ΩΡΑ 19:27 ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Γιατί θα ξεκινήσει με καθυστέρηση η ομιλία του Τσίπρα;

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr η ομιλία δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 20.30-21.00 καθώς το επιτελείο θέλει πρώτα να μεταδοθεί πρώτα να μεταδοθεί η συνέντευξη στο Star και να γίνουν οι συγκεντρώσεις των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών και να χρησιμοποιηθεί η ομιλία για να δοθούν απαντήσεις.
    Έτσι ενώ θα υπάρξει κεντρικό σκαρίφημα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται αρκετές φορές να κάνει «φύλλο και φτερό» την ομιλία και να μιλήσει «εκτός κειμένου».
    Πληροφορίες του makeleio.gr από το Ηράκλειο μιλούν για ιδιαίτερα μειωμένη προσέλευση του κόσμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τα DATSUN δεν παίρναν’ μπρος … και μέχρι να καταίβουν απο το οροπέδιο! …

    2. Ο Τσίπρας έκανε τεράστια συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη το άντρο των ψευτομακεδονομάχων. Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί οι πατριώτες να του διαλύσουν την συγκέντρωση; Έτρωγαν μπουγάτσες ή μήπως ήταν βολτίτσα στα Σκόπια για τζαμπέ βενζίνη και τσιγάρα;

      1. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΚΑΙΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΧΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
        ΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.

    3. του έκαμε έρωτα κανένας πρόσφυγας…….

    4. Παραμυθια,απλα τα πραγματα, καθυστερει η κάθοδος των γυφτων στο χωρο της συγκέντρωσης γιαυτο και η αλλαγη της ωρας ομιλιας του λαοφιλους πρωθυπουργου.

    Comments are closed.