20/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΩΡΑ 17:30! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ!!! ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ – ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    Κοινοποίηση:
    joun2015_1012

    Πρεμιέρα από σήμερα για πάνοπλους αστυνομικούς – κομάντο που κυκλοφορούν με κλειστά φορτηγάκια στο κέντρο της Αθήνας σε κεντρικά τουριστικά σημεία (Ερμού, Μοναστηράκι, Πύλη Αδριανού κλπ) με μεγάλη προσέλευση κόσμου για να αποτρέπουν έκνομες, αλλά και τυχόν τρομοκρατικές, ενέργειες στα ευρωπαϊκά πρότυπα φύλαξης.

    Πρόκειται για τουλάχιστον έξι με επτά αστυνομικούς που φέρουν βαρύ οπλισμό και αυτόματα όπλα. Παρά το επιβλητικό παρουσιαστικό τους, οι αστυνομικοί θα είναι προσιτοί στους πολίτες και τους τουρίστες. Μένουν στατικοί ανά δυο ώρες και αλλάζουν τουριστικά σημεία.

    Πρόθεση μάλιστα της νέας ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι αυτές οι ομάδες να αυξηθούν εντός των επομένων μηνών και να διευρυνθεί η ακτίνα δράσης τους.

    ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση προχώρησαν στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

    Η επιχείρηση, σύμφωνα με το thessnews.gr, έγινε στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε χώρους εντός και περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

    Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις πέντε ατόμων, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες με ναρκωτικές ουσίες.

    Ειδικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 5 άτομα, 2 Έλληνες και 3 αλλοδαποί, ηλικίας 18 έως 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ….ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΕΡΛΙΚΙΑ!!!!

    2. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

    3. Σε βανάκι θα είναι μέσα κρυμμένοι μη τους βλέπει ο “αριστερός” κόσμος και δυσανασχετεί και θα περνούν λέει κάθε δύο ώρες από τα σημεία περιφρούρησης χαχαχαχαχαχαχαχαχα Στην Ρώμη έχετε πάει; Κάθε στενό στο κέντρο της Ρώμης έχει και από δύο καραμπινιέρους με αυτόματα να τους βλεπουν όλοι και δε κουνιέται φύλλο…. Γελοιότητες της ψοφοδεξιάς είναι όλα αυτά…

      1. Τι συγκρίνεις τώρα, τον Σαλβίνι με τον Κούλη??

    4. Εσύ αριστερούλη σε πόσα πάρτυ πήγες τέσσερα χρόνια τώρα;

    5. Όλα για το θεαθήναι!!!!!!!!!!Για να.δείχνουν τα βοθροκαναλα ότι παράγεται έργο!!!!!!Δεν λένε όμως στους ανεγκέφαλους που ψήφισαν την ΝΔ το νεο ασφαλιστικό που ετοιμάζει !!!!!!!,το ξεπούλημα της ΔΕΗ και τόσα άλλα δεινά που ετοιμάζει να μας φορτώσει η κυβέρνηση των βιομηχάνων που ψηφίσανε!!!!Ήδη οι Μακεδόνες του ετοιμάζουν θερμό Φθινόπωρο!!!!!!!!

    6. ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…………………

    7. Ναι βεβαια,γιατι η ΧΑ ξερει απο μαχαιρια..βλεπε Ρουπακιας.

    8. TOYΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ…. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ”ΧΑΙΔΕΥΕΙ”;;

    9. Τέτοια θέλει το μέσιο δεξιό ανθρωπάκι. Ο φοβισμένος νοικοκυραίος που το ΣΚΑΙ τον έχει πείσει ότι έξω από το σπίτι τον περιμένει ο μπαμπούλας. Όπως του πήρε την ψήφο η χρυσή αυγή με αναβολικάκηδες μπρατσαράδες που δήθεν φυλούσαν σκοπιά στα ΑΤΜ για τις γριές, έτσι και ο Κούλης του “πουλάει” οπλοφόρους πραιτωριανούς, εκκαθάριση εξαρχείων, κατάργηση δήθεν ασύλων και λοιπές μπούρδες.

      Κι όσο ο μέσος λοβοτομημένος, κακομοίρογλου ψηφοφόρος της ΝΔ χαριεντίζεται μ΄αυτά, το πάρτι έχει ήδη ξεκινήσει με αποφυλακίσεις Φλώρων, κατάργηση ΣΔΟΕ, τρέξιμο μιζοπαραγωγικών επενδύσεων όπως Σκουριές-Ελληνικό-ξεπούλημα ΔΕΗ κτλ. Και σ΄αυτό το πάρτι δεξιούληδες δεν ξέρω αν σας το είπαν αλλά δεν είστε καλεσμένοι…

    10. ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΧΕΡΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ. Η ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ.

    11. Σκηνές «φαρ ουέστ» ξετυλίχθηκαν στην Θεσσαλονίκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν συνέβη συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και ρομά στην περιοχή της Νεοχωρούδας. Όλα ξεκίνησαν όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα από πολίτη, ο οποίος είπε ότι ομάδα αθίγγανων κλέβει μετασχηματιστές στα Πτηνοτροφεία Νεοχωρούδας.

      Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα στη θέα των αστυνομικών οι ρομά να ανοίξουν πυρ, καθώς ένας από αυτούς κρατούσε καραμπίνα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανένας από τους αστυνομικούς, οι δράστες ανέβηκαν σε αγροτικό όχημα, με τον οδηγό του να εμβολίζει το όχημα της ΕΛ.ΑΣ, και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν τολμούμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν εάν οι αστυνομικοί απαντούσαν ανάλογα στους πυροβολισμούς και υπήρχε κάποιο ανθρώπινο θύμα. Εάν το θύμα ήταν αστυνομικός, νομίζουμε ότι το θέμα θα ξεχνιόταν σχετικά σύντομα.

      Εάν, όμως, το θύμα ήταν μέλος της γνωστής «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας», σκεφτείτε μόνοι σας το τι επρόκειτο να επακολουθήσει…

    12. xaxaxaxaxa Εικόνες για την τηλεόραση και τίποτε άλλο.
      Ε να μη δώσουμε και λίγο τροφή στα τσοντοκάναλα;;;;; Τόσο αγώνα έκαναν να μας βγάλουν.

    13. Πραγματικά υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι μπορεί να μπει τάξη σε αυτό το κωλοχανείο;

    14. φίλε πολύ πρώτο αυτό αν το κάνει ο κουληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς χαχαχαχαχαχα

    15. Χαίρομαι αφάνταστα με την απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη! Επιτέλους μήπως και ξεβρωμίσει λίγο η Αθήνα. Πρέπει το σχέδιο να εφαρμοστεί σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα στην Ελλάδα! Μπάβο και πάλι μπράβο!!

    16. Τι φαση;Νεα Καραγκιοζιλικια-Φιασκα της Νεας Πουστοδημοκρατιας;
      Θεαμα για (Σανο) στα ζωα…

    17. Εφ εξης το μερτικο στον ταμια….

    18. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΕΓΕΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ. ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

    Comments are closed.