ΩΡΑ 20:28! Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ – ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ – ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;

    Κοινοποίηση:
    ektakti-eidisi

    Τις ναυτικές της δυνάμεις στέλνει η Τουρκία προκειμένου να πραγματοποιούσουν άσκηση μεταξύ Ρόδου και Καρπάθου, οριοθετώντας έτσι τα τουρκικά επεκτατικά σχέδια για την ανακήρυξη της ΑΟΖ με τη Λιβύη με την οποία αρπάζει από την Ελλάδα μεγάλες θαλάσσιες εκτάσεις.

    Όπως φαίνεται στον τουρκικής έμπνευσης χάρτη η περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καρπάθου είναι ζωτικής σημασίας για τα τουρκικά σχέδια της ΑΟΖ με τη Λιβύη.

    Έτσι ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι πρόκειται να προχωρήσει σε ασκήσεις  δεσμεύοντας περιοχή νότια της Ρόδου και ανατολικά της Καρπάθου.

    Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η Τουρκία προγραμματίζει άσκηση για τις 2 Δεκεμβρίου, διάρκειας 4 ωρών στις περιοχές που έχει εκδώσει Navtex.

    Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας απηύθυνε αυστηρό τελεσίγραφο στον πρέσβη της Λιβύης, μετά το μνημόνιο που υπέγραψε η χώρα του με την Τουρκία.

    Αυτό που επισημαίνουν Τούρκοι αναλυτές είναι από εδώ και στο εξής η ναυτική παρουσία της Τουρκίας στην περιοχή αλλά και νότια της Κρήτης θα είναι μόνιμη.

    Μια τέτοια νέο τουρκική κίνηση θα αποτελέσει μέγιστη πρόκληση για την Ελλάδα η οποία θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα υπερασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα ή απλώς θα περιοριστεί στον γνωστό ρόλο του «ψύχραιμου παρατηρητή», και του “πυλώνα σταθερότητας” όπου έχει αποκτήσει και σχετική ειδίκευση.

    TURNHOS N/W : 1425/19

    ΜEDITERRANEAN SEA

    MILITARY EXERCISES, ON 02 DEC 19 FROM 0600Z TO 1000Z IN AREA BOUNDED BY;

    35 30.00 N – 027 40.00 E

    35 00.00 N – 027 15.00 E

    34 40.00 N – 028 00.00 E

    35 20.00 N – 028 20.00 E

    CAUTION ADVISED.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Τοσο τον Δενδια οσο και τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικους νενεκους ο ερτογαν και οι μεμετηδες τους εχουν γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι .,.,.,
      οσο σκυβουμε κεφαλι τοσο η φαπα και η καρπαζα θα πεφτει συννεφο

    2. Η ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΜΟΓΓΟΛ(ΟΙ)ΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΝΚΑΘΕΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΔΑ, ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΡΑΓΟΙ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΙΣΤΙΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ (ΡΕΠΟΥΣΗ, ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ κα) ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΑΚΟΜΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΜΠΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΠΕΡΣΕΣ, ΓΑΛΑΤΕΣ, ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ κα.

    3. Αντε ρε καραγκιόζηδες από την μια εισαστε πολεμοχαρης με τα μαχαιρια στα δοντια …παντα στο πληκτρολογιο και από την άλλη αμα σας σερβιρουν κανενα θεμα για σοβαρη πολεμικη εμπλοκή αρχιζετε τα πουστικα σαν γκομενιτσες ααα εγω δεν θα πολεμήσω για τα πετρελαια των πολυεθνικών και για τους προδοτες πολιτικους κτλ κτλ …σκακστε κρετινοι μονο για πληκτρολογιο και καναπε ειστε !

    4. Ξεφτίλα θα μας κάνουνε πάλι οι Νουδουλες τις μερκελ

    5. Axaxaxaxaxaxa,με ποιους,με την Κουλα την εξαφανισμενη η την αλλη την τσαπερδωνα την αλεξια την τσυριζαια,εμεινα Πακης.

    6. Με μερικους αντιπλοιικους πυραυλους τελευταιας τεχνολογιας βυθιζεις ολο τον τουρκικο στολο χωρις να το παρουν χαμπαρι ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ? ΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ?

    7. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΠΑΙΖΟΥΝ …ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ, ΑΚΟΥΝΗΤΑ, ΑΜΙΛΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ.

    8. Στοχοποιούνται όλα και βυθίζονται
      Τους αιφνιδιάζεις , έχεις λοκάρει τα πάντα
      Και κερδίζεις και τον Πόλεμο

    9. Στεφανε ο Τουρκικος στολος μπορει να βγαινει στο Αιγαιο αλλα οι δικοι μας προδοτες πολιτικοι ισως μολις βγαινουν απο κανα 5αστερο ρεστοραν με γεμισμενες κοιλαρες απο αστακους, ψαρια και χαβιαρη.Και ο κακομοιρης αποχαυνωμενος νεοελληνας περιμενει πως και πως να δει τουρκικο σιριαλ η σουρβιβορ η νεξτ τοπ μοντελ

    Comments are closed.