ΩΡΑ 20:40! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! «ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΡΕ» – ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    1

    Την ανακοίνωση έβγαλε η Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής… Τώρα πότε πρόλαβε και έκανε σύγκλιση η Κεντρική Επιτροπή… ΄Όλοι καταλαβαίνετε…


    Η Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής καταδικάζει κατηγορηματικά την δόλια και υστερόβουλη αποχώρηση του Λαγού.

    Καλεί τον αποχωρήσαντα Ευρωβουλευτή Λαγό να παραδώσει την έδρα στο Κόμμα.

    Θυμίζουμε ότι όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ευρωβουλευτής Συναδινός, σε δημόσια ομιλία του ο Λαγός τον καλούσε να παραδώσει την έδρα γιατί ανήκει στην Χρυσή Αυγή.

    Όλοι γνωρίζουν ότι εκλέχτηκε με ψήφους Χρυσαυγιτών και με ένα ψηφοδέλτιο που έγραφε «Χρυσή Αυγή» και που ο ίδιος δήλωνε παντού ότι είναι «από Χρυσαυγίτες για Χρυσαυγίτες».

    Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον υπέροχο Αγώνα της με όσους παραμένουν Πιστοί στα Ιδανικά της.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Οσο πηγαινε καλα το μαγαζι ο Λαγος και η παρεα του εκαναν μοκο και τρωγανε απο το χερι του μαγαζατορα. Τοτε δεν τους ενοχλουσε ουτε η οικογενειοκρατια ουτε η ξεφτιλα του Νικολακη. Τωρα που τελειωσαν τα λεφτα και ανοιξαν οι πορτες του Κορυδαλου πηδανε απο την βαρκα μηπως και γλυτωσουν μερικα χρονακια μπουζου.
      Και πολυ καλα κανει βεβαια ο Λαγος ο οποιος εστω και αργα καταλαβε οτι ο μπαρμπα Νικος για να γλυτωσει το τομαρι του θα καψει οσους χρειαζονται.
      Οι απολογιες γινονται σε λιγες μερες και εκει θα γελασει ο καθε πικραμενος. Ηδη οι λεβεντες εθνικιστες-πατριωτες της φαπας εχουν αρχισει να δινουν ο ενας τον αλλον.

      1. Ρε βλάκα ο λαγός πήγε ξανά φυλακή όταν οι άλλοι ήταν έξω.Πες εκεί στην Μεσογείων ο εθνικιστής δεν είναι πρόβατο να τον ελέγχουν οι Άγγλοι.

    2. ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ… ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

      ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ, ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΛΙΑ

      ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΓΜΤ !

    3. Ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του δικηγόρου για τη δίκη… αντε ρε παπατζες μιχαλοκωλου

    4. Τους ψήφισα 3 φορές.. Και τώρα στις βουλευτικές.. Χωρίς να ανήκω στην ιδεολογία τους αλλά στο διαφορετικό…Από εδώ και μπρος ψήφο θα δει μόνο αυτός που θα δίνει τον μισθό βουλευτή κλπ σε φτωχές οικογένειες η σοβαρά ιδρύματα… Τέλος με τα νούμερα τους λιγδιαρηδεα πειναλες..λιγουρια… Γιατί οι ηλίθιοι πολιτικοί κλπ υποτιμούν την νοημοσυνη μας ,;

    5. μπραβο Γιανναρε! οχι σαν τον Ηλια την κοτα!

    6. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑΡΕ.. 100 ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΕΧΕΙΣ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΦΛΩΡΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ.. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΑ… ΚΑΣΙΑΔΙΑΡΗ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΞΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑΣ..

    7. Όσο υπάρχει ο Μιχαλολιακος ψηφακι δεν θα ξαναδεί… ναι τον ψήφισα μια φορά… οξωωωω και αυτός και η κυρά και η θυγατέρα !!!

    8. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ , ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΣΕΙ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ , ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ , ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΜΗΧΑΝΗ

    9. ΜΕΝΕΛΑΕ ΜΕΝΕΛΑΕ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ….. Ε ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΑ ΜΕΝΕΛΑΕ.

