ΩΡΑ 20:58! ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες

    «Πράσινο φως» για την κατάθεση πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης φέρεται να έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Οπως άλλωστε διαμήνυε σε όλους τους τόνους ο πρόεδρος της ΝΔ, θα κάνει ότι μπορεί για να σταματήσει την Συμφωνία των Πρεσπών ως επιζήμια για τη χώρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται έτοιμος να βάλει ένα τελευταίο ανάχωμα στην επικύρωση της Συμφωνίας.

    Η κίνηση αυτή, παρόλο που είναι αμφίβολο ότι θα περάσει κυρίως λόγω της θέσης του ΚΚΕ να μην ψηφίζει προτάσεις μομφής, θα ενισχύσει την εικόνα της ΝΔ ως της μόνης πολιτικής δύναμης που προσπάθησε να αντισταθεί με πολιτικές πράξεις και όχι μόνο λόγια, στη Συμφωνία.

    Βάσει του άρθρου 84 του Συντάγματος, η πρόταση δυσπιστίας κατατίθεται προς τον Πρόεδρο της Βουλής κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας συνεδρίασης του Σώματος. Η Βουλή διακόπτει τις εργασίες της για δύο ημέρες, εκτός κι αν η κυβέρνηση ζητήσει να ξεκινήσει αμέσως η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

    Η συζήτηση της πρότασης μομφής στην Ολομέλεια ολοκληρώνεται το αργότερο τη δωδεκάτη νυκτερινή ώρα της τρίτης ημέρας από την έναρξή της, με ονομαστική ψηφοφορία.

    Από την πλευρά του το Μαξίμου αντιδρώντας στην έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών, χαρακτήρισε ως «δώρο» την πρόταση μομφής και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την καταθέσει, ενώ ο Πάνος Καμμένος, νωρίς σήμερα, υποστήριξε ότι θα στηρίξει μια πιθανή πρόταση μομφής από τη ΝΔ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Πολύ μπαγλαμάς…να παραιτηθούν όλοι μαζί για να πάμε σε εκλογές… αλλά και της νουδουλας ….έτσι κάνει η σουφρα για να περάσει η συμφωνία…και αυτοί στην γραμμή της αμερικανικής πρεσβείας είναι τα πουληταρια…δεν πάει να περάσει από 100 βουλες…για τους Έλληνες θα είναι άκυρη…και θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν..

    2. Υποκριτακο κυριε μητσοτακη σε μείζων εθνικο θεμα οπως λετε με συνέπειες ανυπολόγιστες μακροπρόθεσμα, παραιτεις την κοινοβουλευτική σου ομαδα, και η συμφωνία παει στα τσακίδια μαζί με την λαίλαπα οου κυβερνά.. Αιντεεε

    3. ‘Aν είχε τα …καλαμπαλίκια τα σωστά ο Κούλης μπορούσε να είχε ήδη ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας από τους Αριστερούς Εθνομηδενιστές, έν έτει 2019….Τώρα που κάνει τον “κόκκορα” για μερικά ψηφαλάκια παραπάνω είναι Α Ρ Γ Α ……

    4. Ερ: Πως θα ψηφισετε αυτον που θελουν να σας πλασαρουν… αφου ο λαος εχει αμφιβολια για ολα τα κομματα:;;
      Μα φυσικα θα σας κανουν να πιστεψετε… και αυτο θα γινει… ο Μητσοτακης θα το καταφερει και θα αλλαξετε γνωμη. Ολοι αυτοι καθονται κστο ιδιο τραπεζι και τρωνε.. τρωνε.. τρωνε.. Εσεις απλα μην τρωτε κουτοχορτο!

    5. Πολιτικές φανφάρες. Στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων. Το όνομα με σαφή προσανατολισμό τον εγκρίνει αλλά διαφωνεί στις διατυπώσεις. Πάρε το αυγό και κούρεφτο μ@λ@κ@ Κούλη. Ο Ελληνας σανό δεν τρώει.

    6. Η κίνηση αυτή, παρόλο που είναι αμφίβολο ότι θα περάσει………., θα ενισχύσει την εικόνα της ΝΔ ως της μόνης πολιτικής δύναμης που προσπάθησε να αντισταθεί με πολιτικές πράξεις και όχι μόνο λόγια, στη Συμφωνία.

      ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    7. ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

    8. ο μπουμπουκος εχει λουφαξει τωρα τελευταια. πρεπει να ακονιζει το ψαλιδι για τα εγκαινια στο βοτανικο

    9. Και όμως αν θέλει η Νέα Δημοκρατία μπορεί να δώσει λύση, εφόσον δεν την δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Να παραιτηθεί σύσσωμη η αντιπολίτευση και να πάμε σε εκλογές. Τότε ναι η Νέα Δημοκρατία δεν θα βγει απλά αυτοδύναμη, αλλά παντοδύναμη.

    10. Σιγα μη σκισει κανα καλτσον κι ο Κουλης.Θα καθυστερησει 2 μερες τη διαδικασια και σιγα το πραμα!Το θεμα ειναι να εμποδιστει τελειως η ψηφοφορια,οχι απλα να καθυστερησει.Ασφαιρα στον αερα ριχνει ο Κουλης να τσιμπησει κοροιδα που θα πιστεψουν οτι παλευει να σωσει τη Μακεδονια.Κινησεις εντυπωσιασμου,αφου εκ των προτερων ξερει το αποτελεσμα.

    11. KYRIAKO, MIPOS PROSFERIS STOUS 151 DIPLO SOSIBIO SOTIRIAS, KSERIS KYRGIAKO, ISOS NA NOMIZIS OTI ME AFTON TON TROPO TOUS RIHNIS, DEN NOMIZO KYRGIAKO DEN TERGIAZI OLO AFTO …, STIN IKONA…
      KSERIS, STIN ZOI MOU HRONIA OLOKLIRA EHO LOUSTI ME OLES TIS KINISIS SKOTINON DINAMEON,DINAMEON POU KRIBONTE PISO APO MABRES KOURTINES, GNORIZOUME TIN KINISI TOUS,TO POS KE TO GIATI KE TI SKEFTONTE …!!!
      MIA APLI LOGIKI EROTISI, AN PRAGMATI KEGESTE OLI GIA TIN ELLADA KE LAO , TOTES GIATI DEN KANETE MIA KALI SINONOISI OLA TA KOMATA KE OLI MAZI MAZIKA APOHORITE?, AFTIN TIN STIGMI INE O MONADIKOS DIMOKRATIKOS TROPOS…, GIATI DEN EPILEGETE AFTON TON SIGOURO DROMO?, KE EPILEGETE TON ANISFALITO DROMO PROTASI MOMFIS ,DROMOS POU INE GEMATO NARKES KE DEN GNORIZETE PIA NARKI THA SKASI?ME MEGALA „NE“ STOUS PRODOTES, MIPOS OLI SAS DEN THELETE TON DROMO HORIS NARKES?TON ASFALIS SIGORO DROMO POU O LAOS HORIS FOBO THA MBORI NA PERPATISI?…!!!
      KYRIAKO, TETIO SKEPTIKO POTES DEN TERGIAZE STIS DIKES MAS PANGOSMIES ORGANOSIS,DIOTI GNORIZOUME OPIOS RISKARI TIN TELEFTEA STIGMI KE PEZI PANO SE MIA TOSO SOBARI APOFASI, STO MELON PANTA THA PEZI, EMIS KYRIAKO TETIOUS HARAKTIRES HORIS AKTINOGRAFIKI MIHANI TOUS BGAZOUME AKTINES ,KE AMESOS TOUS KLINOUME TIN PORTA …… ,POLI APO AFTOUS AN PROLABOUN NA KANOUN KAKO ,KATALIGOUN STO ILEKOPTERO ME PORTOKALI FORESIA…….

      (APLA EKSIGISA POSO ELIKRINA DIKEA DOULEBOUME…)

    12. Ο γιος του βρυκολακα παζει θεατρο ,.,.,παλευει για την αυτοδυναμια και θα τα δωσει ολα για αυτη

      Κατα τα λοιπα , διατυπωνει ολες αυτες τις κορωνες εκ του ασφαλους αφου ξερει οτι με περισσοτερους απο 151 ψηφους το εκτρωμα θα ψηφιστει

      Αλλωστε ειναι επιθυμια του αμερικανου και του γερμανου οποτε η γνωμη του ελληνα ειναι περιττη

    Comments are closed.