ΩΡΑ 14.26! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ – ΚΑΡΑΚΑΤΑΛΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ – ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1.indd

    Το σάπιο πολιτικό κομμουνιστικό καθεστώς που τυραννάει την Ελλάδα έβγαλε γλώσσα και σε μια οργανωμένη προσπάθεια, βάλλει εναντίον της μοναδικής και αυθεντικής φωνής του λαού, της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

     

    Τολμούν οι παραχαράκτες της ιστορίας, οι φονιάδες του Ελληνικού Έθνους να ζητήσουν παρέμβαση εισαγγελέα στο μοναδικό ΜΜΕ που δεν υποτάσσεται σε ιδεοληψίες αλλά και σε λαμόγια του συστήματος όπως οι παροικούντες την βρώμικη Κουμουνδούρου του άθεου Συριζομαδούρο.

    Είναι οι ίδιοι που καλύπτουν καταζητούμενους, υπόδικους και μεγαλοαπατεώνες. Είναι οι ίδιοι που προστατεύουν κλέφτες δημόσιου χρήματος που με νόμο πάνε τώρα να τους  απαλλάξουν. Αυτοί λοιπόν στηλιτεύουν την μοναδική πατριωτική εφημερίδα που εμπιστεύονται καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες για την ενημέρωσή τους. Ενάντια στον μεγαλύτερο προδότη και Εφιάλτη που γνώρισε η σύγχρονη ιστορία αυτής της χώρας.

    Δεν περιμένουμε συγνώμη από κανέναν. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι «μόνοι μας και όλοι σας», όπως είπε και ο βαρύμαγκας γιδοβοσκός Πολάκης που δεν παρέλειψε να πει κι αυτός τα δικά του για το εξώφυλλο μας που ήδη έχει σπάσει ταμεία, όπως μαθαίνουμε.

    Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τον Συνασπισμό αποτυχημένων που με αρχιερέα τον Τσίπρα, αποτελείωσαν ό,τι άφησαν οι προηγούμενοι. Αχτσιόγλου, Παπακώστα, Μεγαλοοικονόμου, Νοτοπούλου, Γεροβασίλη, Μπαζιάνα, Δούρου και όλος ο βαστάζος των Ευρωμασόνων που ξεφτίλισε το όραμα της νεολαίας μας, θα συνεχίσουν να διαβάζουν τα ονόματά τους στα πρωτοσέλιδα μας ως ελάχιστο χρέος μας απέναντι στην ελληνίδα μάνα που παλεύει με πενταροδεκάρες να μεγαλώσει τα παιδιά της και να τα δει να προκόβουν.

    Είναι ανίκανοι να κατανοήσουν το σκληρά και ωμά σατιρικό πρωτοσέλιδο που μιλάει  για «πολιτικό πουτ@ν@ριο» που έφερε το λαό στην ανέχεια, στη πείνα αλλά και στο θάνατο. Για αυτούς τους λόγους, ναι. Είστε πολιτικές βρωμιάρες. Όταν βλέπεις το παιδί σου να πεινάει και να μην έχεις να αγοράσεις γάλα να το ταΐσεις, το ελάχιστο που σκέφτεσαι είναι το… επίπεδο του πολιτικού λόγου. Τρομάρα σας.

    Αντί να βγάλουν το σκασμό για την πιο επαχθή προδοσία της πατρίδος, το ξεπούλημα της  Μακεδονίας μας, ζητούν να επέμβουν εισαγγελείς ώστε να βουλώσουν την μοναδική αληθινή φωνή του λαού. Του εκδοτικού εγχειρήματος που είναι το μοναδικό με σταθερά ανοδική πορεία, που πληρώνει στην ώρα του, που πληρώνει τις ασφαλιστικές του εισφορές, που δίνει δουλειά σε δεκάδες οικογενειάρχες και δεν χρωστάει ούτε ευρώ.

