ΩΡΑ 21:10 ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ OPENTV! O ΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Π#ΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ!

    Κοινοποίηση:
    λακις

    ΣΟΚ! Λίγο μετα 9 το βράδυ και στην πρεμιέρα του στο OPEN ΤV o Λάκης Λαζόπουλος στην προσπάθεια του να εξηγήσει πως φτάσαμε μέχρι εδώ (οικονομική κρίση)κάνει αναφορά στον «αράπη» όπως είπε ο ίδιος και το ανδρικό του μόριο που μας το χώνει σιγά σιγά.
    Πάμε καλά; Δεν μιλάμε για εκπομπή στο διαδίκτυο αλλά για την ζώνη υψηλής τηλεθέασης στην Ελληνική τηλεόραση.
    Ντροπή!
    Δεν θέλω να είμαι στην θέση κανενός γονέα που πριν από λίγο τα παιδιά του άκουσαν τον Λαζοπουλο να μιλάει για τον «αραπη» και το μεγάλο του μόριο.. που μας το χώνει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΣΑΧΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ , ΑΙΣΧΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    2. ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΒΡΩΜΙΑ, ΔΙΌΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΤΟΙΩΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΊΝΑΙ ΠΕΣΜΈΝΟ ΌΛΗ ΤΗΝ ΏΡΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΈΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ

    3. Γι αυτό τον λόγο αφήνουν ανοιχτά τα σύνορα και παιρνούν μέσα τόσοι αραπάδες “μελαμψοί”
      Και κάθε λογής αποβράσματα, για να βολεύουν άμεσα και γρήγορα όλους τους πούστηδες, τις πλουσιοκυρίες και κάθε λογής συκιά και για αυτό το κοινωνικό έργο που εκτελούν τους μοιράζουν και επιδόματα και τιμωρούν κάποιον άμεσα όταν τους πειράξει.

      1. ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ GUINESS, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΙΓΑ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

      2. ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Γ ΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ GUINESS ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

    4. Τον χρησιμοποίησε ο Λαζόπουλος τον Κούγια για να κάνει νούμερα… Στημένο το επεισόδιο.

    5. Οι καημενοι οι μαυροι της Αθηνας,δεν προλαβαινουν να βουλωνουν τους Τρουπες της αριστερας και της προοδου.Σερνονται στους δρομους του κεντρου απο την υπερκοπωση.Ειναι τοσο ευρυ το αδερφατο που δεν φτανουν οι υπαρχοντες φουκαραδες μελαμψοι για να βολευτουν απαντες.Ασε που πολλοι αφγανοι και πακιστανοι λογω θρησκειας και πεποιθησεων,δεν ενδιδουν στους συριζοσουφρες και προτιμουν να ψοφησουν της πεινας απο το να ξεμπουκωνουν αυτους τους ανωμαλους.Ετσι για να μην νομιζετε οτι οι μαυροι φταινε για ολα….

    6. Μου θυμιζει μια χαζη νοικαρισα πουχα,το μονο που σκεφτοταν ολη την ωρα ηταν ενα μεγαλο πεος να την γεμιζει,ο Λαλακης τι θα σκεφτοταν αφου ειναι δηλωμενη συκια,φυσικα ενα τεραστιο αραπικο πεος.

    7. ΜΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΣΥΚΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΡΑΠΙΚΑ ΜΟΡΙΑ! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΠΙΔΙ! ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ! ΣΥΚΑΑΑΑΑΑ!

    8. Το παιζει αντικαθεστοτηκος ο παμπλουτος εθνικος μας σατηριστης ο τυπος με τα ποντικησια ματια εποιασε παλυ δουλεια στο χερι μας ειναι να τον ξαναστειλουμε στον πατο της τηλεθεασης……….

    9. Το πιό άθλιο τηλεοπτικό ‘σκουπίδι’….

      Ο Λαζόπουλος είναι ένας ατάλαντος και …..αναδείχτηκε ‘γλείφοντας’ τη Μελίνα …για να γίνει μετά ο καλλιτεχνικός ‘αρχιμασόνος’ της ελληνικής τηλεόρασης στο σχολιασμό και την προπαγάνδα ….

      ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ !! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!

      1. Και εσύ γιατί τον βλέπεις; γιατί για να εκφράζεις άποψή σημαίνει ότι τον βλέπεις…οπότε τα θέλει ο κώλος σου.

    10. ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΑΠΗΚΕΣ .

    11. Ίσα μωρή λούγκρα, χώστον στον δικό σου και στου Axel που σας αρέσει….

    12. ΞΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ. ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ …ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ!!!

    13. Ή αλεπού στον ύπνο(ο συγκεκριμένος και στον ξύπνιο)κοκορόπουλα ονειρεύεται . μαύρου χρώματος.

    Comments are closed.