ΩΡΑ 19:34! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALPHA. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΒΕΡΥΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΡΟΙΤΕΡ. ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ….

    Κοινοποίηση:
    Ο12

    Αντώνης Σρόιτερ πριν από λίγο

    «Όλοι ασχολούνται με την ομάδα των ακροδεξιών που αμαύρωσε το συλλαλητήριο»

    Βερύκιος αμέσως μετά σχολίασε

    «Το φάντασμα της ακροδεξιάς πλανάται πάνω από την Ελλάδα και την Ευρώπη»

    Η ερώτηση μας:

    Τσιμουδιά για τις ευθύνες Τσίπρα Γεροβασίλη και Παπακώστα.

    Ο ALPHA πλέον και επίσημα κάνει προπαγάνδα υπερ της κυβέρνησης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΟΣΟΙ ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΣΡΩΪΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΘΕΟΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΩΓΜΑ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΥΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΡΙΑΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΟ ΕΚΜΠΟΜΠΕΣ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    2. Όλοι βέβαια γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτοί οι αναρχικοί ανήκουν στην άκρα αριστερά, δλδ είναι του ΣΥΡΙΖΑ! Μου φαίνεται πως το έχουν παρακάνει με τη λάσπη τους. Εύχομαι σύντομα να διαλυθούν και όποιος ακολουθήσει να τους καταδικάσει χώρις κανένα ελαφρυντικό, ούτε αδειούλες ούτε ώρα λιγότερο από την όποια ποινή αποφασιστεί. Σε περίπτωση ισοβίων εννοείται πως θα αποφυλακιστούν σε φέρετρο!

    3. Ο γερμανοβρικόλακας Μέρκελ (πραγματικός και όχι φάντασμα), πίνει το αίμα της Ευρώπης και της Ελλάδος με σταλινικό καλαμάκι Σύριζα-ΜΚΟ- ρουφιάνους δημοσιογράφους και γερμανοτουρκοκάναλα. .
      Βομβαρδίστε την αλύπητα.!
      Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

    4. ΓΕΡΜΑΝΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙΣ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥΧΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥς ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΕΡΟΙΚΙΟΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΣΡΟΙΤΕΡ…………….ΣΤΑ ΤΣΑΚΗΔΙΑ πουλημενα τομαρια

    5. ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΧΟΝΕΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ!!!! ΕΥΝΟΗΤΟ!!!

    6. Θα πληρωσετε πολλα αλητες,ολα εδώ πληρονοντε κι εσεις εχετε κανει πολλα και βρωμικα

    Comments are closed.