ΩΡΑ 20:49! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΙΩΣΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    drastis-ag-theod-tholi_ΕΚΣΟ

    Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών που σκότωσαν την 73χρονη στους Αγίους Θεοδώρους φέρεται να είναι η ΕΛ.ΑΣ.

    Μια φωτογραφία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, απεικονίζει έναν άνδρα εμφανώς γύφτο, συνοδηγό σε αυτοκίνητο, ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός που σκότωσε την 73χρονη.

    drastis-ag-theod-tholi

    Αυτός είναι ο ύποπτος για την δολοφονία της 73χρονης στους Αγ. Θεοδώρους

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ εντοπίστηκαν δύο ύποπτα αυτοκίνητα, που ταίριαζε με τις περιγραφές μαρτύρων. Το ένα στο Ιλιον και το άλλο στον Βλυχό Μεγάρων.

    Το πρώτο ΙΧ που εξετάστηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, φέρεται να έχει διαγραφεί από τη λίστα των υπόπτων, καθώς δεν εντοπίστηκε επάνω του, γενετικό υλικό του θύματος.

    Το δεύτερο ΙΧ (εκείνο στο Βλυχό Μεγάρων) εξετάζεται σπιθαμή προς σπιθαμή στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, προκειμένου να εντοπιστεί DNA της γυναίκας. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, οι υποψίες είναι περισσότερες, γιατί δεν έχουν εντοπιστεί οι ιδιοκτήτες του οι οποίοι, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να έχουν φύγει από καταυλισμό γύφτων όπου διέμεναν, σε κρίσιμο χρονικό διάστημα μετά τη δολοφονία της 73χρονης.

    agioi-theodoroi-autokinhto-lhstwn

    Αυτό φέρεται να είναι το αυτοκίνητο των δραστών

    Σύμφωνα με το πόρισμα, που είδε το φως της δημοσιότητα σήμερα, Δευτέρα, ο θάνατος της άτυχης 73χρονης ήταν ακαριαίος, καθώς η ρόδα του αυτοκινήτου τής έσπασε τον αυχένα.

    Χθες, η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε εφόδους σε καταυλισμούς της Κορινθίας και στα Μέγαρα, ενώ οι έρευνές τους έχουν φτάσει μέχρι και την Φθιώτιδα, όπου υπάρχουν καταυλισμοί. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο γιος του θύματος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο σπίτι τους με τις πατερίτσες, οι δύο δράστες φαίνεται πως παρακολουθούσαν την γυναίκα με τον σύζυγό της, με σκοπό να δουν που μένουν και να τους κλέψουν, ενώ πρόλαβε να δει τον έναν από τους δύο δράστες, αναφέροντας στις αρχές πως πιθανότατα πρόκειται για γύφτους, καθώς ήταν μελαμψός, εύσωμος και ηλικίας από 30 έως 40 ετών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Αντε ρε χαβαλεδες,
      που θα πιασετε το γυφτο και μετα απο που θα βγαλετε τα ποσοστα σας;
      Μητσοτακη να προσλάβεις κι αλλους 3000 αστυνομικους, να σας φυλανε καλα.

    2. Να μην τους λετε μονο γυφτους,νσ τους λετε & ρομα,αφου οι ιδιοι το ζητουν και εξηγω το γιατι.αυτοι νομιζουν οτι μονο η λεξη γυφτος ειναι υποτιμιτικη.οταν τους λες ρομα νομιζουν οτι προερχονται απο βασιλικη γραμμη αιματος.γι’αυτο λοιπον πρεπει να ακουγεται:οι ρομα κλεβουν-οι ρομα-βιαζουν-οι ρομα σκοτωνουν.πρεπει να νιωσουν στο πετσι τους το ιδιο ταπεινωτικα, τη λεξη γυφτος και ρομα.να περασει στην συνειδηση του κοσμου-για οσους δεν εχει περασει ακομα-οτι γυφτοι/ρομα/τσιγγανοι ειναι περιθωριακοι εγκληματιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Αδερφέ,μα πόσο τέλειο δίκιο έχεις!Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει για τους πουστόγυφτους!!!Τρομερή και σωστή άποψη και σε ενημερώνω ότι από σήμερα θα τη χρησιμοποιώ!!!Θέλουν να λέγονται ρομά;;;;;Οκ,οι ρομά κλέβουν,σκοτώνουν,βιάζουν,βρωμάνε από την απλυσιά κλπ!!!Άψογος!Καλημέρα φίλε!!!

    3. Θα τους κλασουν.μια.μαντρα στους γυφτους, σε 6 μηνες θα ειναι εξω

    4. Ακόμη να μπουν στους καταυλισμούς οι ειδικές δυνάμεις να τους γαμήσουν; Γιατί; Μη τυχόν και τους πούνε ρατσιστές;

    5. Θεωρώ τους σκατογυφτους χειρότερους και από τούς μετανάστες. Αλλά όταν έχεις αρχηγούς κομμάτων να χαριεντιζονται μαζί τους και να μιλούν για την ανάγκη βοήθειας προς τούς”Ρομά” (σκατογυφτους) τι περιμένεις
      Δεν ρωτούν την οικογένεια πού έχασε το παιδί τους από αδέσποτη σφαίρα, την παραπάνω δολοφονία και εκατοντάδες άλλες με δράστες γύφτους
      Η ζωή τους είναι μέσα στην παρανομία καί αρνούνται να ζήσουν φυσιολογικά.

    6. Πριν λίγο, Πατήσια. Λαθραιοι σφαχτηκαν μεταξύ τους μπροστά στα έντρομα ματιά παιδιών μαθητών που γυρνούσαν από το σχολείο. Ένας από δαύτους φέρεται να τελείωσε και ένας άλλος λένε ότι είναι κοντά. Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση, όλοι οι λαθρομετανάστες είναι μαχαιροβγαλτες με δολοφονικά ένστικτα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανεις. Διωχτε τους λέμε, μόνο προβλήματα δημιουργούν. Διωχτε τους μαχαιροβγαλτες.

    7. Προσοχή, αυτοί κατά την σύλληψη τους δεν θα διστάζουν να πυροβολούν, είναι αδίστακτοι εγκληματίες. Ελπίζουμε να βρουν οδυνηρό θάνατο όπως ακριβώς έπραξαν σε μια αθώα γριούλα που δεν έφταιξε σε τίποτα. Σε τέτοια καθάρματα κανένα έλεος.

    8. Βγαλε φάτσα να δούμε για να βρεθεί πεταμένος σε κανέναν κάδο

    Comments are closed.