ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ – ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΐΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    Κοινοποίηση:
    MAKELEIO ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΛΑΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

    Το makeleio.gr  και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι σε θέση να γνωρίζουν αρκετά  για το τι μέλλει γενέσθαι στον πατριωτικό χώρο και συγκεκριμένα τι γίνεται με την ίδρυση του νέου Εθνικιστικού φορέα. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες από τον Στέφανο Χίο τα πράγματα έχουν ως εξής:

    1) Πράγματι Ιδρύεται νέος εθνικιστικός φορέας με πρωτοβουλία Λαγού

    2) Στον φορέα θα υπάρχουν πρόσωπα που αποχώρησαν όταν έφυγε ο Γιάννης Λαγός

    3) Επικεφαλής θα είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής με ιστορικό ρόλο στον πατριωτικό χώρο – ακούγεται το όνομα του Κ.Πλεύρη, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται προς το παρόν

    4)  Επίσης στην Χρυσή Αυγή αναμένουν όσοι δεν έχουν αποχωρήσει, το συνέδριο του Σεπτεμβρίου για να δουν τι θα γίνει και για να γίνει αυτοκριτική από τον Μιχαλολιάκο για την ήττα στις εκλογές που μας πέρασαν. Εάν δεν αναληφθεί ηγεσία της Χ.Α από τον Κασιδιάρη, τότε μάλλον θα φύγουν και οι υπόλοιποι

    Ωστόσο Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός δεν μιλιούνται, άρα είναι ίσως δύσκολο να δούμε τον Κασιδιάρη στο κόμμα του Λαγού.

    Ίδωμεν…

    4a8295948b21bd32496a98e1df59199c

    Όπως διαβάζουμε και στο pronews.gr, σε ευρεία πανελλαδική κινητοποίηση προχωρούν τα στελέχη που αποσχίστηκαν από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό.

    Δημιούργησαν ιστοσελίδα (www.ethnikisinidisi.gr), ιδρύουν τοπικές οργανώσεις και όπου δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα λόγω οικονομικής αδυναμίας, ταξιδεύουν και μιλάνε σε πολιτικές εκδηλώσεις.

    Ο νέος πολιτικός φορέας, όπως διαβεβαιώνουν τα στελέχη του, θα είναι έτοιμος το αργότερο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και φιλοδοξεί να περιλάβει στις τάξεις του στελέχη από όλο τον πατριωτικό χώρο.

    Να θυμίσουμε ότι οι Γιάννης Λαγός και οι πρώην βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Νίκος Κούζηλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος παραιτήθηκαν από το κόμμα στις 13 Ιουλίου 2019, διαφοροποιούμενοι από τις κινήσεις και ενέργειες της ηγεσίας του και μαζί τους παραιτήθηκε και μεγάλος αριθμός στελεχών σε όλη την Ελλάδα.

    Γενικά ο πολιτικός χώρος «δεξιότερα της ΝΔ» βιώνει την μεγαλύτερη πολιτική κρίση μετά το 2004, καθώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, αλλά και πολιτικής πλατφόρμας, καθώς η ΝΔ, προς έκπληξη πολλών, εμφανίζεται να υιοθετεί μια ιδιαίτερα «δεξιά» πλατφόρμα σε μια σειρά θεμάτων, που ξεκινούν από το πανεπιστημιακό άσυλο και φτάνουν μέχρι το κόψιμο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους αλλοδαπούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    80 Σχόλια

    1. Εγώ θέλω ο Λαγός να βάλει σοβαρούς πατριώτες από εξωτερικό, να φτιάξει σοβαρή κοινοβουλευτική ομάδα για να έχει προοπτική εξουσίας-κυβέρνησης το κόμμα και να πάρει την εξουσία, φυλακίζοντας πραγματικά ισόβια-δημεύοντας περιουσίες από τους κλέφτες πολιτικάντηδες τύπου Αθανασίου,Σαμαρά κλπ και τους ψευτοδικαστικούς τύπου Ντογιάκου. Επίσης να φτιάξει ισχυρό στρατό χιλιάδων πατριωτών οπαδών οι οποίοι θα αντιδρούν βίαια όπως οι οπαδοί του Ερντογάν στο πραξικόπημα και στην Ουκρανία το 2014 (περισσότερο από τους ακροαριστερούς που καίνε την Αθήνα για να υποστηρίζξουν τους δικούς τους πχ Ρωμανό, Κουφοντίνα κλπ) όταν το κλεπτοκρατικό τόξο αντιδρά αντισυνταγματικά και παράνομα όπως με τις διώξεις και φυλακίσεις πατριωτών βουλευτών και στελεχών. Τις ξιφολόγχες τις ακονίζεις όταν πρέπει χωρίς να το φωνάζεις από πριν

