ΆΓΡΙΟΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΩΡΑΦΙ» ΤΟΥ! ΜΥΛΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ! «ΚΑΡΦΙΑ» AΠΟ ΤΟΝ «ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗ» ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ. ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΤΟΝ ΛΙΠΟΤΑKΤΗ!

    Κοινοποίηση:
    gl

    Η ήττα φέρνει γκρίνια αλλά αυτό που συμβαίνει με την Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ φαίνεται ότι είναι πολύ βαθύτερο με άγνωστες συνέπειες για το μέλλον της ομάδας.

    Μετά τη νέα ήττα από την Φινλανδία εκδηλώθηκε όλη η υποβόσκουσα ένταση στις τάξεις της «επίσημης αγαπημένης» που, όπως φαίνεται, ξεκίνησε με την αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο λίγο πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ.

    Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το νέο γύρο έντασης ξεκίνησε ο αδερφός του Θανάσης, ο οποίος μετά την ήττα με 89-77 από τη Φινλανδία, δήλωσε ότι στην εθνική πρέπει να παίζουν «αυτοί που θέλουν να παίζουν με την ψυχή τους».

    Άμεση ήταν η απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος κληθείς να τοποθετηθεί για το θέμα είπε «αυτά δεν υπάρχουν. Συγγνώμη κιόλας, αυτά δεν υπάρχουν το να παίξουν όσοι θέλουν… Δεν νομίζω ότι δεν θέλει κανένας. Είναι πολύ άσχημο να βγάζεις το δάχτυλο και να δείχνεις κάποια άτομα όταν είσαι σε μια ομάδα. Εδώ δεν παίζουμε τένις, είναι ομαδικό το άθλημα. Αυτά δεν υπάρχουν, αλλά πέραν τούτου τώρα δεν μπορούμε να κλάψουμε, αύριο παίζουμε την πρόκριση».

    Θέση πήρε και ο συνήθων χαμηλών τόνων Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων τόνισε πως όλοι στην Εθνική θέλουν να κερδίζει η ομάδα, πως οι διεθνείς αδικούν τους εαυτούς τους με τις τρεις συνεχόμενες ήττες και πως τα πάντα εξαρτώνται ακόμα απ’ αυτούς και το ματς με την Πολωνία.

    Μετά τις αντιδράσεις ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επιχείρησε – άγνωστο με ποιο αποτέλεσμα – να χαμηλώσει τους τόνους και να κλείσει όπως-όπως την πληγή που άνοιξε με τη δήλωσή του γράφοντας στο Instagram ότι «πολλές φορές όταν είσαι ψυχικά φορτισμένος γίνεσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις του και στις δηλώσεις σου. Δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό. Πρόθεσή μου δεν ήταν να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη μου. Αλλά να μας εμψυχώσω για τον αυριανό τελικό. Να είμαστε παθιασμένοι, ψυχωμένοι και πάνω από όλα να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη. ΕΛΛΑΣ»!

    Το κακό κλίμα που υπάρχει για την εθνική ομάδα αποτυπώθηκε και από την αντίδραση Ελλήνων φιλάθλων όταν εντόπισαν τον ΓΓ της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη στη Χάρτβαλ Αρένα. Ανάμεσα στα πάμπολλα κοσμητικά με τα οποία τον στόλισαν ήταν και ορισμένες ύβρεις, αλλά η κοινή συνισταμένη ήταν η απαίτηση για παραίτηση. «Σαράντα χρόνια στην καρέκλα, σηκωθείτε φύγετε επιτέλους». «Την καταντήσατε σαν τα μούτρα σας την Εθνική, εσύ και ο άλλος». «Δεν κοιτάς τα χάλια μας, πας και στο ραδιόφωνο για δηλώσεις». «Είστε καρεκλοκένταυροι, ντροπή σας».

    Ο… άλλος είναι φυσικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος αποχώρησε χθες από το Ελσίνκι, σε μία κίνηση που χαρακτηρίστηκε από τους παρατρεχάμενούς του «προγραμματισμένη», λες και συγχωρείται η προγραμματισμένη απουσία από τους κρισιμότερους αγώνες της Εθνικής.