    Αλήθεια, ρε Παπαδημούλη; Εσύ πόσα χρωστάς; Ενδεχομένως, ούτε ευρώ κι εσύ γιατί ο μισθός σου είναι πενταψήφιος για να κάθεσαι και να κοπροσκυλιάζεις στην Ευρωβουλή.

    Αλήθεια ρε Μαρινάκη; Εσύ πόσα χρωστάς; Δώσε εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο εξαγοράς του ΔΟΛ που σήμερα μας καθυβρίζει μέσω του in.gr.

    Και έπεται συνέχεια. Ό,τι και να κάνουν οι απανταχού «ξεκούδουνες», το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα συνεχίσει. Οι ίδιοι θα κριθούν από το λαό στις επερχόμενες εκλογές.

    Δεν επιθυμούμε να ασχοληθούμε άλλο με αυτές. Το κακό στον τόπο το έκαναν και αυτό μας φτάνει και μας περισσεύει.

    Να πάτε στο διάολο και εσείς και όλοι όσοι σας είχαν στα γόνατά τους και σας έδωσαν εξουσία. Αν κρίνει κάποιος εισαγγελέας να παρέμβει, θα υπερασπιστούμε τις ιδέες μας. Και τότε θα ξεφτιλιστείτε όταν μετά από λίγο θα παρακαλάτε με κάθε μέσο (στα γόνατα ή στα τέσσερα) να μην πάτε φυλακή για εσχάτη προδοσία.

    Μας κατηγορείτε για σεξισμό; Σας κατηγορούμε για υπονόμευση της πατρίδας. Διότι όπως έχουμε ξαναγράψει. Καμία Κυβέρνηση – ούτε καν αυτή του ΓΑΠ που μας έριξε στον γκρεμό – δεν μίσησε τόσο πολύ την χώρα που κλήθηκε να υπηρετήσει. Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία να εξαφανίσετε τη χώρα από το χάρτη. Και να θυμάστε, οι προδότες δεν είχαν ποτέ καλό τέλος.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδώ και τέσσερα χρόνια χτυπάει το κομμουνιστικό καθεστώς που έχουν επιβάλει τα αποπαίδια του Στάλιν. Τους χαλάει τη σούπα που είναι η μοναδική εφημερίδα που προσφέρει στους αναγνώστες ταινίες σαν την ΕΛΕΝΗ που οι κομμουνιστές έσπαζαν τους κινηματογράφους για να μην προβληθεί. Διότι είναι η μοναδική ταινία που αναδεικνύει το παιδομάζωμα. Τους ενοχλεί που ξεμπροστιάζει τα εγκλήματα του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ με αποσπάσματα βιβλίων όπως το «170 μέρες στα νύχια τους» που προσφέρουμε κι αυτό το Σαββατοκύριακο. Τυχαίο;;;;

    Ρεπορτάζ, ρεπορτάζ. Αποκάλυψη, αποκάλυψη, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα είναι απέναντι σας. Μέχρι την πολιτική εξαφάνισή σας.

    Καλή Σαρακοστή, λαμόγια.

    Capture-22 1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Εισαι ηρωας. Συμφωνω με οσα λες και γραφεις.

    2. Συνέχισε Στέφανε. Στα μανταλάκια όλοι. Το τέλος τους φτάνει.

    3. Χρονια πολλά Στεφανε και στον κόσμο που σας διαβαζει! Συριζόπουστες και Συριζοπουτανες τελειωσατε… Οπου σας βρισκουμε θα τρωτε μαπες

    4. Για πρώτη φορά στην Ιστορία κυβερνούν τη Χώρα μας Απατεώνες ολκής, Προδότες και λαμόγια του κέρατα.
      Αυτά τα Κουμούνια που τώρα μας διοικούν να γνωρίζουν καλά ότι θα Καταδικαστούν από Γνήσια Πατριωτικά Στρατοδικεία και όχι από τα του συστήματος, και αυτά που χάρηκαν στην πενταετία που διοικούσαν θα τα ξερασουν με φόβο και τρόμο όταν έρθει η ώρα τους .