    2. Αλήθεια, τι απέγιναν οι… ανησυχούντες για την ενότητα του «πατριωτικού χώρου» και το μέλλον της πατρίδας;

      Σκοπός τους δεν ήταν ποτέ καμία «ένωση», παρά μόνο η διάσπαση των ψήφων του Εθνικιστικού Κινήματος.

      Από τις αρχές τουλάχιστον του 2018 μέχρι και τις εκλογές του Ιουλίου, έγιναν ατελείωτες… συζητήσεις μεταξύ ανύπαρκτων πολιτικά και ετερόκλητων ιδεολογικά προσώπων για την περίφημη «ένωση του πατριωτικού χώρου». Συζητήσεις (για ενότητα στην δράση ούτε λόγος!) χωρίς βεβαίως την Χρυσή Αυγή που ήταν και παραμένει ο πολιτικός εκφραστής του Εθνικισμού στην χώρα, παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτός βουλής για ελάχιστες ψήφους.

      Όλα αυτά γινόντουσαν βεβαίως σε μια περίοδο που το Κίνημά μας παρουσίαζε μεγάλη άνοδο. Θυμίζουμε ότι μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2019, η Metron Analysis στο ΒΗΜΑ, έδινε στην Χρυσή Αυγή ποσοστό που ξεπερνούσε το 9%. Μείναμε ασφαλώς μακριά από την ιλαροτραγωδία εκείνων των «συνομιλιών» γνωρίζοντας, τόσο την ανθρωπογεωγραφία του χώρου, όσο και ότι στόχος τους δεν ήταν καμία ενότητα, παρά η ΔΙΑΣΠΑΣΗ των ψήφων της Χρυσής Αυγής. Κάτι που πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό!

      Από την 7η Ιουλίου και μετά, οι μεγάλοι αυτοί «παράγοντες» του αυτοαποκαλούμενου «πατριωτικού χώρου»… αγνοούνται! Φαίνεται πως η χώρα βρίσκεται πλέον στα… καλά χέρια του Μητσοτάκη και ουδεμία ανησυχία υπάρχει για το μέλλον της Πατρίδας.

      Ούτε για την Μακεδονία γκρινιάζουν, ούτε για την τουρκική απειλή, ούτε για την ΕΚΡΗΞΗ της λαθρομετανάστευσης… ΟΛΑ ΚΑΛΑ λοιπόν. Και η… ενότητα; Μάλλον αναβάλλεται για το φθινόπωρο, μετά τα μπάνια του (πατριωτικού) λαού.

      Μήπως τελικά είχαμε δίκιο όταν λέγαμε ότι αυτές οι κινήσεις δεν σκόπευαν σε καμία «ενότητα» παρά μόνο στην διάσπαση της εκλογικής δυνάμεως του Εθνικιστικού Κινήματος;

    3. Σκατα και φολα στους ρουφιανους-προδοτες που λακισαν!!Σας ποναει ακομα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ρε ραγιαδες??
      Τα λεμε στους δρομους και στις γειτονιες!!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    4. 70 σχολια. τσουζει ακομα και διαλυμενη η χ.α. αριστεροχαιβανια μισθοφοροι απο παντου σχολιαζουν σκουζοντας

    5. ουτε πολιτικοι ουτε δημοσιογραφοι ουτε πακιστανοι ουτε καθε λογης σκουπιδι. για την καταντια της χωρας φταινε μονο οι μισθοφοροι παμπλουτοι κομμουναιοι. γτ οι φτωχοι κομμουναιοι ειναι απλα ηλιθιοι. οταν ψοφησει κι ο τελευταιος τοτε θα σηκωσει κεφαλι η ελλαδα

    6. ενταξει μοδα ηταν η ναζιστικη αυγη που περασε. κανανε και καποια ατομα καλη μπαζα (οχι οτι πριν δουλευαν) και θα τα φανε τωρα στην υγεια των κοροιδων που τους στηριζαν

      1. μοδα ηταν η αριστερα μωρη φλορατζα!!Αντε στην καλιοπη να σκουπισεις κανα σκατο παλιοχαφιε υπαλιλακο του σορρος!!

