ΩΡΑ 18:01! ΠΡΟΒΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ…

    Κοινοποίηση:
    tourkiko

    Πρόγευση του τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες έδωσε η τουρκική Αεροπορία εκτελώντας τριπλή πτήση πάνω από το ελληνικό έδαφος, σήμερα το απόγευμα.

    Συγκεκριμένα τουρκικά μαχητικά F-16 πέταξαν 2 φορές πάνω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, νησιά που βρίσκονται δίπλα από τα Ίμια και η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την ελληνική κυριαρχία.

     Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ:  THN TETAPTH 21 AYΓOYΣTOY 2019 ΣTIΣ 16:49, 1 TOYPKIKO F-16 ΠPAΓMATOΠOIHΣE  YΠEPΠTHΣH ANΩΘEN N. AΓAΘONHΣIOY ΣTA 29.000 ΠOΔIA, ENΩ ΣTIΣ 16:53 KAI 17:04 2 TOYPKIKA F-16 ΠPAΓMATOΠOIHΣAN YΠEPΠTHΣH ANΩΘEN N.ΦAPMAKONHΣIOY KAI N. AΓAΘONHΣIOY ΣTA 21.000 KAI 24.000 ΠOΔIA ANTIΣTOIXA.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ…ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΛΟΘ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…

    2. Σουρωτηρι ειχαν κανει τους τρυπιους Χασιστερους τωρα παλι σουρωτηρι κανουν την Κουλα και δεν μιλαει κανεις τους.

    3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

    4. ΟΙ ΒΡΩΜΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ”ΛΟΓΙΣΤΕΣ”ΤΩΝ “ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ”ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ” ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ…ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΠΑΖΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ-ΓΙΝΟΥΝ”ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ”ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ….

    Comments are closed.