    5. με μνημη χρυσόψαρου… δεν θα ξεχάσω να τους ξαναψηφισω

    6. Πουτανες, πουστηδες, κλέφτες, παιδεραστές και προδότες έχουν πιάσει όλα τα πόστα… Σε Τράπεζες, πολυεθνικές, ΜΜΕ, ευρώ βουλή, κυβερνήσεις..κύκλωμα καρκινωμα.. Λίγες οι εξαιρέσεις..

    7. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…………………. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΣΑΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ…………….

    8. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ…..ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ…
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ………..ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ.

    9. Χίο μπράβο, απλά προσεχέ τους γιατί είναι βρωμιάρηδες. Τον Πούστη το μόνο πράγμα που τον ενοχλεί είναι να τον πείς Πούστη, έτσι και αυτοί.
      Είμαστε μαζί σου.

    10. Ολη η σαπίλα που ξεπούλησε κ ξεφτίλισε το Έθνος των Ελλήνων,στα δύσκολα γίνονται μια γροθιά.Απο εκει καταλαβαίνουμε ποσό βρώμικα κ ανθελληνικα ειναι ολα τα κόμματα του λεγόμενου Δημοκρατικού τόξου του κ@λου..Ξεκατινιαζονται κάθε μερα κ σκύλοβρίζονται στο Κυνοβουλιο,να χαμέ να να λέγαμε,αλλα οταν κάποιος τους βγάζει τα απλυτα στη φορά,ολοι μαζι μη χαθεί η μάσα κ η καρέκλα…Εχουμε χάσει τη Πατριδα μας κ δεν ξέρω πως θα γίνει να την πάρουμε παλι πίσω απ´ολα αυτά τα βοθρολύματα του Σορος που δίχασαν κ ξεφτίλισαν τα ιερά κ τα όσια της Παράδοσης μας..Συγχαρητήρια Στέφανε.Γ@μ@ τους..Μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαδί τους Προδοτες,τους Γραικύλους νέο γενίτσαρους κ τις παλλακίδες τους..

    11. κατω τα χερια απο τον ηρωικον ρεπορτερ στεφανο χιο!!!!!!!!!!!!!!!!
      σκατα σε ολες τις μπολσεβικες πουταναρες και καροτικες κοπρολαγνικες πουσταρες τυπου γαβριηλ σακελαριδη του αγραμματου πρωθυπουργου τους!!!!!!!!!!!!!!!
      δεν θα περασει ο σταλινισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    12. Μπράβο Στέφανε!
      Όλοι οι άλλοι έχουν ξεπουληθεί!

    13. Ετσι Στέφανε δώσε πόνο…..Αυτή είναι η αλήθεια όπως την δημοσιεύεις ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ….. Με τα πόδια στην ανάταση και μια υπουργική καρέκλα.

    14. Θιχτηκανε κιολας, λες και δε ξεραμε οτι o συριζα ειναι Οι παλιες πουτάνες του πασοκ που αλλάξαν σπίτι για να κοροιδέψουν τους πελάτες. Βαλανε εκει και τη πηγούνα την αχτσιόγλου για το ξεκάρφωμα αλλα ένα σκινι δε φέρνει την άνοιξη

    15. Δώσε πόνο στους αριστεροάπλυτους Στέφανε!

    16. Κοίτα πατσαβουρόφατσες… Κοίτα κάτι τραβελόφατσες που το παίζουν και “ωραίες”!!!

      ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΕΣ!!!!

    17. Προσβάλεις τις Πουτάνες που δέν πείραξαν κανέναν ίσα-ίσα.
      Αυτά το φροκαλα το συριζανελο-άπλυτα δεν τα αγγίζεις ούτε με καλάμι. Βρωμερά-κακάσκημα-θυληκά για πολλές κλωτσιές…

    Comments are closed.