ΈΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ! ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΣΚΑΦΗ, ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    putin-rosia-1

    Η Ρωσία στέλνει τεράστιες ενισχύσεις στη Συρία. Tι σημαίνει αυτό; Οτι όλα τώρα ξεκινάνε. Δύο ρωσικά πολεμικά σκάφη εθεάθησαν να περνούν τον Βόσπορο εν πλω προς τη ναυτική βάση Ταρτούς της βόρειας Συρίας.

    Το πρώτο εξ’ αυτών, το 117 LST Orsk 148, μετέφερε 80 σοβιετικής κατασκευής άρματα μάχης BTR, φορτηγά Ramaz κι ένα αντιναρκικό και υπεδάφιο ραντάρ Pelena – 1 καθώς και ασθενοφόρα.

    Το άλλο, το κίτρινο φορτηγό πλοίο «Αλεξαντερ Τκατσένκο» μετέφερε ταχύπλοα σκάφη περιπολίας, ένα σκάφος BMK-T που χρησιμοποιείται για κατασκευή προσωρινών γεφυρών και αρκετά φορτηγά, όπως διακρίνονται σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Τα ρωσικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς τη Συρία μετά την ανακοίνωση της Ουάσιγκτον ότι θα επιβάλει νέες κυρώσεις στη Μόσχα για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή της προς το καθεστώς Άσαντ.

    Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χάλεϊ, είπε ότι οι νέες κυρώσεις θα στείλουν μήνυμα στη Ρωσία μετά το βέτο που έβαλε σε έξι απόπειρες στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ προκειμένου να ερευνηθεί η χρήση χημικών όπλων στη Ντούμα της Ανατολικής Γούτα.

    Την Κυριακή ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε πως νέο χτύπημα εναντίον της Δαμασκού θα φέρει το χάος στις παγκόσμιες ισορροπίες. Ειδικότερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε ότι εάν συνεχιστούν τέτοιες ενέργειες που διαπράττονται κατά παράβαση του Χάρτη του Ηνωμένου Βασιλείου, αυτό θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε χάος στις διεθνείς σχέσεις», τόνισε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωση του.

    Δείτε εικόνες:

    Την ίδια στιγμή, νέες δηλώσεις του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Τουρκίας, επιβεβαιώνει αυτό που αναφέρουμε εδώ και μήνες στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ. Οτι η συμμαχία Ρωσίας-Τουρκίας έχει περιορισμένο χρονικό ορίζοντα. 

    Η Τουρκία δεν είναι υπέρ μίας χώρας ούτε εναντίον κάποιας άλλης στη Συρία και η πολιτική της στην περιοχή είναι διαφορετική από εκείνη του Ιράν, της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπεκίρ Μποζντάγ.

    Τα σχόλια του Μποζντάγ, που είναι και κυβερνητικός εκπρόσωπος, έγιναν σε απάντηση ερώτησης δημοσιογράφου για ένα σχόλιο που είχε κάνει νωρίτερα ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είπε πως η υποστήριξη της Τουρκίας στα πυραυλικά πλήγματα εναντίον της Συρίας έδειξε ότι «διαχώρισε τη θέση της» από τη Ρωσία.

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Γαλλία εξαπέλυσαν περισσότερους από 100 πυραύλους εναντίον της Συρίας την Παρασκευή σε μια επιχείρηση που σύμφωνα με το Πεντάγωνο ακολούθησε στοιχεία ότι ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ ευθύνεται για μια επίθεση με χημικά όπλα στην οποία χρησιμοποιήθηκε, το λιγότερο, αέριο χλωρίου.

    «Η πολιτική της Τουρκίας στη Συρία δεν είναι να είναι υπέρ μίας χώρας ή εναντίον μιας άλλης. Δεν υπάρχει αλλαγή στην πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία», δήλωσε ο Μποζντάγ στους δημοσιογράφους στο Κατάρ.