    Μαθεύτηκε μάλιστα, από τον ίδιο τον Τσαγκρώνη, ότι ο ισχυρός ανήρ της Ομοσπονδίας θα απουσιάσει και από τον πρώτο αγώνα της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, εάν υπάρξει τέτοιος. Με άλλα λόγια, θα λάμψει διά της απουσίας του από όλους τους αγώνες που μπορεί να σηματοδοτήσουν αποτυχία και πισωγύρισμα. Ίσως τον δούμε σημαιοστολισμένο στον προημιτελικό.

    Βόμβες και από τον Γιώργο Καρατζαφέρη!

    Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πικραμένος με τις ήττες της Εθνικής και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Και λεφτά και μνημόνια. Aντε γεια ΛΑΟΣ….τελειώνοντας και η κρατική επιδότηση. Μούγκα και κοίτα τον αδελφουλη σου να μαθαινεις Γιωργάκη. Παρατα τα….κουρασες πια. Δεν λες τιποτε. Καλα κρασια κι εσύ. Ας προσεχες. Πολυ μελι κι απο τηγανίτα τιποτε.

    2. Πόσα τσέπωσε ο Kara-tzafer από το 1ο μνημόνιο;;;;
      Κρύψου στο λαγούμι σου πρακτοράκι.

    3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ

    4. δεν γαμιεσε ρε προδοτη κολοκαρατζφυρερ, που θα μηλησης εσυ για πατριωρισμο, αρχηδη του κερατα……b

      1. Πες τα φίλε μου.
        Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, αλλά ο λογαριασμός στην τράπεζα είχε πολλά μηδενικά.

    5. Ο Μεσος ορος νοημοσυνης των λευκων ειναι γυρω στο 100 ενω των μαυρων γυρω στο 70. Αν καποιο παιδακι λευκο μετρηθει με 70 τοτε θεωρειται οτι πασχει απο νοητικη στερηση. Συγνωμη, αλλα η επιστημη δεν λεει ψεμματα!

    6. Έλληνας ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ δεν γίνεσαι
      Ατετοκουμπο και πολύ άλλοι στο παρελθόν χρησιμοποίησαν την Ελλάδα μόνο για την πάρτη τους
      Όσο για τον κολοτουμπα τον καρατζαφερη
      Χειρότερο ερπετό από αυτόν δεν υπάρχει
      Το ΠΟΠΟΛΟ ρε κοπρίτη που συχνά επικαλείσαι δεν μπορείς να το κοροϊδεύεις άλλο
      Την ψήφο σου θα ψάχνεις ρε χαμένε
      Εσύ και οι υπόλοιποι κολοτουμπες έχετε τελειώσει
      Δυστυχώς όμως υπάρχουν τα πόπολα όπως λες που κάνουν τις μ@@@ιες

      1. Μάλλον κάνεις λάθος. Έλληνας γίνεσαι, στην ψυχή! Διάβασε τα μηνύματα εδώ μέσα κι αν εσύ ως Έλληνας νοήμων και πολιτισμένος όπως λες, νοιώθεις υπερήφανος με αυτά που διαβάζεις, τότε έχεις χάσει το παιχνίδι.
        Το 99% των υποτιθέμενων Ελλήνων, δεν ξέρει καν την ιστορία της Ελλάδας αλλά και τα ιστορικά μνημεία μας που τόσο υπερηφανεύονται. Σε πληροφορώ πώς οι ξένοι γνωρίζουν πολύ περισσότερα απ’ότι εμείς.

        1. Εχεις δικιο, αλλα αυτο που λες εχει σχέση με την παιδεια και τιποτα αλλο. Το να εισαι Ελληνας, ειναι το ντι εν ει, ειναι η ράτσα, η φυλή. Αυτο δεν αλλάζει με τιποτα. Αλλο η παιδεια λοιπον, κατι που φυσικα μας λείπει, λόγω του οτι ζούμε σε ενα ανθελληνικο κράτος και αλλο η φυλή.

    7. Άσε ρε καρατζαφερη που μιλάς κιόλας ,έχεις και άποψη ,άσχετε!!τραβα φάε κανα διπλόπιττο χοντρομαλάκα προδότη…Μια χαρά τα είπε ο Θανάσης!

    8. Ο Καρατζαφερης που υπεγραψε πρωτος πρωτος τα Μνημονια….Οχα χου χα.

