ΩΡΑ 15:01! ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ “ΕΣΚΑΣΕ” – ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ – ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ

    Κοινοποίηση:
    simvainei tora

    Τεταμένο είναι το κλίμα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας καθώς τα ξημερώματα σημειώθηκε ένταση μεταξύ τσιγγάνων και μεταναστών, που διαμένουν στην δομή φιλοξενίας, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

    Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, περίπου στη 1 παρά τα ξημερώματα της Κυριακής, ομάδα προσφύγων που φιλοξενούνται δομή ήρθαν σε αντιπαράθεση με παρέα Ρομά.

    Μετά από λίγο, μία ακόμη ομάδα μετανστών έφτασε στο σημείο και σημειώθηκε πετροπόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές.

    Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδας ΟΠΚΕ που έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

    Όμως τα πνεύματα δεν ηρέμησαν, απλώς η ένταση μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο με ζημιές στο Δημαρχείο, καθώς κάτοικοι απαιτούν από τη Δημοτική Αρχή να διακόψει τη λειτουργία του hotspot.

    Όπως έγινε γνωστό, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας απουσιάζει αυτές τις μέρες και με την επιστροφή του αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

    Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς. Παράλληλα, προκλήθηκαν φθορές και στην είσοδο του δημαρχείου της πόλης.

    Δυνάμεις της Αστυνομίας παραμένουν στο σημείο για την αποφυγή νέας έντασης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Αυτά είναι..Γύφτοι εναντίων λαθροεισβολέων. Αν η κυβέρνηση θέλει να λύσει το θέμα να κάνει χοτ σποτ κοντά στους καταυλισμούς . Οι μεν θα κλέβουν τους δε και θα γίνει το έλα να δεις.

    2. Αυτοί θα φύγουν όλοι μαζί αγκαλίτσα.οι γύφτοι κάνουν ότι γουστάρουν κ δε δίνουν λογαριασμό το ίδιο θα κάνουν κ τα λαθροπηθηκια αίμα τους είναι οπότε ότι μαυρίζει να ξέρετε δεν θα υπάρχει διάκριση πακέτο θα πάνε.

    3. Εχει πλακα οι επενδυτες να προσπαθησαν να κλεψουν τους γιουφτους…..

    4. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια!!!Πολύ ισχυρή αντίσταση θα δείξουν οι γυφτοι ενάντια στα λαθροπιθίκια παρά ο ελληνόφων ραγιάς.Σε αρκετές μάλιστα περιοχές της Ελλάδας.

    5. Δεν ειναι κακή ιδέα… Όπου είναι ρομά να παμε μετανάστες. Να πάρουν και μια δόση απο το δικό τους φάρμακο. Στο τέλος η μία απο τις 2 ομάδες θα αναγκαστεί να αποχωρήσει…..

    6. Ρομά και πρόσφυγες εναντίον των κομμουνιστών της Ημαθίας και της τοπικής του ΚαΚαΕ……ε ρε γλέντια…..έρχεται η ώρα του “εργάτη”……κομμούνια στις τρύπες σας…..

    Comments are closed.