    «Δεν έχουμε κοινή στάση με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο θέμα των YPG, η θέση της Τουρκίας δεν έχει αλλάξει. Είμαστε επίσης εναντίον της άνευ όρων υποστήριξης του (συριακού) καθεστώτος και διαφωνούμε με το Ιράν και τη Ρωσία για αυτό», είπε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Βλαδίμηρε στείλε κάτι και για την Ελλάδα να τελειώνουμε με τους Τούρκους έτσι και αλλιώς κυβέρνηση δεν υπάρχει άκουσε το λαό της Ελλάδας .

    2. Αυτα που καταλαβαινει η φτωχια κεφαλα μου ειναι οτι και οι δυο παιζουν με τη φωτια.Οταν ξεφυγει η κατασταση ο βλαδημηρος με τον κοκκινοτριχη και με καποια αλλα λαμογια του πλανητη θα τα τζουζουν.Λυπαμαι γιατι για αλλη μια φορα θα τη πληρωσουν αθωοι.Ποιος ξερει αυριο μεθαυριο μπορει να ειμαστε εμεις στη θεση των Συριων.
      Ολα αυτα τα πεταμενα λεφτα για να σκοτωσουν τον κοσμο θα μπορουσε να ζησει ολος ο πλανητης ομορφα.Ευχομαι ολοι αυτοι οι πουσταραδες να αφησουν το κοσμο να ζησει ελευθερα και οχι να τον τρομοκρατουν.

    3. Αυτα που καταλαβαινει η φτωχια κεφαλα μου ειναι οτι και οι δυο παιζουν με τη φωτια.Οταν ξεφυγει η κατασταση ο βλαδημηρος με τον κοκκινοτριχη και με καποια αλλα λαμογια του πλανητη θα τα τζουζουν.Λυπαμαι γιατι για αλλη μια φορα θα τη πληρωσουν αθωοι.Ποιος ξερει αυριο μεθαυριο μπορει να ειμαστε εμεις στη θεση των Συριων.

    4. Αυτα που καταλαβαινω ειναι οτι και δυο παιζουν με τη φωτια.Απλα οταν θα ξεγυγει η κατασταση ο Βλαδημηρος με τον κοκκινοτριχη μαζι με αλλα λαμογια του πλανητη θα τα τζουζουν στη μαλακια τον κοροιδων.

    5. Φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα μπλεξαμε με Απατεωνες Πολιτικους οι οποιοι φοβουντε να μην σκισουν τα καλτσον και εχουν μαθει να ειναι στα Τεσσερα συνεχεια.
      Αν δεν εξαφανισουμε ολα τα πολιτικα κομματα τα οποια κυβερνησαν η ηταν στην βουλη απο τρο 1974 και επειτα δεν προκειτε να βρουμε την Ελευθερια μας σαν χωρα αλλα θα την χασουμε και σαν Ελλαδα.

    6. Φοβηθήκανε δεν φοβηθήκανε ο Ασαντ ζει κ’ βασιλεύει!!!

    7. και τι ειναι οι αμερικανοι νταβατζηδες του πλανητη? στο διαολο να πανε και ακομα παραπερα.και φοβηθηκε ο ρωσος τις κυρωσεις μια ζωη οι αμερικανοι ειναι δειλοι εκ του ασφαλους παντα οτι και να κανουν την ντροπη του βιετναμ δεν την ξεπλενουν. λενε για αερια γιατι δεν περιμενανε τους ειδικους να βγαλουν πορισμα η το εριξαν οι ιδιοι η δεν υπηρχαν αερια αλλωστε το ξερουμε και απο το ιρακ τι το κατηγορουσαν και δεν βρηκαν τιποτα ετσι ειναι οι θρασυδειλοι το θεμα ειναι τι φταιμε εμεις οι ελληνες ναμαστε στη μεση αντι να τους πουμε παρτε και τις βασεις σας και το νατο σας ( την εγκληματικη οργανωση) και στα τσακιδια απο την χωρα

    Comments are closed.