ΩΡΑ 13:30! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΛΟΣ: “ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΣ” – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

    Κοινοποίηση:
    erdogan tramp

    Πηγές της τουρκικής προεδρίας είπαν πως όταν ο Ερντογάν έλαβε την επιστολή Τραμπ, όχι μόνο την απέρριψε, αλλά την πέταξε στα σκουπίδια!

    Ολόκληρη η επιστολή Τραμπ στον Ερντογάν

    «Αγαπητέ κύριε πρόεδρε:

    Ας βρούμε μια καλή συμφωνία!Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τον σφαγιασμό χιλιάδων ανθρώπων κι εγώ δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας – Και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη μια μικρή γεύση με την υπόθεση του πάστορα Μπράνσον.

    Εργάστηκα σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο. Μπορείτε να πετύχετε μια εξαιρετική συμφωνία. Ο Στρατηγός Μαζλούμ (σ.σ. ο ηγέτης των Κούρδων) είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί μαζί σας και να κάνει συμβιβασμούς που δεν θα έκανε ποτέ στο παρελθόν. Εμπιστευτικά σας επισυνάπτω ένα αντίγραφο της επιστολής του σε μένα, που μόλις ήρθε.

    Η ιστορία θα σας έχει ψηλά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Θα σε κοιτά για πάντα σαν τον διάβολο αν δεν συμβούν καλά πράγματα. Μην είσαι σκληρός τύπος. Μην είσαι ανόητος.

    Θα σε καλέσω αργότερα»!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. devil, this extraordinary existence? i don’t believe it. but i will ask the KURDS.

    2. Απ’ την Κική….κι απ’την Κοκό….πες μου ποια να διαλέξω…..κύλησε ο τεντζερης…. και βρηκε το καπάκι….Από Κω… καλησπέρα σας κύριοι….!

    3. ΜΕΝΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ. ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΧΙΤΛΕΡ” ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ (!!!) ΝΑ ΠΕΙ “Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ”. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ-ΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ “ΑΜΑ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΝΑΔΑ Ή ΜΕΞΙΚΟ”…ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΆΔΙΣΤΑΝ

    4. ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ !
      Κ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ……ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ….Η ΕΕ….ΟΙ ΗΠΑ…..ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ…ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ…….ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ..Ο ΤΣΕ ΚΕΒΑΡΑΤΟΝ…
      Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ……Ο ΠΑΙΣΙΟΣ……Κ Ο ΓΚΑΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ Η’…Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ…
      …….. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ…

      1. Ενας μονο θα μας σωσει και αυτο θα γινει στο παρα πεντε .Αυτος ειναι ο Δημιουργος μας ο Θεος του Ισραηλ.Οπως ειναι γραμμενο στην Αποκαλυψη

      2. Πες οτι θες για νεοραγιαδες πολιτες για πολιτικους, αλλα για Κωνσταντινο Παλαιολογο Αγια και Ιερα αυτου του τοπου δεν σου επιτρεπω. Βρισε οσο θες τους πολιτικους και τους ραγιαδες πολιτες αλλα εως εκει τυπε.

      3. ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ? ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ!

    5. έχετε χεστεί οι Γραικοί, τρομάζετε στον όγκο ενός πραγματικού ηγέτη που δεν χαμπαριάζει και υπερασπίζεται το έθνος του, την χώρα του και τον πολιτισμό του και φτάσατε στο σημείο να παρακαλέτε τις ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΗΠΑ (φονιάδες των λαών) να επέμβουν σε μια ξένη χώρα χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά……..

      1. Εσυ ρε χαχαχαχαχα δεν πας στα τσακιδια λεω εγω? Ανθελληνικο βλημα. Ποιον φοβομαστε ρε?? τον γιγαντα με τα γυαλινα ποδια?? Αλλα τοσο μυαλο εχεις τοσες μαλακιες θα γραψεις γιδι.

    6. Γ@μησέτον ρε πρόεδρε Τραμπ μην περιμένεις άλλο!!!Χτύπα του ξανά την οικονομία να δούμε μετά τους Τουρκαλάδες πως θα κάνουν στρατιωτικούς τσαμπουκάδες με άδειο κρατικό ταμείο.Δεν καταλαβαίνει με το καλό και δεν παίρνει απο λόγια ο παράφρων Σουλτάνος μόνο με τσαμπουκά καταλαβαίνει αυτός.

    7. Τραμπάκουλα ισοπαίδωσέ τον να ησυχάσει η ανθρωπότητα.

    Comments are closed.