ΩΡΑ 16:00! ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΑΤΤΙΛΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ: “ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    b_erdogan

    Σε μήνυμα του για την 45η επέτειο από την εισβολή στην Κύπρο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί με νέο “Αττίλα” λέγοντας πως η Τουρκία θα επαναλάβει τα ίδια βήματα με το 1974 αν“απειληθεί η ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων”.

    «Όσοι ονειρεύονται να αλλάξουν το γεγονός ότι οι Τουρκοκύπριοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του τουρκικού έθνους θα συνειδητοποιήσουν ότι είναι μάταιη η προσπάθειά τους», είπε ο Τ. Ερντογάν.

    Ο Ερντογάν συνέχισε επισημαίνοντας ότι η Τουρκία και το ψευδοκράτος θα αντιταχθούν στις προσπάθειες των Ελληνοκυπρίων να εκμεταλλευτούν τους φυσικούς πόρους του νησιού.

    Ο Τούρκος Πρόεδρος διαμήνυσε επίσης ότι η Τουρκία δεν θα διστάσει να παρέμβει, όπως έκανε πριν από 45 χρόνια, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων όποτε κριθεί απαραίτητο. Τόνισε, ακόμα, ότι οι Τουρκοκύπριοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού έθνους.

    «Αν απειληθεί η ασφάλεια των  Τουρκοκυπρίων κανείς να μην αμφιβάλλει πως θα κάνουμε τα ίδια βήματα όπως πριν 45 χρόνια» αναφέρει στο μήνυμά του.

    Τόνισε επιπλέον ότι η Τουρκία ξεκίνησε ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο για να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων που είναι ίσοι ιδιοκτήτες του νησιού.

    Προκαλεί βίντεο του τουρκικού ΥΠΕΘΑ για τη «μαύρη» επέτειο

    Μήνυμα Μητσοτάκη για Κύπρο

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ένα χάρτη με ματωμένο το υπό κατοχή τμήμα της Κύπρου.

    Ο πρωθυπουργός έγραψε τα εξής: «45 χρόνια μετά. Δεν ξεχνάμε τα θύματα του κυπριακού ελληνισμού. Είμαστε πάντα στο πλευρό των Κυπρίων αδερφών μας στον αγώνα για επανένωση της Κύπρου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Τον Ερντογαν τον κοβω για μασωνο 22 βαθμου πολυ μπροστα απο τον Κουλη.

    2. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ “χούντα”(π@τσ@)ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΖΕΙΣ ΚΑΙ “ΒΙΩΝΕΙΣ” βρε κακομοίρη,ανόητε,φτωχέ,αγράμματε(μάθε πρώτα να γράφεις και κατόπιν”πιάσε”πληκτρολόγιο…μπουμπουνομπουζουκοκέφαλε,βρωμύλε,κατσαπιά,τσανακογλύφτη…), ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ ΛΙΓΟΥΡΗ και τοσοδούλη”είπε”(και) Η ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΟΝ Π@Σ@Ν@ δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ,παλιοταγάρι…χουαχουαχουαχαχαχα….oust…

    3. ΕΛΛΗΝ ΤΙΜΩΡΕ σιγα μην σχισεις τα καλτσον σου λουγκρα της μαλακιες που εκαναν οι χουντικοι που λατρευεις ακομα πληρωνουμε σημερα καραγκιοζη!

    4. Το αμερικανικό στρατιωτικό εμπάργκο στην προμήθεια/πώληση στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία είχε καταργηθεί το 1978 μέσω προεδρικής διαβεβαίωσης στο Κογκρέσο ότι η Τουρκία ενεργούσε με καλή πίστη για την απόσυρση των κατοχικών στρατιωτικών της δυνάμεων από την Κύπρο. Έχουν παρέλθει από τότε χρόνια και χρόνια και οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις παραμένουν στην Κύπρο, παρά το γεγονός ότι ο αμερικανικός Νόμος -U.S.A Public Law 95 -384- τρεις φορές κάλεσε για την απόσυρσή τους, ως μέρος της πολιτικής των ΗΠΑ για την ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία συνεπώς παραβιάζει κατάφωρα την αμερικανική νομοθεσία αλλά και τον διεθνή νόμο. Ως εκ τούτου, είναι αδιανόητο και εξωφρενικό να συνεχίζεται η αμερικανική στήριξη της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής κατοχής, ενώ συνεχίζεται το εμπάργκο στο θύμα της παρανομίας, που είναι η Κυπριακή Δημοκρατία.

    5. ΒΡΕ ΕΛΕΪΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,”ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ” ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ Erdoğan;(?)Ως ΠΟΤΕ ρε κίναιδοι “πολιτικοί” για την κακή τύχη και μοίρα ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ “ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ”;ΟΜΝΥΩ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ(πολύ σύντομα πιστεύω) ΑΥΤΗ η Αγία Ώρα της Σύγκρουσης με το μάτσο-συνονθυλεύμα των σκηνιτών τουρκόγυφτων,με αυτό το γυφταριό ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΩ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ “ΤΟ ΧΕΡΙ” ΚΑΙ ΤΙΣ”ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ”ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ του ΨΟΦΟΔΕΟΥΣ και”ΤΡΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥ” ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ!!!ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ “(ανθ)έλληνες” ΕΠΑΝΑΠΑΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ,ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ,ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ”ΒΟΛΕΜΑ”ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗΣ”ΕΙΡΗΝΗΣ” ΑΠΟΡΡΟΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ(ΕΞ)ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ,ΤΩΝ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ,ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΣΑΣ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Η ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ,ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ “ΠΟΔΗΓΕΤΗΘΗΚΕ” ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ “ΤΑΓΟΥΣ”!!!ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,”ΟΙ ΡΕΖΙΛΕΜΕΝΟΙ”,ΟΙ “ΔΑΧΤΥΛΟΔΥΧΤΟΥΜΕΝΟΙ” ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ!!!ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΕΦΥΓΕ (ΠΩ)ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ “ΝΈΜΕΣΕΩΣ”… .”Πόλεμος ἔνδοξος εἰρήνης αἰσχρᾶς αἰρετώτερος”(ἐκόντες ἄκοντες) …

    6. Σε λίγο θα του κλάσουν συγγνώμη θα του απαντήσουν ήθελα να πω ο κούλης, ο μπουμπούκος κι ο χατζηδάκης. Θα του είχαν απαντήσει ήδη δηλαδή απλά είναι λίγο απασχολημένοι τώρα με κάτι ξεπουλήματα ελληνικού, ΔΕΗ, με κάτι καταργήσεις ΣΔΟΕ κτλ. Άσε που πρέπει να κλείσουν και δωμάτιο στη Μύκονο για τον Φλώρο. Μα καλά κι αυτός Ιούλιο βρήκε να αποφυλακιστεί;;; Τώρα που είναι όλα πιασμένα…

    Comments are closed.