      2. μοδα ηταν αριστερα μωρη φλορατζα!!Τραβα στην καλιοπη να μασεις κανα σκατο ρε βρωμοχαφιε υπαλιλακο του Σορρος!!

    7. Κασιδιάρης καιΠλευρης μπροστά αλλιώς δεν θα τους ξαναψηφίσουν.

    8. Δειλα ανθρωπακια , σκουπιδια της πολιτικης που δεν εχουν το θαρρος να πουν δημοσιως τα πιστευω τους.
      Μονο ο Πλευρης σταθηκε αντρας και δεν αρνηθηκε ποτε την ιδεολογια του. Ολοι οι αλλοι Λαγοι, Κλανιδιαρηδες, ΜΙχαλολιακοι και ολοκληρη η Χ.Α. γενικως δεν ειχαν το στοιχειωδες θαρρος να βγουν μπροστα και να πουν “ναι ειμαστε εθνικοσοσιαλιστες”. Μονο κατι μασουσαν για “εθνικιστες”, “πατριωτες” και οτι αλλη παπαρια τους κατεβαινε.
      Δειλοι, αβουλοι και μοιραιοι θα εχουν το τελος που τους αξιζει.

    9. Πατριωτικε χώρε ,θες να ανεβεί δήθεν (η πατριωτική δεξιά ) γύρισε το κεφάλι σου αριστερά κοιτά προς Ιταλία ( ΣΑΛΒΙΝΙ ) δες τι έκανε και αντέγραψε τα πλήρως … γελάω με Πλεύρη <> ,αυτός δεν είχε πει καλύτερα να ψηφίσετε ΚΚΕ παρά χρυσή Αυγη …
      ΥΓ :Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ έχει ώριμη σκεψη ,δεν πήρε αποφάσεις εν θερμό κρανίω , περιμένει σίγουρα τις εξελίξεις ,(απόφαση δικαστηρίου )και όταν θα έρθει η ώρα θα δράσει ,γιατί ο άνθρωπος έχει μυαλό , την επιρροή και την πειθώ του μιχαλολιακου δεν έχει ακόμη ,για να ηγηθεί ένα κόμμα .
      Ακόμα αν η χρυσή αυγη αθωωθεί ,και τότε της πιστωθούν τα χρήματα που της αναλογούν ,το παιχνίδι αλλάζει πάλι ,και τότε ξανά πολλοί θα την αγαπήσουν …

    10. οι μισοί από αυτούς που γράφουν χυδαία και βρίζουν σε κάθε σχετική ανάρτηση για τη ΧΑ το Νίκο Μιχολολιάκο και τα στελέχη της Χα είναι πρακτοράκια της Κρατικής Ασφάλειας που εκτελούν υπηρεσιακές εντολές του μπατσοασφαλίτικου τμήματος που είναι υπεύθυνο για την παρακολούθηση των στελεχών και των δραστηριοτήτων της ΧΑ! Μην μασάτε λοιπόν οι ψηδοφόροι της ΧΑ και μην απαντάτε στους κρατικούς αυτούς αληταράδες του “Συστήματος”. Πληρώνονται στη ΓΑΔΑ με κρατικά λεφτά για να βρίζουν κάτω από κάθε ανάρτηση διαδικτυακού μέσου που είναι ή διάκειται μάλλον ευμενώς υπέρ της ΧΑ αλλά και στο makeleio που σαφώς δεν τάσσεται υπέρ της ηγεσίας της ΧΑ. Τα ασφαλιτάκια αυτά προσπαθούν να διαμορφώσουν ρεύμα του κόσμου εναντίον (ολοκληρωτικά) της ΧΑ μετά τη μη είσοδό της στο (αμιγώς νεοταξίτικο πλέον) κυνο-βούλιο, γιατί αυτό διατάσσουν οι ξένοι και τα ανδρείκελα της κυβέρνησης Κούλη και των μασσώνων Δένδια-Χρυσοχοϊδη και λοιπών εβραιομασσώνων που εκτελούν πιστά τις εντολές τους στο εσωτερικό της χώρας. Αλλωστε οι ίδιοι και ίδιοι σκατόμπατσοι υβριστές είναι (δεν αναφέρομαι φυσικά στη μεγάλη πλειονοψηφία των αστυνομικών που και πατριώτες είναι και εθνικιστές). Τους φανερώνει το μίσος τους κατά της ΧΑ αλλά και ο τρόπος γραφής τους (συνέχεια μιλάνε για ναζι, για χοντρό αρχηγό, για κλασσιδιάρη, “εύγε στο λαγό-είμαστε μαζί του” κλπκλπ). Κλασσικά δηλαδή μπατσίστικα συστήματα διάβρωσης και διαδικτυακής κρατικής προπαγάνδας…
      Αγνοήστε τους πράκτορες αυτούς της ασφάλειας. Ολοι παραμένουμε πιστοί στη ΧΑ, τους αγώνες της και στην (όποια) ηγεσία της!

