ΩΡΑ 19:21 – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΛΛΗΛΟΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ “ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    marinak

    Με πίκρα για την κατάντια αυτής της χώρας παρακολουθούμε το ζήτημα που έχει προκύψει μεταξύ του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και του πρώην ΥΠΕΘΑ, Πάνου Καμμένου. Το επεισόδιο στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο και οι πολιτικές και δικαστικές προεκτάσεις του μόνο κωμικοτραγικό σενάριο θεατρικού έργου θυμίζει.

    Το Μακελειό δεν παίρνει θέση για το τι συνέβη. Αν θελήσει η Δικαιοσύνη ας το διερευνήσει.

    Αλλά πώς θα το ερευνήσει; Ποιος αστυνομικός ή λιμενικός θα τολμήσει να συλλάβει τον μεγαλύτερο εφοπλιστή της χώρας, τον νέο Ωνάσση, τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

    Ποιος αστυνομικός ή λιμενικός θα τολμήσει να συλλάβει τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και την οικογένειά του που είναι παράλληλα και πρόεδρος κόμματος που μέχρι πρόσφατα συγκυβερνούσε;

    Επίσης, πώς είναι δυνατόν να υπέβαλαν μηνύσεις οι δύο πλευρές και ξαφνικά να “εξαφανίστηκαν” για να μη συλληφθούν στα πλαίσια του αυτοφώρου;

    Απλά ερωτήματα που ακόμα και ένας έφηβος θα μπορούσε να έχει, διαβάζοντας αυτή την ιστορία.

    Οι δύο κύριοι αν θέλουν να θεωρούνται έστω στοιχειωδώς σοβαροί άνθρωποι, να εμφανιστούν και να προβούν σε μια σχετική δήλωση και να υπερασπιστούν τη θεωρία τους για το περιστατικό.

    Κανείς πολίτης δεν πιστεύει ότι οι δυο κύριοι “αναζητούνται” και δεν εντοπίζονται. Αυτά και άλλα πολλά έχουν προκαλέσει τη δυσπιστία ότι για τους “μεγάλους” υπάρχει ανομία αλλά για τους “μικρούς” η Δικαιοσύνη είναι αμείλικτη.

    Και κάτι ακόμα για τους συναδέλφους σε ορισμένα sites. Ένταλμα σύλληψης εκδίδεται σε κακουργήματα. Οι μηνύσεις έχουν υποβληθεί για πλημμελημματικού χαρακτήρα αδικήματα. Τους ψάχνουν στα πλαίσια αυτοφώρου.

    Λίγες στοιχειώδεις γνώσεις νομικών δεν βλάπτουν…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” η μονη αντικειμενικη ενημερωση. Ολα τα αλλα ΜΜΕ ειναι παραμαγαζα του ταδε επιχειρηματια που τα χρησιμοποιει για να “βαραει” τον ανταγωνιστη επιχειρηματια ειτε να τα “χωνει” στα κομματα και στους πολιτικους που δεν του κανουν τα χατηρια ή πλατες στις βρωμοδουλιες του.

    Comments are closed.