περιστατικό αυτοδικίας.

    Είχε ξανασκοτώσει με παρόμοιο τρόπο το 1996. Οι ομοιότητες των δύο εγκλημάτων σοκάρουν. Και τότε ο ηλικιωμένος είχε σκοτώσει, πυροβολώντας με καραμπίνα πάλι από το μπαλκόνι έναν ακόμα διαρρήκτη.
    Πριν από 21 χρόνια όμως οι διαρρήκτες είχαν ανοίξει κι εκείνοι πυρ (κάτι που δεν συνέβη χθες) και ο ηλικιωμένος υποστήριξε και τότε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Έτσι το δικαστήριο τον αθώωσε…

    Δείτε στο βίντεο το χρονικό του εγκλήματος αλλά και τι δήλωνε ο 58χρονος τότε δράστης για το πρώτο φονικό:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Θα καταδικαστει σιγουρα.. Κριμα που λογω ηλικιας θα μετατραπει σε ‘κατ’οικον κρατηση’.. Θα ειναι ομως ενα παραδειγμα προς αποφυγη για οσους δεν εχουν καταλαβει οτι το μελλον ερχεται ακαθεκτο κ ειναι πολιτικα ορθο..

    2. Επρεπε να καθαρίσει κ τον δευτερο ληστή!!!

    3. 79 χρονων.Ας τον βαλουν φυλακη.Στ΄αρχιδια του ο πατριωτης…

    4. Ιδιαιτερα θετικο παντως που επιτελους ο νεκρος ειναι ο εγκληματιας…
      Φαντασου να μιλουσαμε σημερα για ενα νεκρο παιδι θυμα γυφτων , μια ηλικιωμενη βασανισμενη φρικτα , ξυλοφορτωμενο γερο 90 ετων… κσι παει λεγοντας η λιστα…

    5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΡΟ!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ.ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.

    6. ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΦΤΟ ΟΡΘΙΟ!!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ!!!

    7. Εισαι σπιτι με δυο ανηλικα παιδια και την γιαγια τους , εγκληματιες προσπαθουν να μπουν στο σπιτι-μαγαζι
      Σε εχουν ρημαξει εως τωρα πανω απο 5 φορες οι ληστες
      Ακους για βασανιστηρια με σιδερα και μαχαιρωματα…καθε μερα
      Η αστυνομια ανυπαρκτη και οι ληστες φονιαδες ρομα στην πορτα!!!!!!!
      Τι κανεις;;;;;;;;;;;

    8. Να μην ξεχναμε!
      Ο παππους προστατευε 2 ανηλικα παιδια και την γιαγια που ηταν μεσα στο σπιτι .

    9. Επαναφορα ταγματων ασφαλειας
      Θα ηταν υπεροχο!!!! Ιδανικο!!!
      Αλλα θα εσπευδαν πολλοι ρουπακιαδες…. αυτο ειναι το αρνητικο..

    10. Ευγε !!!!
      Παππους συμβολο !
      Σκοτωσε εναν γυφτο
      Οι γυφτοι σκοτωσαν μεχρι και παιδακι στο μενιδι μεσα στην αυλη του σχολειου !!!!!!
      Αυτο που εκανε εσωσε πολλους πολιτες…ισως και ζωες…

    11. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΡΕΤΙΡΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ SNIPER ΚΑΛΟ,ΟΧΙ ΤΑ ΜΟΥΦΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ…ΤΟ CALL OF DUTY ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΟΤΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!

    12. Καλα τα λόγια παιδια, αλλα ας φροντίσουν οι κατοικοι της Δράμας να μαζευτούν εξω απο το δικαστήριο να τον στηρίξουν τον ανθρωπο.

    13. η αυτοδικία πρέπει να τιμωρείται αυστηρά.
      βάλτε τον μέσα τον κοπρίτη

      1. ΡΕ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ……
        ΕΔΩ η ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ η ΣΤΗΝ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ.
        ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΕΙ ΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ;;;;
        ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ……..ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…..
        ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΥΖΑΚΙ….ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΗΣΤΙΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ εεεε ΣΤΟ ΚΡΥΣΦΥΓΕΕΤΟ ΤΟΥ.
        ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    14. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΈΡΟΝΤΑ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ! ! ! ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ! ! ! ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ! ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΜΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ,ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ! ! ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ……..

    15. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗΚΑΙ ΒΑΡΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!

      1. Φοβερή ιδέα αυτή,να ρίξει στον αέρα για να προδώσει τη θέση του και να τον μαχαιρώσουν,πυροβολήσουν ή να τον…σιδερώσουν πιο εύκολα τα λαθροσκατά.Εσύ αν μπουν σπίτι σου αγόρι μου,στήσου στα 4 για να μην κουραστούν πολύ οι φτωχοί επενδυτές.Αν δεν είχαμε κάτι μαλάκες ευαισθητούληδες σαν κι εσένα,θα μπορούσαμε να προστατευτούμε αλλά τώρα ούτε πλαστικό μαχαίρι δεν μπορείς να κουβαλάς,την ίδια ώρα που ο κάθε εγκληματίας κυκλοφορεί με σουγιάδες και καλαζνικοφ.