      1. Τι υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ στην Ελλάδα; Τους είδες κάπου με το κιάλι μήπως;

        1. Εσενα παντως μια χαρα σε βλεπω με το στριγκακι που φορας!!

    11. πρέπει να είναι μεγάλος πράκτορας και προδότης που τα έχει κάνει πλακάκια με τους πολιτικάντηδες και τις μυστικές υπηρεσίες, οπότε καλό είναι να φάει σκατά, δυστυχώς όμως αυτός θα τσεπώσει τις αναδρομικές επιχορηγήσεις κάποια στιγμή και αν τις τσεπώσει θα έχει επιβεβαιωθεί η θεωρία ότι ήταν όλα συνεννοημένα με το πολιτικό σύστημα.

      1. Δεν θα τις τσεπώσει. Στην φυλακή με τα λαμογάκια τύπου ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.

    12. Ποιος πλευρης ρεεε,αυτος ειναι 90 χρονων ,αυτος θα σωσει την χωρα?με το ενα ποδι στο ταφο ειναι

    13. Πάρε φάτσα ο αριστερός με τα μούσια. Σαν ΣΚΑΤΟ που βγήκε από την λεκάνη είναι. Τράβα πάλι μέσα ρε άπλυτε.

    14. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΤΙ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ??? ΡΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ!!!!

    15. ΝΑΖΙ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ λέξεις ύβρεις. Υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, πχ Βορίδης, Άδωνις, Πλεύρης και πολλοί άλλοι μέσα στην ΝΔ ακόμα και μέσα στο ΚΚΕ. Έκαναν πολλά λάθη οι βουλευτές της ΧΑ και συνήθως μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Ο Μιχαλολιάκος αποδείχθηκε “μικρός”.για αρχηγός. Ο Κασιδιάρης ΔΕΝ είναι ακόμα έτοιμος να αναλάβει τα ινία του κόμματος είναι μικρός ηλικιακά. Ένα μείον είναι ότι ΚΑΝΕΝΑ κανάλι δεν τους πρόβαλε, καμία εφημερίδα (εκτός του Μακελειό), δεν είχαν την προβολή και η προβολή του Φύσσα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα. Κατά τα άλλα ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι όλα τα κόμματα τους φοβόντουσαν γιατί τους έπαιρναν ψήφους.

    16. Σας τσουζει ανθελληνες ψηφοφοροι της μεταπολιτευσης που υπαρχουν ακομα εναπομειναντες ΕΛΛΗΝΕΣ σε αυτο το τοπο… Εστω και 300 του Λεωνιδα θα μεινουμε ορθιοι μεχρι τελους. Να το βαλετε καλα στο βρωμoμυαλο σας.

      1. Εσένα σε ΤΣΟΥΖΕΙ ΒΟΘΡΕ που έχεις το dildo βαθειά και σε πονάει…. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ στα λαγούμια σας και περιμένετε την ΜΠΟΥΖΟΥ που έρχεται ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.

        1. Πλακα εχεις μωρη λουλουκα Μπιλη. Αντε παιξε με την μπιμπιμπο σου τωρα.