    10. ΓΙΑΝΝΗ ΟΥΤΕ ΣΠΙΛΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΕΙΠΕΣ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    11. ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΣΥΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ;

      1. Mε την οπισθεν ελα να μας βαλεις τρολακι του ΑΛ6Η.

    12. Ο Λαγός είναι άνδρας και φοράει παντελόνια. Έφυγε από το κωλοχανείο της οικογένειας Μιχαλολιάκου. Ο Κασιδιάρης τι κάνει; Φουστίτσα της Ουρανίας κατουρημένη φοράει ακόμα; Κρίμα ρε Λιάκο… Θα χαθείς και εσύ μαζί με το κωλοχανείο της μουγκής κότας….

      1. Μαρινα και εσυ φορας παντελονια πιστεψε με δεν χρειαζεσαι κανενα πολυτικο για να φτιαξεις την ζωη σου αυτη την εποχη πιο παντελωνατες ειναι οι γυναικες απο καθε ηλια Γιαννη

    13. Η κεντρική επιτροπή έχει το ΑΦΜ του Μιχαλολιάκου;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Πολύ καλά έκανε. Ξεκινήστε με ένα κόμμα χωρίς κανένα ραγιά που έσκυψε το κεφάλι στο σύστημα.
      Μόνο Πλεύρης μέσα και όχι οι υπόλοιποι ΚρανιδιωΚαρατζαφέρηδες.

    14. Ολοι οι φασιστες εισαστε τα ιδια σκατα ,όπως τοτε ,που το εσκασαν ολοι απ τον καρατζαφυρερ χαχαχαχαχα

      1. Ενώ εσύ που είσαι τσιράκι της μακαρίτισσας της σοβιετικής ένωσης, τι καταλαβαίνεις;

    15. Ποια Κεντρική Επιτροπή αφού όλοι αποχωρούν… Ποιος έμεινε το κομπινεζόν και η κυρά Λένα με τον γαμπρό… Ρε μήπως μας δουλεύουν εκεί στην ΧΑ…

    16. ο ελληνας εβαλε μυαλο κ τους πεταξε εξω τσιμπαγανε δεκα χιλιαρικακια τ μηνα κ σας δουλευανε κοροιδαααααααα μαλακεεεεεες μεχρι κ προσοχη βαραγατε καποιοι αφου δεν σας γαμησανε κιολας τυχεροι ειστε

    17. ΣΑΛΤΑ Κ ΓΑΜΙΣ@@ ΚΎΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ,,,,, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΏΤΗ,,,,ΔΗΛΏΣΕΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΊΑΣ Η ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ,,,,,, ΛΟΙΠΌΝ ΔΙΚΉ Σ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ,,, ΛΙΑΚΟ, ΗΛΊΑ, ΞΕΚΊΝΗΣΕ, ΓΈΡΟΝΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Ο ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΑΠΈΞΩ??? ΣΑ ΝΑΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΏΡΑ, ΠΡΆΞΕ!!!!!

    18. Μαγκες!!! ακομα μια αποδειξη ότι ολοι οι πολιτικοι είναι επαγγελματιες,ποια ιδεολογια τωρα όλα για την καρεκλα και την κονομα είναι.

    19. Η Χ.Α. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.ΓΙΑΤΙ Η Χ.Α. ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΥΦΟΣ.ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΠΕΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η Χ.Α. , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ.ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ.ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ.ΑΥΤΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.
      ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΝΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ.ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.ΚΡΙΜΑ. ΤΩΡΑ Η ΠΡΕΣΠΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ.
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ

      1. Αν ο Σαμαρας δεν ειχε κανει εκεινη την συγκυβερνηση με τον Βενιζελο ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικα
        Δεν μπορεις να κανεις συγκυβερνηση με εναν πρωτοκλασατο στελεχος του ΠΑΣΟΚ που κατακλεψαν την χωρα
        και την εριξαν στα βραχια…Αυτο κοστισε την ηττα της ΝΔ και την ανοδο του Συριζα

      2. Ακου τι λεει το νουμερο να συνεργαστει η ΧΑ με την ΝΔ. Ρε ρουφιανε με ποιους να συνεργαστει η ΧΑ με τα κομματα που χρεοκοπησαν την χωρα. Εξαιτιας της ψοφοΝΔ και του κλεφτοπασοκ ειχαμε Ελλειμα-16% ρε καραγκιοζη και μετα 10 χρονια μνημονια. Εισαι πανιβλακας

      3. πας καλα ρε φιλε? να στηριξει η χα την νδ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ? ΠΑς ΚΑΛΑ?

