ΩΡΑ 11:39 ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ – “ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ”!

Κοινοποίηση:
ektakto εκτακτο

Άνδρας αυτοκτόνησε, σήμερα νωρίς το πρωί στην περιοχή του Θριασιου.
Αυτό που ωστόσο αποτελεί σοκ, είναι ότι η κόρη της συντρόφου με την οποία συζούσε, κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον συγκεκριμένο άνδρα.
Η γυναίκα χθες ενημέρωσε τον σύντροφο της ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία και εκείνος της είπε ότι αν το κάνει θα αυτοκτονήσει.

Η καταγγελία που οδήγησε στην αυτοκτονία

Χθες το βράδυ, η γυναίκα πήγε σε αστυνομικό τμήμα της δυτικής Αττικής και φέρεται να κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης της. Μάλιστα, είχε ενημερώσει τον 53χρονο ότι θα κάνει την καταγγελία. Εκείνος φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, αλλά της ζήτησε να μην πάει στην αστυνομία και της υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει. Μάλιστα, απείλησε πως αν η 35χρονη προχωρούσε στην καταγγελία, θα έβαζε τέλος στη ζωή του…
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων και το 10χρονο κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, για διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία της μητέρας της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εγώ χαίρομαι την μητέρα του κοριτσιού που είχε το θάρρος να πάει στην αστυνομία. Αυτή ειναι δυνατή γυναίκα , μια μάνα που προστατεύει τα παιδιά της και όχι οι δήθεν φεμινίστριες που έχουν πάντα κάτι ν´ αποδείξουν.

    1. Εγω παλι χαιρομαι αυτές που όταν εχουν παιδια δεν μπαζουν στο σπιτι τους τον οποιοδήποτε για να συζουν,αν θελουν να βγαζουν τα ματια τους εξω απ το σπιτι και μακρια απ τα παιδια τους.

  2. Ευτυχώς που αυτοκτόνησε γιατί κάτι τέτοια καθάρματα το ξανακάνουν. Δεν ισχύει το δεν θα το ξανακάνω.

Comments are closed.