ΩΡΑ 19:58 ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΑΝΟΔΟΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΟΣΟ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    dimoskopisi-17

    Η Νέα Δημοκρατία προηγείται στην πρόθεση ψήφου του ΣΥΡΙΖΑ με σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ. Στην ερώτηση για το αν κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει ενημερώσει τα κόμματα για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά το 82% απάντηση ΝΑΙ, το 10% ΟΧΙ. Όσον αφορά τους ψηφοφόρους της ΝΔ το 84% πιστεύει ότι θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση, ενώ το 66% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε το ίδιο. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 71% έναντι 18% που θεωρούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές.

    Στην ερώτηση για το ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός προηγείται με 36% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ακολουθεί με 28% ο Αλέξης Τσίπρας ενώ το 32% θεωρεί ο κανένας.

    Η πρόθεση ψήφου και η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές, διαμορφώνεται στις 7,4 μονάδες. Η ΝΔ 34 παίρνει το ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 26,5. Το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με 6,5, το ΚΚΕ 5,5, με 4,5 Χρυσή αυγη, το ΜέΡΑ25 παίρνει 3,5 ενώ η Ελληνική Λύση 3.
    82% απάντησε Ναι και 10% Όχι στο ερώτημα ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει ενημερώσει την αντιπολίτευση για τα ελληνοτουρκικά.

    Στην παράσταση νίκης με 71% προηγείται η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει το 18%.

    Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία προηγείται ο Κ. Μητσοτάκης με 36% και ακολουθεί ο Α. Τσίπρας με 28%. Κανένας από τους δύο απάντησε το 32%.

    Αυτοδύναμη ΝΔ θέλει το 33% ενώ αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ θέλει το 12%. Συνεργασία με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ απαντά το 19% ενώ στο αντίστοιχο ερώτημα για τη ΝΔ οι πολίτες έδωσαν 15%.

    skai 1

    skai 2

    Σε περίπτωση που η Ελληνική Λύση δεν καταφέρει να μπει στην Βουλή η δημοσκόπηση υπολογίζει πως η ΝΔ θα αποσπάσει 156 έδρες, έχοντας καθαρή αυτοδυναμία. Εάν το κόμμα Βελόπουλου εξασφαλίσει θέση στην νέα Βουλή η πλειοψηφία της ΝΔ περιορίζεται στις 152 έδρες.


    Η ανάδειξη αυτοδύναμης κυβέρνησης ΝΔ είναι το δημοφιλέστερο σενάριο ανάμεσα στους ψηφοφόρους, όμως σχεδόν οι μισοί πολίτες προκρίνουν κάποιον συνασπισμό παρατάξεων ως καταλληλότερη λύση για την χώρα.

    Συγκεκριμένα, ένας στους τρεις τάχθηκε υπέρ της αυτοδυναμίας ΝΔ και το 12% στηρίζει αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ. Το 15% προκρίνει κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό την ΝΔ ενώ το ποσοστό που θέλει συνασπισμό με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στο 19%. Τέλος, το 13% αναφέρει πως προτιμά μεγάλη συμμαχία που θα περιλαμβάνει τα δύο μεγάλα κόμματα και άλλες παρατάξεις.

    Το πλεονέκτημα της Πειραιώς αποτυπώνεται πιο έντονα στην παράσταση νίκης, όπου η ΝΔ έχει προβάδισμα 53 μονάδων. Ανεξαρτήτως πρόθεσης ψήφου, το 71% εκφράζει την πεποίθηση πως η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση θα επικρατήσει στις κάλπες, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι 18%.

    Η «ψαλίδα» έχει διευρυνθεί κατά δύο μονάδες και έχει «σκαρφαλώσει» στο υψηλότερο σημείο της τουλάχιστον από τις αρχές του έτους, όταν βρισκόταν στις 37 μονάδες.

    Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαίρει της στήριξης του 36%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο 28%. Παρά ταύτα, ο νυν πρωθυπουργός έχει ψαλιδίσει την διαφορά κατά δύο μονάδες τις τελευταίες περίπου δέκα ημέρες. Η απάντηση «κανένας από τους δύο» στηρίζεται από σχεδόν έναν στους τρεις ερωτηθέντες.

    Υπό την σκιά των συνεχιζόμενων προκλήσεων της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, η καθαρή πλειοψηφία εκτιμά πως η κυβέρνηση έπρεπε να έχει προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση των κομμάτων για τα ελληνοτουρκικά. Με την πλειοψηφία ευθυγραμμίζονται και οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

    Το 82% αναφέρει πως η κυβέρνηση έπρεπε «σίγουρα» ή έστω «μάλλον» να ενημερώσει την αντιπολίτευση. Το 10% απαντά «σίγουρα» ή «μάλλον» όχι.

    Η έρευνα διενεργήθηκε πανελλαδικά μεταξύ 18 και 19 Ιουνίου σε δείγμα 1.221 ενηλίκων με δικαίωμα ψήφου. Το περιθώριο λάθους είναι ±2,8 μονάδες.

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Βελοπουλε έχει καμία κηραλοιφη για την φαγούρα στα μπαλάκια μου?