        1. Τι καθεσαι και μιλας τωρα σε ενα ξεφωνημενο χασιστερο τρολ που καθε μαλακια που πεταει την αναγαγει σε επιστημη

      4. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ….ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΔ…ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ , ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,,,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ…ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ….ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ…ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ….

    20. O Λαγος αφουγκραστηκε αυτο που εδω και 2 χρονια λεμε…Μιχαλολιακο παραιτησου.
      Εφοσον δεν παραιτειται…την εκανε με ελαφρα ο litle John και πηρε και αλλους μαζι του.
      Πιστευω οτι θα την κανει και ο Κασιδιαρης…αλλα οχι τωρα.

    21. ”Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον υπέροχο Αγώνα της”…… ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ

    22. ”Όλοι γνωρίζουν ότι εκλέχτηκε με ψήφους Χρυσαυγιτών ”
      Όχι αγαπητοι…με ψήφους Ελλήνων εκλέχθηκε…τους προσδιορισμους να τους αφήσετε στην άκρη…
      Καβαλήσατε τους ορους ”εθνικιστης”,”εθνικός” κτλ και τωρα τους ψηφοφόρους σας τους αποκαλείται ”χρυσαυγίτες”…οχι οχι οχι…
      Πολιτικοποιημενοι ΝΑΙ,κομματοποιημενοι ΟΧΙ..
      Καταλάβετε το ….”ζητω ο αρχηγός” δεν υπάρχει στη συνείδηση του Ελληνα και της Ελλήνιδας που σας πήγαν κοντα στο διψηφιο ποσοστο αλλα στο 0,9% …

      Καλη συνέχεια σε όλους όσους αγωνίζονται και θα συνεχίσουν να αγωνιζονται ΟΧΙ για την Χρυση Αυγη αλλα για την Ελλάδα.

    23. παντως αν θελει ο λαγος να κανει κομμα πρεπει να παραδωσει την εδρα και να τους πεταξει τα χρηματα στη μουρη

      1. η ακομα καλυτερα να δινει το ποσο για καποιο καλο σκοπο

      2. τι λες ρε, για να τα φαει ο χοντρος. Πολυ καλα του την εφερε ο Λαγος

    24. Ποια «κεντρική επιτροπή»;
      Η δήθεν ανακοίνωση, βγήκε από τον Μιχαλολιάκο, δημοσιεύτηκε από τον Μιχαλολιάκο και χειροκροτήθηκε από τον Μιχαλολιάκο. Άντε και από τις Ζαρούλια και Ουρανία.

    25. Ωρα να τα μαζευει και ο γερονικολας απο το κομμα γιατι το χαντακωσε με την αμμετρη του ξεροκεφαλια,βλακεια και εμμονες ηλιθιοτητες.Αντι να σοβαρευτει και να αντιληφθει τα σφαλματα του μιλαει για 5ην φαλαγγαν κλπ πρασσινα αλογα..Υπογραφη δε η κεντρικη επιτροπη αναρρωτιεμαι και εγω αν η επιτροπη αυτη ειναι η ιδια με την οικογενειοκρατια του γιατι ολοι οι αλλοι απεχωρησαν ..Ο δε Κασιδιαρης καιρος ειναι να εγκαταλειψει την βαρκα γιατι κανει πολλα νερα αλλιως θα τον φαει και αυτον το σκοταδι οσον παραμενει κ\λοσφουγγαριος του ”αρχηγου”

    26. δικιο εχει η χα αλλα ξερει πολλους που ανεξαρτοποιηθηκαν και παρεδωσαν εδρα? μονο ενας νομιζω το εκανε τα τελευταια 10 χρονια

    27. Μπραβο γιανναρα μορφωση δεν εχεις γραβατα δεν φορας αλλα εχεις πολλα καρυδια στο παντελονι. Κυρ νικο εχεις τα λεφτα της γυναικας σου εχρις συνταξη βουλευτικη θα παρεις και την χρηματοδοτηση οταν αθωβθρις ε παρε την ουρανια την ζαρουλια και τον πολυ καλο πολιτικο αλλα χεστη κασιδιαρη και πατε βαλτε τα κωλολεφτα ξερετε που

    Comments are closed.