ΩΧ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ! ΒΑΛΑΝΕ 200 ΒΛΑΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΞΑΝΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! Η ΦΩΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

    Κοινοποίηση:
    tsipras2

    H AΠΑΤΗ

    ΒΑΛΑΝΕ 200 ΒΛΑΧΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΤΑΞΑΝΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
    1
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ . ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ .

    2. Αρε ξεφτίλες, τί άλλο θα κάνετε ρε, τι άλλο θα κάνετε….

    3. Οι πιο σιχαμενοι οι πιο γλοιωδεις οι πιο βρωμιαρηδες ειναι οι γλυφτες αρσενικα θυληκα και ουδετερα που πανε και χειροκροτανε….

    4. Ο/Η Αχ ποσο το εχετε......το δεικτη νοημοσυνης ηθελα να πω κυριε Πρωθυπουργε.Τοσο εξυπνος ειστε? λέει:

      Τσιπρα Με 500 ευρω σου φερνω και καμια 15 κοπελιες μοντελες να σου πετανε λουλουδια απο αυτα απο τα μνηματα απο τις χηρες και να σου λενε και κοπλιμεντα μπροστα στις καμερες…Ειστε πολυ ομορφος ,να βγαλουμε μια selfie με την μελιτζανοκεφαλα σας κυριε πρωθυπουργε,καμια θεσουλα αν εχει σου πιανουν και το καβαλο να σε καυλωσουν και λιγο.Θες?Σου κοβω και τιμολογιο αν γουσταρεις στο κομμα.

    5. Aν εβαζε και μπουφε με τυροπιτακια καναπεδακια παστακια χυμους αναψυκτικα και λοιπα θα μαζευε αλλους 200 ,γυφτε με αδεια χερια πηγες…παντως και εμεις βγαινουνε στην πλατεια να δουμε ποιος μαλακας ηρθε παλι και μας εκλεισε το δρομο και εχει μποτιλιαρισμα.

    6. Εχει πανηγυρτζιδες και selfaκιδες για χαβαλε ουου δωσε κι αλλο

    7. αφεσις αυτοις…ου γαρ υδασι τι ποιουσιν… οσο και να μας λυπει… ο “αλεκακος” εδραιωθηκε για τα καλα στην κεντρικη πολιτικη σκηνη, της χωρας μας… να μας “ζησει”.

    8. Οι μισοι γυρω του ειναι αστυνομικοι πρωτον….οι αλλοι μισοι ειναι το κομματος του κουβαλησε με το αεροπλανο απο Αθηνα…εεεε μαζευτηκαν και αλλα 200 ατομα δημαρχοι αντιδημαρχοι γλυφτες τσιρακια παρατρεχαμενοι δημοσιοι υπαλληλοι οι μαγαζοτερες και τα καφενια της γειτονιας που ετσι και αλλιως εκει ειναι δεν μπορουν να πανε και αλλου…και γεμισε η φωτογραφια…Παλια αυτα Τσιπρααα….

    Comments are closed.