    2. ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ 💦 ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΒΛΩΤΙΚΕΣ ΑΛΟΙΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΣΑΣ (Χ)
      Πάμε παρακάτω τώρα…

    3. ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ… 1,9% ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΑΣ!
      Ως γνωστόν, σήμερα δημοσιοποιήθηκε «δημοσκόπηση» που δίνει στην Χρυσή Αυγή ποσοστό… 1,8% στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή, 1,9% με αναγωγή και 3,3% στην εκτίμηση ψήφου.

      Ποιος είναι άραγε ο αρχιδημοσκόπος της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, που ανακάλυψε τον… καταποντισμό της Χρυσής Αυγής;

      Ας ρίξουμε μια ματιά στο βιογραφικό του για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται:

      ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

      Από το 1977 μέλος της ΚΝΕ.

      Μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ (1980-1984).

      Γραμματέας ΚΝΕ Πειραιά και μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης του ΚΚΕ (1989-1991).

      Αρχισυντάκτης του ΟΔΗΓΗΤΗ (1989-1991).

      Μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ (1989-1991).

      Μέλος της Κ.Ε. του Συνασπισμού από το Ιδρυτικό Συνέδριο του μέχρι το 1993.

      Ανέντακτος στον χώρο της Κεντροαριστεράς από το 1993 μέχρι το 1995, στηρίζοντας κριτικά το ΠΑΣΟΚ.

      Ιδρυτικό μέλος του ΟΠΕΚ Πειραιά και του Δικτύου για την Κεντροαριστερά.

      Μέλος του ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1995. Μέλος της Τ.Ο. Κερατσινίου.

      Ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας για μια Προοδευτική Διακυβέρνηση

      Ιανουάριος 1997 – Σεπτέμβριος 2000: Ειδικός Συνεργάτης του Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για θέματα τύπου και επικοινωνίας.

      Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται και από ποιους, κατά της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού; Δώστε τους την απάντηση που τους αξίζει στις 7 Ιουλίου!

    4. Ας τελειώσει η δίκη να αθωωθούν όλοι πανηγυρικά και μετά που θα δει ο κόσμος τη γλύκα με τον Κούλη θα δείτε για πότε θα φτάσει 20% η Χ.Α. όταν θα ξαναβγεί στα πεζοδρόμια να προστατέψει τους Έλληνες απ’τους λάθρο και τους ανάρχες.

    5. ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΣΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ.

    6. Λέγε λέγε δημοσκοπήσεις-κοπροσκοπησεις όλο και κάτι θα μείνει.Παγια τακτική των ξένων opinion makers

    7. Χρυσή Αυγή δυνατή στη βουλή γιατί είναι η μόνη εθνικιστική φωνή!

    8. Δημοσκόπηση κατά παραγγελία από την Πειραιώς, για να μαντρώσουν τον λαό και τους περισσότερους να τους αφήσουν στις παραλίες, Νεοφιλελε δεξιοί και υπάλληλοι του Αφραγκουζου, ο Βελόπουλος θα μπει στην βουλή ότι και ποσοστό να δίνετε εσείς και οι δημοσκοπίσεις του Οπισθίου, παρά τον αισχρό πόλεμο η Ελληνική Λύση αντέχει, και θα το δείξει ο Λαός στις 7 του Ιούλη.

      1. ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΟ ΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ………………..

    9. Ποιος ξερει τι βρωμοδουλειες εχουν να κανουν τα κουμμουνια μεχρι τις εκλογες

    10. Αν τυχον και δεν μπει στη βουλη η “ελληνικη πλυση” του Βδελοπουλου,θα πεσει πολυ γελιο..Θα βγει ο κηραλοιφης στο καναλακι του και θα βριζει οπως ο Λεβεντης το 1993 “Ζωα,δε με ψηφισατε,να πατε στο διαολο ολοι,μαμιεστε,μεχρι επιστολες του Ιησου και αλοιφες για την καραφλα σας δινω κι εσυ ψηφισατε τον Κουλη και τον Μπαρουφακη”….

      1. ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΡΕΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ…..

    11. Ο σκαι την ιδια δημοσκοπηση βγαζει παντα, δεν υπαρχει καμια διαφορα… Παντως ο βελοπουλος εχει βαση το 4,5% και τραβαει ψηλα. Τουλαχιστον απο αξιοπιστες πηγες που γνωριζω. Η χ.α καπου στο 5% εχει την βαση της αλλα οχι με τοσο καλα σημαδια αν παρεις παραδειγμα κατι μπουμπουκια και τραβελια που πηρε ο κατμαν για τα ψηφοδελτια. Παντως ο Μιχαλης Μποτας με την Ελληνικη Λυση στην Α’Αθηνων ειναι αγνος πατριωτης και μπορω να πω ενα μπραβο στον Βελοπουλο που τον εχει στο κομμα. Ακομα και ο Σακκας στηριζει Μιχαλη μποτα.

      1. Ο βελοπουλας κάνει μόνο για να ψηφίζει μνημόνια και να βγάζει τα λεφτακια του στη Deutsche Bank

    Comments are closed.