ΩΡΑ 23:44! ΣΟΚ! ΑΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

    Κοινοποίηση:
    simvainei tora

    Απίστευτη Βόμβα! Του ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε…

    Άγριο χτύπημα από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Βουλγαράκη δέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο πρώην υπουργός δημόσιας τάξης της κυβέρνησης Καραμανλή υιοθετεί πλέον ανοιχτά την ατζέντα του Κώστα Πλεύρη, επίσης υποψηφίου για τον δημαρχιακό θώκο φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον Μπακογιάννη. Ο Βουλγαράκης τολμάει και κάνει αναφορά στο προσφυγικό.

    Πριν από λίγο έγραψε στο facebook:

    «Η Αθήνα έχει προβλήματα, το ξέρουμε όλοι αυτό. Το θέμα όμως ποιό είναι; Ότι η συζήτηση στα μεγάλα ζητήματα δε γίνεται ποτέ επί της ουσίας. Για κάποιο περίεργο λόγο έχουν ενοχοποιηθεί έννοιες από τις οποίες όμως εξαρτάται η καθημερινότητά μας, όπως η έννοια της ασφάλειας. Όποιος μιλήσει για ασφάλεια αυτόματα κατατάσσεται στο ακροδεξιό τμήμα του πολιτικού χάρτη. Aπό πότε η ασφάλεια είναι θέμα μόνο της μισής κοινωνίας;
    Μεταναστευτικό – Προσφυγικό, η συζήτηση γίνεται γύρω γύρω και απέξω – απέξω και ποτέ επί της ουσίας.
    Η Αθήνα όμως δεν μπορεί να είναι αποθήκη ψυχών .
    Πρέπει να μπει μια σειρά σ’ όλα αυτά. Πρέπει όμως να μιλήσουμε καθαρά, δυνατά και επί της ουσίας, χωρίς κομπλεξισμούς. Εγώ, αρνούμαι να δεχτώ ότι όλα αυτά είναι μόνο υπόθεση της Χρυσής Αυγής και άλλων ακραίων τύπων. Αλλά επίσης αρνούμαι να δεχτώ ότι όλα αυτά λύνονται με πολιτικές και ρητορείες τύπου «Αγάπη μόνο».

    Τελικά όλοι σε λίγο θα αντιγράφουν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη…! 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Τον διαφημίζεις Χίο να κάνεις ζημιά στην χρυση αυγή ε?? Έλα που ο κόσμος ξύπνησε και θα την καμαρώσεις και κυβέρνηση!!!!
      😉😘

    2. Νουμεραδα μας παιρνουν ,απλα θελουν να αναχαιτισουν την Χρυση Αυγη και εβγαλαν τον λεχριτη απο τον παγκο των στοκ πολιτικων..εκει που βαζουν τα καμενα χαρτια σαν του λογου του , ωσπου να τους χρειαστει το συστημα ξανα .

    3. ΜΑΚΕΛΕΙΟ ?..ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.,….ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ?…. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ?…. ΞΕΡΕΙΣ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ…ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ SEVEN….ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ….. ΠΟΛΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ Ε?

    4. η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, SOLIDARITY NOW ΚΛΠ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 15-20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100ΧΙΛΙΑΔΕΣ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Τ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ…ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

    5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Ο,ΤΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ.
      ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΚΟΥΦΗ (ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ).
      ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ!
      ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

    6. Αυτος επρεπε να βρισκεται στην θεση του γιου του βρυκολακα αλλα καποιοι φροντισαν να στησουν την ηττα του .Βλεπεις ο κουλης μολις βγηκε ετρεξε στην μερκελ να δηλωσει υποταγη .,.,

      Η χωρα πλημμυριζει απο μουσουλμανια και δεν ματωνει ρουθουνι .,.,.,

      1. η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, SOLIDARITY NOW ΚΛΠ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 15-20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100ΧΙΛΙΑΔΕΣ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Τ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ…ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

    7. 5 – 7 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ . ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ ΜΠΗΚΑΝ 7 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΠΗΓΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟ 10 ΕΤΙΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 80 ΧΡΟΝΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .

    8. τους εχω σιχαθει ολους τους ολα λαμογια ειναι , οποιος μου βρει πρωτα δουλεια μετα και εγω θα τον ψιφησω αλλιως δεν παω πουθενα θα αλαξω υπηκοοτητα και ιθαγενεια .

    9. Ο 12 χρόνια με αναστολή για κακουργήματα κατεβαίνει και για δήμαρχος.
      ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ το μεγαλείο σου.

    10. Εχει και μούτρα και παει και δήμαρχος αυτό το σκατ@λαμόγιο…πόσα λήστεψε οταν ηταν υπουργός?
      Αυτός έπρεπε να είναι φυλακή.
      Στεφανε βγάλτε και υπενθυμισε στους Ελληνες τα απλυτα του!

    11. Καλά, είδε απλά στις μυστικές δημοσκοπήσεις πως η Χρυσή Αυγή θα είναι στο δεύτερο γύρο και έκλασε μαλλί γιατί όντως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντιμετωπίσει Μεταναστευτικό – Προσφυγικό, την εγκληματικότητα και να προσφέρει ασφάλεια στον πολίτη. Άσε Κωστάκη….

    12. Οχι Μακελειστες….αφηστε τα αυτα. Δεν θα αντιγραφουν τον Πλευρη, την Χρυση Αυγη θα αντιγραφουν.

    Comments are closed.