    17. ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝ Χ@ΖΕΙ Ή ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ………… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΘΕΟΥΡΑ, ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ………..ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ….. ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΓΚΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ…………..

      1. ΕΛΑ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ; ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ; ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ.

      2. Υπό το πάγιο ότι δεν υπάρχει αριστερά
        (όπου κι όταν υπήρχε ήταν άρρωστη) γίνεται εύκολα κατανοητό ότι οι αριστεράτζες έχουν λιώσει στο γαμημένο πληκτρολόγιο τους ξερνοβολώντας μαλακίες.

        Όμως πρέπει και οφείλουμε…

        Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να τους αναγνωρίσουμε τον ζήλο και την ενότητα που τους χαρακτηρίζει όσον αφορά την καταστροφή της χώρας.

        Τέτοια σαπίλα ούτε σε πτώμα…

    18. ευχαριστουμε το μακελειο που ανεβαζει τετοια θεματα, γιατι ειλικρινα μπαινω καθε μερα στο μακελειο , μηπως δω καποιο ρεπορταζ για την αναγεννηση του εθνικιστικου χωρου και ειδικα για τις κινησεις του ηλια κασιδιαρη,,,,,,ναι δυστυχως η χα για λιγους ψηφους δε μπηκε στη βουλη, πληρωνοντας τα λαθη του αρχηγου της αλλα ισως αυτο να ειναι η αφορμη για την δημιουργια ενος ακομα πιο δυνατου εθνικιστικου μετωπου, απαλλαγμενου απο βαριδια …η γνωμη μου ειναι η εξης… πολλα στελεχη παραμενουν ακομα στην χα, περιμενοντας την ετυμηγορια του δικαστηριου και την ληξη της δικαστικης τους ομηριας…κι αυτο γιατι εχει μεγαλη σημασια η αποφαση…με μια αθωωτικη αποφαση δεν θα μπορει κανεις πια να τους αποκαλει εγκληματιες , πρωτον και δευτερον, εαν το κομμα απαλλαγει απο την κατηγορια της εγκληματικης οργανωσης, μπορει να διεκδικησει απο την επομενη μερα, ολα τα χρηματα της κρατικης χρηματοδοτησης που του παρακρατουνται επι 5 χρονια!!! αυτο σημαινει πανω απο 5- 6 εκατομμυρια!!! δεν ξερω πως σκοπευει να τα χρησιμοποιησει το κομμα, , ομως ειναι ενα σημαντικο δελεαρ για πολλους και μαλλον αυτο περιμενουν να ξεκαθαρισει πρωτα…θα ειναι ισως και μια αποζημιωση για οσα δεινα εχουν τραβηξει 5 χρονια τωρα…απο κει και μετα, η προσωπικη μου επιθυμια θα ηταν να ηγηθει ο ηλιας ενος κομματος με στελεχη απο ολες τις πλευρες του πατριωτικου χωρου, οπου πιστευω οτι θα γινει χαμος.,,,.αναμεσα τους θα ηθελα, τον δασκαλο πλευρη, τον φαηλο, και αλλους αξιολογους…μονο ετσι θα ξανααποκτησει ενδιαφερον η πολιτικη ζωη του τοπου…ειναι γεγονος οτι μεχρι στιγμης η νδ τα παει καλα ακομα και στα πατριωτικα θεματα, ομως πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα πιεστει και θα κανει πισω σε πολλα και η χωρα θα ξαναθυμισει συριζα..αυτα ειχα να πω, ευχομαι να πανε τα πραγματα οπως ευχομαστε πολλοι ελληνες

    19. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ?

      1. ναζηδες τους λες εσυ και οσοι τους πολεμουν…το 90% των στελεχων της χα, καμμια σχεση δεν εχουν με ναζι και αηδιες…και μιλαμε για τη δημιουργια νεου εθνικιστικου χωρου και παντως οχι για τον μιχαλολιακο

        1. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ? ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ?

