ΩΡΑ 10:47! ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

    Κοινοποίηση:
    πολυ σημαντικο

    Την παραίτησή της στον πρωθυπουργό υπέβαλλε η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα μετά τις απειλές που δέχθηκε για την ζωή της.
    Η κα Κατερίνα Παπακώστα σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλλε την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα την Δευτέρα το βράδυ λέγοντας ότι δέχθηκε απειλές για την ζωή της και για να δείξει ότι όσα γράφονταν περί ανταλλαγμάτων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της κας Παπακώστα, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχαν αποσταλεί φωτογραφίες με την ίδια χτυπημένη άσχημα στο πρόσωπο.

    Κοροϊδεύουν τον κόσμο….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Τι λες μωρη βρωμοφατσα που δεν εχεις ανταλλάγματα με την προδοσια που θα κανεις,σιχαματα δεν θα ξερετε που να κρυφτητε ελεεινα τσογλανια.

    2. Σε ποια πτέρυγα της Βουλής είναι η ΠαπαΧωστα στην βόρεια η την Νότια δεξιά η αριστερά. Εγώ πάντως κάθε πρωί σηκώνομαι ντούρος στα αριστερα και μετά πέφτω κέντρο.

    3. Να ψηφίσεις όχι για έκπληξη στο Τσιπρίδιο και μετά να φύγεις, οι μαλακίες θα πληρωθούν γιατί δεν χωράτε όλοι σε ελικόπτερο για Ελβετία, πιάνουν πολύ χώρο τα κέρατα της Περιστέρας. Θα μείνετε εδώ και θα μας τρώτε στη μάπα μέχρι να ψοφήσετε. Σκουλήκια!

    4. Σοφά σκέφτηκε και έπραξε…Το οποίον,χωρίς το κεφάλι της δεν της χρησιμεύουν η καρέκλα και ο λουφές…
      Δεν χάσαμε και τίποτα…Μόνο η βενετιά ένα βελόνι…

    5. Καλά….αυτός δεν είπε οτι θα κάνει δεκτή όποια παραίτηση του υποβάλουν;;
      Ο’τι νάναι……..

    Comments are closed.