ΩΡΑ 14:13! ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΣ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύει το evros-news.gr, καραβάνια προσφύγων έφτασαν στα Ύψαλα, απέναντι από το Τελωνείο των Κήπων.

    Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο πρόβλημα υπάρχει και στις Καστανιές Έβρου με συγκρούσεις λαθρομεταναστών κι αστυνομικών δυνάμεων.

    Την ίδια ώρα, τεθωρακισμένα οχήματα του ελληνικού στρατού ενισχύουν τις δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονται στις Καστανιές Έβρου, έπειτα κι από το άνοιγμα των συνόρων από την Τουρκία.

    Σύμφωνα με το evros-news, τα οχήματα μπορούν να εκτοξεύσουν δακρυγόνα για την αποτροπή εισβολής από άτομα που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά.

    Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έπειτα από ολονύχτιες προσπάθειες απέτρεψαν την είσοδο προσφύγων και μεταναστών στη χώρα.

    Webp.net-resizeimage-45-4-735x459

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Τα αθλια παλιοκαναλα εξακολουθουν να τους ονομαζουν ολους αυτους τους λαθροεποικους, ‘ προσφυγες’ !!!!! Σταματηστε πουλημενα τομαρια δημοσιογραφισκοι της πλακας να αποκαλειτε ολους αυτους, Πακιστανους, Αφγανους, Μαροκινους, Αλγερινους και Αφρικανους απο την υποσαχαρια Αφρικη, προσφυγες!!!!!! Κανενας δεν ειναι προσφυγας!!!!!!! Τωρα χρειαζεται αποφασιστηκοτητα απο τους κυβερνοντες, να καταλαβουν ολοι αυτοι οτι δεν θα περασουν στο Ελληνικο εδαφος, ακομα και με σφαιρες αν χρειαστει, πρεπει να τους κρατησουν εκτος Ελλαδας, φτανει το θυμιασμα!!!!!!!!!

    2. Στο ψαχνο η μονη λυση δεν ειναι προσφυγες πολεμου εισβολεις ειναι.ΞΥΠΝΑΤΕ.

    3. Τι τα έχετε ρε Έλληνες τα πυροβόλα;Κακαρίστε τα ρε.Και μετά πέρασμα από πάνω να μη μείνει ρουθούνι.

    4. Γεώργιε Παπαδόπουλε θα λέτε και θα κλαίτε.Δεν σας άρεσε η 21 Απριλίου.Φάτε Δημοκρατία Μουσουλμανικη τώρα..

    5. Ακούστηκε ότι οι Τούρκοι έχουν σκάψει υπόγεια μυστικά τούνελ στόν Εβρο (σέ διάφορα μυστικά σημεία τής συνοριογραμμής) καί από κεί σπρώχνουν τούς λαθροεισβολείς. Γι΄αυτό καί τούς βλέπουν (οι δικοί μας) ξαφνικά μέσα στά χωράφια πεζούς καί διερωτούνται από πού καί πώς μπήκαν. Επιβάλλεται λοιπόν άμεσα νά ερευνηθούν όλα αυτά τά υπόγεια σημεία διέλευσης μέ drones, κάμερες, σκύλους, δορυφόρους, GPS, ντόποιους κατοίκους πού ξἐρουν τά κατατόπια, καί άλλες δυνάμεις μας.

    6. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΤΕ?
      ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ
      ΕΝΤΕΛΩΣ!!
      ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.
      ΤΟ “ΠΥΡΗΝΙΚΟ” ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.380ΕΚ€/ ΕΤΟΣ
      ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΝ ΕΥΡΩΠΗ.
      ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ.ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ.
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΥΣΙΔΩΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.
      ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ.
      ΠΕΣΤΟΥ Η ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ Η ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΗΠΟΙ.
      ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ.
      ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΑΠΑΝΗΡΟΤΑΤΗ.
      ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.
      ΥΓ:ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!.

      1. ΚΑΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΣΟΥ.

    7. ΡΑΤΣΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ…ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΣΟΥΦΡΕΣ ΣΑΣ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ…ΑΣΑΛΙΩΤΟ…ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

    8. ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    Comments are closed.