    16. γιατι δε λετε οτι ο διαρρηκτης ηταν ρομα;

    17. όλοι έτσι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να πάρουμε καραμπίνες και να υπερασπιστούμε την περιουσία μας και τον κόπο μας όταν έρθει η ώρα

    18. Παιδια δειτε εδω πως μιλανε τα απλυτα αναφερομενοι στα παιδια που δολοφονηθηκαν Μανωλη και Γιωργο. Αυτα για να ξερετε ολοι τι σημαινει απλυτο μουνοπανο και πουτανας γεννημα. Αντιγραφω απο το σαιτ ιντιμιντια.. στην γαδα για τους φουντουλη καπελωνη(σκατα στους ταφους τους) !!!!!!!!!!!!! Το σχολιο του πουτανογεννηματος θα το βρειτε στην στηλη εκει που γραφουν σχολια κτλ. Ενοχληθηκαν που εγινε μοτοπορεια των παιδιων της Χρυσης Αυγης εξω απο καταληψη απλυτων πουτανας γεννα. Για να ξερετε με τι αδιστακτους αλητες εχουμε να κανουμε που βριζουν ακομα και νεκρους. Συγγνωμη για τον εκνευρισμο και το λεξιλογιο αλλα οταν βριζουν 20χρονα δολοφονημενα παιδια , γαμω το μ@υνι της πορνης που τους γλυστραγε δηλαδη. Και παλι συγγνωμη απο σας αλλα ποσο ηρεμια να δειξεις σε πουτανας γιους που βριζουν νεκρα παιδια..

    19. Επαναφορα Ταγματων ασφαλειας και Χιττων.Οπλοφορια Οπλοκατοχη και Οπλοχρησια με Τεστ DNA,τρελοχαρτο και πιστοποιητικο πολιτικων φρονηματων( ποτε Αριστερους προδοτεσ) .Οποιο κομμα ειναι ελληνικο ασ τα υποσχεθει .Η απαντηση ειναι γνωστη κανενα

    20. Εννοειται αθωος. Απο ποτε η υπερασπιση του εαυτου μας απεναντι στον καθε δολοφοινο ονομαζεται εγκλημα? Ισα ισα που γλυτωσε ανθρωπους απο δολοφονια. Ηρωας ο παππους , μπραβο του.

    21. Ρίχτε στούς αρκοδόγυφτους καί στά σκουπίδια τούς λάθρους,μέ τό
      παριδον,παράτυπους στό ψαχνό.Μπράβο μπάρμπα νά ζήσης.Άλλη
      φορά:μέ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.Καί ένα φυσίγγι δώρο στόν Τό-
      σκα.
      ΓιάννηςΡίχτε στούς αρκοδόγυφτους καί στά σκουπίδια τούς λάθρους,μέ τό
      παριδον,παράτυπους στό ψαχνό.Μπράβο μπάρμπα νά ζήσης.Άλλη
      φορά:μέ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.Καί ένα φυσίγγι δώρο στόν Τό-
      σκα.
      Γιάννης

    22. Γιατί δεν λένε ποιός είναι το θύμα ο διαρρήκτης αν είναι Ελληνας, αλλοδαπός ή ρομά ;;Δεν σας έκανε εντύπωση αυτό;; Ο παππούς.. φανταστείτε τους νεότερους σε κίνδυνο….

    23. ψάξτε το αστυνομικό δελτίο στα Γιάννενα κάποτε που του κλεψαν τις αγελάδες οι Αλβανοί και μπήκε νύχτα Αλβανία ο παππούς, τους καθάρισε και γύρισε πίσω το κοπάδι του, διαβάστε TI έγινε έξω από το δικαστήριο από τον κόσμο κι έτσι αναγκάστηκαν να τον αθωωσουν, τότε… όχι τώρα…..

    24. ψάξτε το αστυνομικό δελτίο στα Γιάννενα κάποτε που του κλεψαν τις αγελάδες οι Αλβανοί και μπήκε νύχτα Αλβανία ο παππούς, τους καθάρισε και γύρισε πίσω το κοπάδι του, διαβάστε ί έγινε έξω από το δικαστήριο από τον κόσμο κι έτσι αναγκάστηκαν να τον αθωωσουν, τότε… όχι τώρα…

    25. εγώ πιστεύω έπρεπε να κάτσει να τον σιδερώσουνε στην τσάκιση, αυτοί οι ευγενικοί κύριοι που τα βράδυα αποκτούν την ιδιότητα του στεγνοκαθαριστή

    26. Και το μαλακα τον αλβανο πιο πανω να σκοτωσουμε με με τις μαλακιες που γραφει.

    27. Μιλάμε για τρελό σημάδι Ο παππούς! ηρωα!Αυτός αν πήγαινε σε πόλεμο θα καθάριζε 10 Τούρκους με μιας.αν στείλεις κανένα βουτηρομπεμπε 20 χρονο για πόλεμο θα στήσει κωλο για πήδημα .

    28. ειχε ξανασκοτωσει ο παππους?????……διπλο παρασημο……και να του γινει απονομη απο τον πακι το ταγμα του φοινικα!!!!!…..ευγε στον παππου

    29. Iδια κατασταση με τον Ευαγγελισμο… Ζητω η αυτοδικια απο οπου κι αν προερχεται χαχαχα

    30. Καλα εκανε ο μπαρμπας.Αν θες να γινει κατι σωστα,καντο μονος σου!

    31. 1000 χρονια να ζησεις ήρωα!Μακάρι να βρεθούνε πολλοί μιμητές Γιατί έχει παραγίνει το κακό με τους κατσαπλιαδες.μπαμ μπαμ και κάτω όποιος παει να πειράξει το σώμα μας η την περιουσία μας.μπαμ μπαμ μπαμ ακούτε λαθρο και Ρομά?

    32. τι γινετε τα σκοτονη ολοι γερη την ντιαρικτη? ολοι φιλακι πρεπι παη

    Comments are closed.