    9. μιλαει ο καρατζαφερης?που τον βαλαμε στην βουλη ως εθνικιστη και ακροδεξιο.και με την πρωτη ευκαιρια εγινε ιδιος και απαραλαχτος με σαμαρα βενιζελο κια gap?ας μην μιλαει οτι ο ατετοκουμπο ειναι προδοτης,διοτι και αυτος μας προδωσε.

      1. μπραβο ρε πανο τα ειπες ολα αστον τωρα να αυτοξευτυλιζετε ζητιανευοντας .. τον στειλαμε στη βουλη και δεν εχασε την ευκαιρια να συμπραξει με τους τουρκαλβανοπολωνοαμερικανοεβραιοιεχωβαδες συμπατριωτες του σαγματοποιο τζεφρυ μινεικο και τουρκογλου.. αν εχει κοτσια ας απαντησει ..οσο για τους νεωφυτους μαυρους ολοι σκουλικια δειλα ειναι μην παρασυρεσε ………. νεωφυτος τελικα πρεπει να ειναι και ο κος καρατζαφερ απο την ποταμια… .εδω στο μαιναλο ονοματα ελληνικα εχουμε και ομως την πατησα και γω για πρωτη φορα…στη ζωη μου……..

    10. Αφού έκαναν και τις ομάδες θέμα πολιτικής ορθότητας τι περιμένετε μετά; Αποδόσεις;

    11. Η Ελληνικη φυλη ειναι λευκη και ΜΟΝΟΝ .
      Ο μαυρος δεν εχει ουδεμια δουλεια στην Εθνικη Ελλαδος .
      Οι οπαδοι να πανε να πληρωσουν τα κερατιατικα των αποικιοκρατων και να τον βουλωσουν .
      Ο καρατζαφερης βοηθησε τον γαπ και ξεκινησαν το κακο που βιωνουμε και επομενως να τον βουλωση και αυτος .
      Η Πατριδα διαλυθηκε και οι νεοραγιαδες ασχολουνται με τοπια με μαυρους και με μπασταρδεμενες εθνικες .
      Μνημονια μεχρι να βγει η ψυχη σας βρωμοραγιαδες ,

    12. Οι πορνιφα, παπαριφα, τραμπαριφα, ταρίφα που βρίσκονται να μας πουν τη γνώμη τους;

    13. Ο ΜΙΚΡΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ) ΑΝΤΕΤΟΝΚΟΥΜΠΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΕΙΤΕ ΟΧΙ (ΕΘΝΙΚΟ)……ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ “ΤΙΜΗ” ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΝΚΟΥΜΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ” ΤΟΥ!!!
      ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ……ΜΕΤΡΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!!

      ΕΠΙΛΟΓΟΣ……ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ!!!! ΜΟΝΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΑΚΗ , ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ…..

    14. Ρε Στεφανε, που παμε με προπονητη απο καντινα.. Πλακα κανουμε τωρα? Αυτος μεχρι προχθες ταϊζε βρωμικα τους νταλικιερηδες…

    15. Οι μαυροι πιθηκοι δεν εχουν θεση στην εθνικη.

      Δεν ασχοληθηκα καθολου
      μ αυτη την εθνικη του κωλου.

      Και ουτε προκειται.

      Οσοι θεωρουν τις μαιμουδες Ελληνες τοτε εχουν σοβαρο προβλημα, ειναι προιοντα πλυσης εγκεφαλου που ψηφιζουν “δημοκρατικους“ ψευτες, αδερφες και παιδεραστες….
      και στοιχειωδη ελληψη γνωσης βιολογιας και επιστημης γενικοτερα.

      1. Ενώ όταν κέρδιζες την Αμερική το 2006 με τον Λευκό Σχορτσιανίτη, τότε όλα μέλι γάλα ε……………Άντε τράβα που θα μιλήσει για μπάσκετ!

      2. Μήπως ειναι η ώρα να πάρεις τα χάπια σου? Να ακούς τις συμβουλές του γιατρού σου.

