ΩΡΑ 13:45! ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ – “ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Πρόωρες εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα Σκόπια, έπειτα από την αποτυχία της κυβέρνησης να εξασφαλίσει ημερομηνία για προενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ανακοίνωσε ότι θα συναντήσει τον πρόεδρο της χώρας, Στέβο Πενταρόφσκι, για να του υποβάλει την παραίτησή του και να προτείνει τη διενέργεια εκλογών.

    «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Προτείνω να γίνουν το συντομότερο δυνατόν εκλογές, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για την πορεία που θα λάβει η χώρα» δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ.

    «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Προτείνω να γίνουν το συντομότερο δυνατόν εκλογές, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για την πορεία που θα λάβει η χώρα» δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ, συμπληρώνοντας: «Η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί μια σοβαρή και υπεύθυνη απόφαση από όλους μας. Δεδομένου ότι κάθε πολιτικός πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις πολιτικές αποφάσεις του, απογοητευμένος, στέκομαι και σας λέω: ” το ευρωπαϊκό όνειρο του μακεδονικού λαού δεν θα καταστραφεί”».

    Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων εκτίμησε ότι είναι ιστορικό λάθος το ότι η Ε.Ε. αποφάσισε να μην ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις: «Η Ε.Ε. αθέτησε τις υποσχέσεις της. Έχουμε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις μας, πραγματοποιήσαμε μεταρρυθμίσεις και επιλύσαμε τις διαφορές μας με τους γείτονές μας. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες διέπραξαν ένα ιστορικό λάθος. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και ό,τι χρειαζόμασταν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Θα έρθει η ώρα που θα σας προσαρτησουμε…

    2. Να επιστρέψουν το όνομα Μακεδονία, να πάρουν το δικό τους (Σκόπια, Fyrom και ότι άλλο σκ@τά θέλουν, πλην Ελληνικού) και μετά θα ξεκινήσουμε να συζητούμε για τα περί ένταξης τους. ΠΟΤΕ στην Ε.Ε. με το όνομα Μακεδονία οι Σκοπιανοί!!! ΞEKAΘAPA και απλά!!!

    3. Τα σκοπια σαν κρατος θα ιδρυθει αλλα μετα θα καταστραφει….Αγιος Παισιος!

    4. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΙΖΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΒΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    5. και τωρα κατι νοημων τυποι θα πουν και τι μας νοιαζει εμας;;; μας νοιαζει νοήμονες γιατι η τουρκια καραδοκει…

    6. ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ !!!!!!
      ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!! ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΖΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

    Comments are closed.