ΩΡΑ 18:15! ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! “ΕΙΜΑΙ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ…” – ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥ

    Κοινοποίηση:
    KRITI-6

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Suzanne Eaton. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το κίνητρο.

    Διαβάστε επίσης:  ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΒΙΟΛΟΓΟ – ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ 60ΧΡΟΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα για τη δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν Κρητικό, παντρεμένο, που με βάση τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, «ταιριάζει» στο προφίλ του δράστη της δολοφονίας της άτυχης 60χρονης.

    «Είμαι ηδονοβλεψίας…»

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε προφορικά και να παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φαίνεται πως επιβεβαιώνεται πάντως το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σεξουαλικό.

    Ο 27χρονος φέρεται να διαθέτει περιουσία στην περιοχή της σπηλιάς στο Ξαμουδοχώρι. Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν πως ο άνδρας είδε την Suzanne Eaton στο δρόμο και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο.

    Σύμφωνα με το flashnews στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που εργάζονταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Β’ Π.Π.

    πηγή: crealive, flashnews

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Δώστε τον στην Αμερική να τον εκτελέσουν τον καριολη.

    2. ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ Ο ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΛΑΓΝΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΧΩΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ ΜΑΥΡΗ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ….. ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄ ΄Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΟΥΖΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    3. Κρητικός, κονομημένος, αρκουδόμαγκας και φυσικά κουτοπόνηρος. Γνήσιος απόγονος του “Εμιράτου της Κρήτης”, τίγκα στο αραβικό DNA όπως και όλοι τους. Σίγουρα θα βγουν πολλά περιστατικά στη φόρα με το συγκεκριμένο σκουπίδι, περιστατικά που μέχρι τώρα βέβαια οι υπόλοιποι κατσικογάμηδες κρητικοί θα τα θεωρούσαν “μαγκιά”, “αντριλίκι” κτλ. Πήγε τζάμπα η γυναίκα…

      1. Τώρα έτυχε να είναι ο δράστης Κρητικός. Στην εκπομπή όμως της Νικολούλη τα χιλιάδες εγκλήματα που παρακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια τα κάνουν ημεδαποία και αλλοδαποί δράστες από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Δεν είναι δίκαιο λοιπόν να φορτώνουμε “τα ύστερα του κόσμου” σε όσους προέρχονται από ένα μόνο μέρος της Ελλάδας. Δεν ήταν Κρητικός ο νεαρός που είχε τεμαχίσει τη νεαρή όμορφη γυναίκα του, ούτε εκείνος που είχε σκοτώσει και πετάξει σε γκρεμό τη μνηστή του, ούτε αυτοί που έκαψαν τελευταία μέσα στο αυτοκίνητό της τη φιλενάδα του γιατρού και ούτε ο δολοφόνος του Θεσσαλονικιού που τον σκότωσε και τον έθαψε με το αυτοκίνητό του στη στάνη του κ.ο.κ. Αν τώρα έτυχε να ψηφίσουν οι Κρητικοί τον Σύριζα, σε αυτό η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και μόνο ο Θεός μπορεί να το εξηγήσει. Αλλά και αυτό οφείλεται στο ότι ήσαν πάντα κεντρώοι και ελλείψει κέντρου πηγαίνουν όπου τους παραμυθιάζουν.

        1. Πολλή τηλεόραση βλέπεις μουλε. Σήκω από τον καναπέ μπας και ξεστραβωθείς.

    4. Ηδονοβλεψίας είναι αυτος που του αρεσει να βλεπει ζευγαρι σε ερωτηκες περιπτύξεις,οχι αυτος που βλεπει μια 62χρονη να τρεχει

      1. Αν το ομολογησε μονος του , πως μπορουμε εμεις να τον υποστηριξουμε οτι δεν ειναι…….το μονο που μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα ειναι , οτι ειναι ενας δολοφονος !

    Comments are closed.