      3. ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ “ΠΙΝΟΣΕΤ” ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ;;
        ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ “ΠΙΝΟΣΕΤ”

        1. Ο Πινοσετ εσωσε την Χιλη απο την λαιλαπα του κομμουνισμου. Επιαννε τους κομμουνιστες βιαστες/κλεφτες/παιδεραστες και τους εριχνε απο τα ελικοπτερα. Θωρακισε στρατιωτικα την χωρα του,και οσον αφορα την οικονομια ανεστησε κυριολεκτικα ενα πτωμα χωρις αιμα αφου το ρουφηξε ολο ο Αλιεντε και η συμμορια του.Το οικονομικο θαυμα εκεινης της περιοδου δεν αμφισβητειται απο κανενα.
          Η ανορθωση της Χιλης υπηρξε τοσο εντυπωσιακη που ακομα και σημερα η Χιλη ειναι με διαφορα η καλυτερη οικονομια της Λατινικης Αμερικης.

          1. παραμυθια, ο αμερικανοκινητος πινοσετ εκαψε τη χωρα του, γιατι νομιζεις τον εβαλαν?

    16. Η πατριδα ριμαζει οι Ελληνες πεινανε κι εμεις ασχολουμαστε με τους αντετονμουλους.Βρε ουστ παρταλια.

    17. Ο Καρατζαφερης
      Ο’τι και να πει , οσο σωστο και αν ειναι , ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και αυτο τιποτα δεν το σβηνει..

    18. Κοίτα να δεις κατι πραγματα,αυτη η μαϊμού παγκοσμιου φημης πλεον,εχει να παρει μπανανα,με τα 100 κ πλεον μυρια εσυ που το παιζεις εξυπνος;εχειε να.περασειε το μηνα σου;η καθεσαι κ περιμενεις να παρεις τη σύνταξη της μαμας

    19. Θα διαφωνήσω με τον Καραtζαφέρη! Ο Γιάννης έπρεπε να υπακούσει την ομάδα του και να τιμήσει τον λόγο του και το συμβόλαιο του! Για το μόνο που τον κατηγορώ ήταν ότι πήρε μέρος στην προετοιμασία και μετά την έκανε, Γιάννη αυτό ήταν ΛΑΘΟΣ!!! Δεν έπρεπε να πάρει καθόλου μέρος, ούτε στην προετοιμασία, ούτε πουθενά, έπρεπε να ξεκαθαρίσει την θέση του από την αρχή. Τώρα θα έρθω και στους άλλους, καλά τέτοιοι παίκτες έχουν ανάγκη τον Γιάννη ή κάποιον σούπερ προπονηταρά για να νικήσουν; αν δεν υπήρχε ο Γιάννης τι θα κάνανε; αν δεν έχουν καλό προπονητή ξεχνάν το μπάσκετ που ξέρανε; ας αφήσουν τις φθηνές δικαιολογίες κι ας κοιτάξουν να παίξουν απλά το μπάσκετ που ξέρουν!

    20. Ευτυχως δηλαδη που βρεθηκαν τα αδελφια Αντετοκουμπακηδες να μας μαθουν καλαθοσφαίριση και εκαναν την Εθνικη μας γνωστη στον κοσμο του μπασκετ.
      Αλλιως η Ελλαδα μας ,θα ηταν ακομη στην αφανεια…

    21. Βλεπει οτι δεν μπαινει πια στη βουλη με την καμια,και ειπε να αλλαξει επαγγελμα κι απο τηλεπροεδρος να γινει τηλεπροπονητης.

    22. Σκέτη απογοήτευση.

      Θα παρακαλούσα να μην δημοσιεύετε στο μέλλον υλικό που αφορά φιλάθλους και οπαδούς.
      Αυτόν τον εσμό των χρήσιμων ηλιθίων, ακούσιων συνεργατών των ναζί της Ν.Τ.Π.. ο οποίος συνέβαλε κατά πολύ στη σημερινή οικτρή κατάσταση του έθνους μας.

      Αἰδώς Ἀργεῖοι!

    23. του δωσανε περισοτερες μπανανες στο αμερικα γι αυτο δεν ηρθε στην εθνικη ο αραπς…

      1. Είσαι άσχετος κι επικίνδυνος.
        Ποιός μίλησε, ο Καρατζαφέρης που υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο;
        Άντε γεια, έχουμε μνήμη, δεν ξεχνάμε!

      2. Ήρθε για να σου κάνει τον πάτο σαν την Πηγάδα

        1. Ανώνυμη προπαγάνδα, άλλα 10000000000000 μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ηλιος παλιοκοπριά!!!
          Εσάς τους αλήτες θα μαμήσει……ελεεινέ και τρισάθλιε.

    Comments are closed.