ΩΡΑ 10:12! «ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ». ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ

    Κοινοποίηση:
    kolonaki

    Σοβαρά επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

    Μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του συμβολαιογραφείου εντός του οποίου γινόταν πλειστηριασμός κατοικίας.

    Υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και εντός και εκτός του κτιρίου

     

    police 1

    Οι Αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να προκαλέσουν δεχόταν λεκτικές και σωματικές απειλές.

    Κάποιοι σκληροπυρηνικοί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κατάφεραν από αποσπάσουν από νεαρό ένστολο τον κράνος του. «Σε ξεβρακώσαμε του φώναζαν».

    Στη συνέχεια προσπάθησαν να εγκλωβίσουν τις αστυνομικές δυνάμεις μέσα στο κτήριο.

    police 3

    police 6

    police 4 police 5 police2

    2741556

    image (1)

    image

    KOLONAKIS 0

    KOLONAKIS 1

    KOLONAKIS 3

    KOLONAKIS.2

    KOLONAKIS

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Οι μάπες που έφαγαν οι μπάτσοι από το ΠΆΜΕ σήμερα ήταν το καλύτερο νέο της ημέρας..

    2. Το κομματικό κ συνδικαλιστικο παρακράτος εν δράση αλήθεια τη μας προσφέρουν την εξαθλίωση που ετοιμάζουν αλλά εδώ στο ελλαδισταν οι δημησιογραφη είμαι μαζη τους

    3. ο σουλέας είναι κλαπαρχίδας του γιοκο τσοκο και του νουνού.ας πάει να βαρέσει μονος του ο κουραδόμαγκας αστυνομικό.

    4. ΦΑΤΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΜΠΑΣΚΙΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟ
      ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ….???

    5. Ξυλο και ξεβρακωμα σε καθε λογης κωλομπατσο

    6. Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.
      Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΩΜΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΗΣΤΑ ΣΥΝΕΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ)
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ.
      Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΟΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΧΙ?

    7. χαχαχαχα ο super mario επιασε δουλεια στα ΜΑΤ χαχαχα τι μαλακας ειναι αυτος με το μουστακι

    8. Δεν ηξερα οτι υπαρχει νομιμοποιημενη βια!!!!!!! Και οτι αυτη ειναι των μπαχαλακηδων ψευτοαριστερων!!!!!!! Ξυπνιστε οσο ειναι νωρις!!!!!!!!!!

    9. Αυτοι ειναι οι αντρακλες που τσακιζαν στο ξυλο γυναικοπαιδα στις διαδηλωσεις για τη μακεδονια. Αυτα τα ενστολα καθικια που σαπιζουν συνταξιουχους και κυνηγανε γιαγιαδες γιατι πουλανε τερλικια. Αυτοι οι βαρυμαγκες μετατρεπονται σε γυναικουλες και πεφτουν στα τεσσερα οταν εχουν απεναντι τους κομμουνια και φορανε ποδιτσες φιλιππινεζας οταν εχουν να κανουν με λαθρομεταναστες. Οχι μονο να τους ξεβρακωσουν, αλλα και να τους σκισουν. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ, διαλεξαν πλευρα και ειναι σε συμμαχια με τους εχθρους των Ελληνων

    10. Αναστολή και παπαρια και στο τέλος θα καθησεις να ξανά υπογράψεις με καινούργιους όρους της τράπεζας φυσικά!!
      Όσο για το ΠΆΜΕ δεν θα σχολιασω

    11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ, ΑΝΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

      1. Συμφωνω απολυτα και ολοι εδω μεσα θα επρεπε . Ουτε εγω ειμαι ΚΚΕ αλλα ειμαι κατα των πληστηριασμων και των τραπεζων .

    12. Ρε παιδιά δεν είναι τραμπούκοι οι αριστεροί. Είναι “κοινωνικοί αγωνιστές” και η βία τους επί δεκαετίες είναι νομιμοποιημένη. Πιστεύετε ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να ξεκινήσει η δίκη των αριστερών συμμοριών στην Ελλάδα ? Ρητορικό το ερώτημα βεβαίως !!

      1. Οι Έλληνες πληρώνουν για να συντηρείται το τραπεζικό σύστημα, χάνουν τα σπίτια τους, γίνονται δούλοι μέσα στην ίδια τους τη χώρα και εσύ μιλάς για συμμορίες και πράσινα άλογα. Άσε μας ρε φιλαράκο…

    Comments are closed.