        2. …όχι καλέ, απλά χαιρετούσαν με κατι χάιλ τα παλικάρια, κάτι ψιλο-σβάτιγγες είχαν τα παιδιά, κλπ, που τους είδατε τους νεο-ναζήδες;;; ΜΑ ΤΟΣΟ ΞΕΥΤΙΛΕΣ, που ΔΕΝ είχαν τα @ρχίδια να δεχτούν, αυτό που καλώς, ή κακώς πιστεύουν… αυτοί ήταν και είναι οι πατριώτες, που περιμένουμε προκοπή;;;;;;;;;;;;;

        3. Κόψε το χόρτο.
          Επιτέλους.
          Η κεφαλή είναι καθαρά νεοναζί.
          Καθαρά.
          Τέλος.
          Όλα τα άλλα είναι παραμύθια.
          Υπάνθρωποι νεοναζί.

    20. ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Η Α’ΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

    21. ποιος Λαγός ?
      Αν δεν βρεθεί ένας πραγματικά ευλογημένος ηγέτης να ενώσει όλους τους Έλληνες , να πετάξει τα βαρίδια και τις ναζιστικές ιδεολογίες δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ουσιαστικό και μεγάλο

    22. Πλευρης, Περιανδρος, Κασιδιαρης, Αρβανιτης, Καλετζης.
      That’s all.
      Η ενωνονται ή τιποτα.
      Ανεξαρτητως ποιος ή ποιοι θα βγουν μπροστα, το συμβουλιο πρεπει να ειναι αυτο. Αλλα για να μην περιμενετε τσαμπα, δεν θα γινει τιποτα σωστο. Πασαλιματα μπορει..

    23. ΡΕ ΒΟΘΡΟΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝ.

    24. του πατριωτη εθνικιστη εχουν καταλαβει βλάκες. ηλιθιοι που του ε χρησιμοπιουν για να απαξιωσουν το εθνικστικο μετωπο. κλαφτα χαραλαμπε!!

    25. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΚΆΠΟΥ!
      ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,ΠΑΡΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ!
      ΕΚΕΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΛΑΓΟΣ ,ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΗΛΙΕΣ ΠΙΣΩ ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΧΕΓΓΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ!
      Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!
      ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ Χ.Α ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΗ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΗ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ!
      ΓΙΑΝΝΟΓΚΩΝΑΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΚΤΛ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΙ!
      Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΥΡΟΣ!
      Η ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕΞΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ!
      Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ !
      ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

      1. o ηλιας δεν υπαρχει πριπτωση να γελοιοποιηθει, ο,τι κι αν εχει κανει….ο κοσμος τον αγαπαει και τον θελει!

        1. μεχρι ενος σημειου ναι αλλα ολα εχουν κ ορια. δεν μπορει να του ζηταει ολος ο κοσμος να βγει μπροστα κ αυτος να ειναι κρυμμενος αναμεσα στην ζαρουλια κ τον μιχαλολιακο. μηπως δεν κανει για αρχηγος;;;;;;;

          1. η γνωμη μου αλλα και η λογικη λεει, οτι περιμενει πρωτα να τελειωσει η δικη

    26. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΛΑΓΟΙ ΑΛΟΙΦΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΦΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
      ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΟΡΟ

    27. Άντε να βάλετε τον Πλεύρη αρχηγό για να σας πουλήσει όλους μαζί πακέτο στην νδ….

