ΆΝΔΡΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ, ΦΑΚΕΛΟΙ Γ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ

    Κοινοποίηση:
    greek-flag

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι «εντός των διαδρόμων του ΓΕΕΘΑ» , η ελληνική ανώτατη στρατιωτική ηγεσία ετοιμάζεται πυρετωδώς , «ξεσκονίζοντας» το σχέδιο επιστράτευσης της εφεδρείας, πρώτα στα νησιά και μετά και εφόσον παραστεί ανάγκη στην ηπειρωτική χώρα.

    Ενισχύουν τις γραμμές κρούσης οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Στις μάχιμες μονάδες κατευθείαν οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες με απόφαση των Επιτελείων.

    Πρόκειται σαφώς για πρωτόγνωρες καταστάσεις που θυμίζουν πιο πολύ το 1974 παρά 1987 ή 1996.

    Η στρατιωτική ηγεσία στο σύνολο της κινείται μεθοδικά και κυρίως αποτελεσματικά, για να έχει σε ετοιμότητα, εφόσον απαιτηθεί, μεγάλες δυνάμεις της εφεδρείας αφού διαπίστωσε και κατανόησε «βαθιά’ ότι ο Τούρκος εχθρός έχει αποφασίσει να «χτυπήσει» και να προσπαθήσει να υφαρπάξει ελληνική γη ή θάλασσα το επόμενο διάστημα.

    «Φύλλα πορείας, φάκελοι Γ και όλα τα σχέδια επιστρατεύσεως είναι στα τραπέζια και μελετώνται , ώστε να ενεργήσουμε ταχύτατα αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν¨

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Ακριβώς έτσι, και γι αυτό πρέπει κι εμείς οι γυναίκες να μάθουμε χειρισμό όπλου, αν θέλουμε να μην μας πειράξουν τά παιδιά μιας!!!

    2. Δεν πάμε. Για καμενους και αλεξηδες δεν παμε για πολεμο. Να ειχαμε καμια σοβαρη κυβερνηση, το συζητουσαμε, αλλα για ετουτη την καραγκιοζοκυβερνηση ΠΟΤΕ.

    3. Εμενα με πηραν τηλ. Για να τους στειλω το φυλλο πορειας μου…για να το περασουν ηλεκτρονικα μου ειπαν κ οτι ηθελαν το μαίλ μου…με πηρε την ενας αρχιλοχιας κ μου ειπε οτι ειναι προσωπαρχης στην ομαδα που ανηκω……..φανταρος πηγα το 2008 γιατι τα θελουν 10 χρονια τωρα????

    4. Σε Ελλάδα, Τουρκία, Μακεδονία ο εχθρός είναι στις τράπεζες και τα υπουργεία.

    5. Σε περίπτωση πολέμου αναλαμβάνει την τάξη η αστυνομία με άλλες όμως εντολές αλλά και ομάδες πολιτοφυλακής – εθνοφυλακής οπλισμένες με G3 κλπ που θα είναι ηλικίας περίπου 40.

    6. Ένας λοχαγός στην Καβύλη μας έλεγε , μην φοβάστε τους απέναντι , ξέρουμε τι είναι και γνωρίζουμε πότε, πως και εάν θα επιτεθούν, να φοβάστε τους δικούς μας πίσω απο την γραμμή , τους Καρεκλάδες , αυτοί θα είναι οι επικίνδυνοι . Και είχε μεγάλο δίκιο το είδαμε με τα Ιμια , με τον Ηλιάκη τι κάναν οι Καρεκλάδες κρατάτε μικρό καλάθι . . .

    7. το σκυλλολο’ι΄βρησκεται σε συνχιση.το βλεπει καποιος στις δηλωσεις ΤΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΤΟY erdo OΣΟ και της ΦΩΦΩΣ [ υπουργου εξωτερικων, που δεν ξερει τι να κανει το μουστακι του]

    8. Πειτε μας τι γινετε με εμας του εξωτερικου…Κανενα τηλεφωνο να μαθουμε που παμε τι κανουμε υπαρχει να ενημερωθουμε???Παρακαλω ενημερωστε….Για τα παιδια μας και για την Σημαια για κανενα αλλο πουστη!

    9. Στην κατασταση που βρισκομαστε σαν κρατος,μονο με ενα μεγαλο ΜΠΑΜ θα ξεκαθαρισει η ηρα απο σιταρι. εαν δεν αναλαβει ενας γνησιος πατριωτης ελληνας που αγαπαει την ελλαδα και μονο τους ελληνες, και να εξαφανισει απο τον ελλαδικο μας τοπο περιπου 50-60χιλ. ατομα οι οποιοι εναι πολιτικοι, δημοσιογραφοι, γιατροι, δικαστικοι, παρακρατικοι μηχανισμοι, και ολη η βρομα και η μποχα πολλων δεκαετιων, δεν προκειται να σηκωσουμε κεφαλι στον απαντα αιωνα!!

    10. ΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ?ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΤΑ ΜΑΣΣΟΝΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΑΙ ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ…..ΟΤΑΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΧΘΡΟΥΣ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    11. Ο εχθρός είναι μέσα στις πόλεις και τα χωριά μας με την άδειά μας.
      Τον σιτίζουμε και του δίνουμε δωρεάν στέγη.
      Ο Δούρειος ίππος της λαθρομετανάστευσης με τη μορφή του πρόσφυγα είναι ο θάνατός μας.
      Έχουμε χάσει το πόλεμο ήδη.

    12. Οι ενοπλες δυναμεις ειναξ ετοιμοπολεμες. Μην πανικοβαλεις το κοσνο για παραπανω κλικ στο site σου. Τιοτα απο ολα αυτα που γραφεις δεν ισχυουν

    13. Αυτοί που μας οδήγησαν στον πόλεμο, αυτοί θα πάρουν πρώτοι τα βουνά, όλοι οι αλητήριοι οι πολιτικοί με τους λάθος χειρισμούς τους χρόνια τώρα, και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αληταράδες πολιτικοί καθάρματα άπλυτα.

    14. Ακριβως ετσι , patriot…. Ακριβως. Ετσι γινονται οι γενοκτονιες σημερα…. ενω τα εχουν δωσει ολα , δινουν και αιμα Ελληνικο βορά στους τουρκους , οπως τους 3 Αξιωματικους στα Ιμια.
      Μεγαλο μερος του αμαχου πληθυσμου θα εξοντωθει απο τα 3 εκατομμυρια λαθρο κτηνη που ειναι ηδη εδω.

    15. Ακριβως ετσι , patriot…. Ακριβως. Ετσι γινονται οι γενοκτονιες σημερα…. ενω τα εχουν δωσει ολα , δινουν και τουςαιμα Ελληνικο βορά στους τουρκους , οπως τους 3 Αξιωματικους στα Ιμια.
      Μεγαλο μερος του αμαχου πληθυσμου θα εξοντωθει απο τα 3 εκατομμυρια λαθρο κτηνη που ειναι ηδη εδω.

    16. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΤΑΙ…ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ,

    17. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ “ΚΑΗΜΕΝOΙ” ΟΙ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ , ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ “ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙNΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΤΡΟΓΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

    18. Και πίσω θα μείνουν οι Αλβανοί και Γυφτοι να προσέχουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας.

    19. τι γίνεται με κατοίκους εξωτερικού, ξέρει κανείς κάτι σχετικά με την διαδικασία επιστράτευσης;

      1. Νομίζω κανονικά επιστρατεύονται κι αυτοί και πρέπει να έρθουν αλλιώς θεωρούνται λυποτάκτες. Αλλά σιγά που χέστικαν τώρα αυτοί για την Ελλάδα να πάνε να ρισκάρουν τη ζωή τους την βολεμένη.

    20. Μουγκα εις την στρουγκαν.

      Μη τα λες ετσι αποτομα Στεφανε.

      🙂

    21. Σιγά μη στείλουμε Μουσουλμανους εναντιον Μουσουλαμανων Τούρκων. Μη συγκρίνεις ανόμοια πραγματα. Εξ αλλου αυτους δεν τους εφεραν εδω για να τους στείλουν στην πρωτη γραμμή, αυτους τους εφεραν εδω για να μας σφάζουν, ενω ο στρατος μας θα πολεμάει στην πρωτη γραμμή και κανένας δεν θα μπορει να μας προστατέψει απο αυτους.

    22. Μπούρδες δεν κάνουμε πόλεμο σαν κότες που είμαστε ότι και να γίνει θα βάλουμε άλλον μπροστά κάνα Αμερικανό όπως το 96 και να χαρίσουν 5 νησιά δώρο και όλοι την Κύπρο με αντάλλαγμα την ειρήνη

    23. Και που ξερω εγω οτι δεν ειναι νεο κολπο των κατσαπλιαδων για να μαζεψει ολο το πατριωτικο κοσμο και αντρες που μπορουν να αντισταθουν για να τους ξεπαστρέψει ειτε να τους εχουν σε στρατοπεδα υπο ελεγχο για να μην μπορει κανενας να φερει αντισταση; λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σας βοηθήσω οταν ο ηγετης ειναι κατσαπλιας προδοτης, ειναι επικινδυνο να αφησω την χωρα στα χερια τους.

    24. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ————– ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ———- ΟΣΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.

      1. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΟΡΚ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΤΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ, ΙΤΑΛΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΥΡΙΩΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.

    Comments are closed.