    28. O πατριωτικός χώρος χρειάζεται ένα κόμμα εθνικό πατριωτικό με αρχηγό τον Κασιδιάρη και όχι οποιονδήποτε άλλο στην αρχηγία. Μόνο ο Κασιδιάρης μπορεί να ενώσει τους πατριώτες και να πάρει καλά ποσοστά το κόμμα. Αλλωστε και η χρυσή αυγή με την προσπάθεια του Κασιδιάρη πήγε μπροστά και μπήκε στη Βουλή. Ο Λαγός αν είναι αρχηγός κόμματος με Γερμενή και Ηλιόπουλο, Κούζηλο κλπ δεν νομίζω να καταφέρει κάτι σημαντικό. Ούτε με τον Πλεύρη θα γίνει κάτι. Προσωπικά δεν θα ήθελα να δω τον Κασιδιάρη πάλι σε κόμμα μαζί με όλους αυτούς, αλλά αρχηγό σε ένα κόμμα που να έχει μέσα ανθρώπους μορφωμένους, αξιόλογους, πατριώτες π.χ. σαν τον Δημακόγιαννη και άλλους πολλούς. Υπάρχουν πολλοί άξιοι και ικανοί στον πατριωτικό – εθνικό χώρο που μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα να πάει μπροστά με μεστό λόγο, με προτάσεις για όλα τα ζητήματα, χωρίς ψευτοπαλικαριές και καραγκιοζιλίκια. Αλλά χωρίς τον Κασιδιάρη αρχηγό δεν νομίζω να καταφέρει κανένα ακροδεξιό πατριωτικό κόμμα τίποτε το σημαντικό. Ο Κασιδιάρης είχε λόγο, είχε πρόταση, είχε γκελ στον κόσμο, όλοι αυτοί που έτρεχαν στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής για τον Κασιδιάρη έτρεχαν όχι για τους άλλους. Αυτή είναι η αλήθεια, ένας είναι ο Κασιδιάρης και ουσιαστικά πάλευε μόνος του στη Χρυσή Αυγή. Κι από δίπλα ο μπάρμπας του έστηνε τρικλοποδιές για να κατεβαίνουν τα ποσοστά του κόμματος. Αλλά εθνικό πατριωτικό κόμμα χωρίς αρχηγό τον Κασιδιάρη, κλάψτε το από τώρα. Δοκίμασαν κι άλλοι κατά καιρούς αλλά δεν τα κατάφεραν.

      1. οτι ανεβαινει κατεβαινει μην το ξεχνας.. ο εθνικιστικος χωρος δεν θα συνχωρεσει στον κασιδιαρη αν παραμεινει υπο τον μιχαλολιακο.. δεν θελουμε ανθρωπους που ειναι ικανοποιημενοι να ειναι μια ζωη εκπροσωποι τυπου κ νουμερο 2 η 3 η 4… η εισαι αρχηγος με αριδια κ βγαινεις μπροστα η καθεσε μια ζωη υπο τον μιχαλολιακο περιμενοντας κανα ξεροκοκκαλο απο τα λεφτα που εχουν παρακρατηθει…

    29. θυμάστε υφάκι που είχαν οι πλεμπαίοι της ΧΑ όταν πρωτομπήκαν στην Βουλή το 2012;
      ότι και καλά θα μαμήσουν και θα δείρουν;
      τους ξηγήθηκε αλλιώτικα ο Εθνικός Ηγέτης Αντώνης Σαμαράς και έδειξε σε όλους τους Έλληνες για τι θρασύδειλες κότες πρόκειται
      η αποβολή τους από την Βουλή ήταν απόρροια αυτής της αποφασιστικής πολιτικής και τα νταλαβέρια με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χαριστική βολή

    30. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ…ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

    31. Ο κυριος Πλευρης πρεπει να αξιοποιηθει! Πρεπει να τον εκμεταλετουμε! Να ενωθουν ολοι οι πατριωτες επιτελους, δεν εχουμε επιλογη!

    32. ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΄΄ΑΑΑΑΑ΄΄, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΟΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ;;;; ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΡΕ ΨΩΡΙΑΡΗ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Η ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄΄ ΣΑΣ………. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΟ ΑΑΑΑΑΑΑ, ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ;;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ………….

    33. ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΄΄ΑΑΑΑΑ΄΄, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΟΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ;;;; ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΡΕ ΨΩΡΙΑΡΗ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Η ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄΄ ΣΑΣ………. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΟ ΑΑΑΑΑΑΑ, ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ;;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ………….

    34. ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ.. ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ ΚΤΛ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.. Κ ΣΤΗ ΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ Κ Η ΠΕΝΝΥ ΣΤΑΘΑΚΗ… Ε ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ…………. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΑ ΡΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕς ΚΟΝΤΑ…. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ…………………….

      1. ελα με τον κωλο εσυ!!μην κλαις μετα ομως!!Τα λεμε στους δρομους και τις γειτονιες ρε προδοτες!!
        ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!

    35. Αυτό με τον κύριο Πλευρη, είναι ότι καλύτερο
      έχω ακούσει μέχρι σήμερα, για το Εθνικό μέτωπο!
      Οι Ολύμπιοι Θεοί να τους φωτίσουν να γίνει πράξη!

      1. Ποιοι ολυμπιοι θεοι ρε ορνιο; Σωκρατης Πλατωνας Αριστοτελης εσπαγαν πλακα με αυτους που πιστευαν σε ανυπαρκτους θεους.

        1. Τα των “Θεών”, έχει μεταφορική ένοια, αλλά εσύ πίστευε ότι
          οι ζωγραφιστές σανίδες δακρύζουν, εβραιοπροσκυνημένο σκουπίδι.

    36. Κασιδιαρη πες στον Μιχαλολιακο να σε παρει κ στο σπιτι του να του κανεις κ εκει την υπηρετρια.. να πλενεις κ τις κυλοτες της Ζαρουλιας.. κριμα Κασιδιαρη τα λογια που ελεγες..

    37. Φασιστακια πονάτε; έτσι να σας τσούζει που οι νεοναζί πήγανε στον πάτο,έρχονται σε λίγο και οι φυλακές και θα περάσετε μια χαρά

      1. Γειασου πλαιρια δημοκρατη,πλαιρια αντιφασιστα,πλαιρια αντιρατσιστη.Ποσα σου δινει ο σκοταδιστης,διαθνιστης και ανθελληνας Σορρος?Οσο για την φυλακη ας πανε αυτοι που το 19046 εως ρο 1949 αιματοκυλισαν την χωρα,επιτεθηκαν στον Ενδοξο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Στρατο και θαφτηκαν στον Γραμμο και στο Βιτσι…

      2. Καλά πάμε…Ελα αύριο για το Βββββββ…Και έπεται συνέχεια μέχρι το Ωωωωωω…

      3. Πανε να σε γλεντησει κανα λαθρο ορκ εσενε ρε πεταμενε ανωμαλικαρη!!Ποτε ξανα αριστςερα ρε τρυπιε!!

    38. ΑΝ οντως ισχυει αυτο για τον κ.Κ.Πλευρη τοτε θα στηριξω με ολες μου τις δυναμεις αυτη την νεα προσπαθεια…αν παλι οχι, τοτε θα ειμαι πολυ επιφυλακτικος.

    39. Κασιδιάρη του χρόνου σε βλέπω με φουστιτσα… Άντε τελείωνε ρε Ηλία που κάθεσαι ακόμα στους καθυστερημενους..

    40. Mε Κωνσταντινο Πλευρη μαζι θα ειναι οντως ενα Ελληνικο Πατριωτικο κομμα!!! Μπραβο και παλι μπραβο. Αν θελει ο Κασιδιαρης ας προσχωρησει στο νεο κομμα,αν δεν θελει ας κατσει εκει να πλενει τα φουστανια της Ουρανιτσας. Αρκετα τον παρακαλεσαμε σαν ψηφοφοροι να φυγει.

    41. ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ……………..

    42. ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ( ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ), ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ;;;;;;;;;;;;; ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΑΚΤΙΚΗ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;;;;;

      1. ΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥ…

        1. ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΙΑ!!!

    43. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

    44. ΕΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΛΑΓΟ. ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ.

    45. Αν δε τα βρει ο Ηλίας με το νέο κίνημα κ κάτσει να υπηρετεί την οικογένεια κ κανει κ αντιπολίτευση στην νέα προσπάθεια,απλα θα ειναι πολυ καταγκιοζος

    46. Τέλεια!!!!
      Ο Πλεύρης είναι άρχοντας!!!!
      Δόξα τω Θεό που τους φώτισε!!!

    47. Εθνικιστικο κίνημα δίχως τον Κασιδιάρη δεν πρόκειται να πάει μπροστά.

      1. σε λιγο καιρο διπλα στον κατελη θα χασει κ ο κασιδιαρης την δημοτικοτητα του.

    48. Άντε παιδιά βρέστε τα, βγάζοντας εκτός την οικογένεια του κ. Μιχαλολιάκου,
      η Ελλάδα, η πατρίδα μας σας χρειάζεται!

    49. κομμα θα φτιαξουν;;; ή επιχειρηση;; με αντικειμενο την προστασια επιχειρησεων;;; καλα χαζος δεν ειμαι ξερω οτι το σχολιο θα κοπει… αλλα ναααα… στους αδενες μου.

    50. το στήσιμο από τα κομπιούτερ της πρεσβείας… δεν το λες και ήττα σύντροφε!!!

      1. Με τους αριθμους του Λοττο να δεις τι γινεται.

    Comments are closed.