BOMBA! ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΣΧΥΣ – Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Vladimir-Putin-nuclear-threat-687091

    Προβολή ισχύος από την Ρωσία και τον Βλάντιμιρ Πούτιν με την διεξαγωγή μεγάλων στρατιωτικών ασκήσεων!

    Σε μια χρονική συγκυρία όπου οι ισορροπίες ισχύος μπορούν να χαρακτηριστούν ευμετάβλητες, σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.

    Στο πλαίσιο αυτό, η Μόσχα έδωσε το πράσινο φως για την πραγματοποίηση εξειδικευμένων ασκήσεων και δοκιμών, με την εκτόξευση της «πυρηνικής τριάδας», δηλαδή πυραύλους και οπλικά συστήματα που μπορούν να εξοπλιστούν με πυρηνικές κεφαλές και είναι σε θέση να εκτοξευτούν από υποβρύχιο, από στρατηγικό βομβαρδιστικό και από επίγειο εκτοξευτή.

    Η ταυτόχρονη δοκιμή διάφορων τακτικών και στρατηγικών πυρηνικών όπλων που διαθέτει η Ρωσία, διεξήχθη στο πλαίσιο της μαζικής στρατιωτικής άσκησης που ονομάζεται «Grom-2019» ή αλλιώς «Thunder» στα αγγλικά.

    Η τεράστια στρατιωτική άσκηση

    Στην άσκηση αυτή συμμετείχαν περίπου 12.000 στρατιώτες, εκατοντάδες εκτοξευτήρες πυραύλων, αεροσκάφη και μεγάλος αριθμός πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει το onalert.gr, υποβρύχια του Βόρειου Στόλου και του Στόλου Ειρηνικού, του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, εκτόξευσαν τους στρατηγικούς πυραύλους μεγάλης εμβέλειας Sineva σε στόχους που βρίσκονταν στην βορειοδυτική Ρωσία και στην Άπω Ανατολή.

    Επιπρόσθετα, δυνάμεις του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού εκτόξευσαν αριθμό πυραύλων Kalibr από την Θάλασσα του Μπάρεντς και την Κασπία Θάλασσα.


    Οι χερσαίες ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις προχώρησαν στην επιτυχημένη εκτόξευση ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Yars, ο οποίος χτύπησε τον στόχο σε απόσταση 6.000 χιλιομέτρων, ενώ παράλληλα εκτοξεύθηκαν και τακτική πύραυλοι Iskander στη νότια και ανατολική Ρωσία.

    Τέλος, δράση είδαν και οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις, με πρωταγωνιστές τα στρατηγικά βομβαρδιστικά τύπου Tu-95MS μεγάλης εμβέλειας, τα οποία εκτόξευσαν πυραύλους cruise, οι οποίοι μπορούν να ενσωματώσουν πυρηνικές κεφαλές, σε στόχους που βρίσκονταν στην βόρεια Ρωσία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Χωρις πλακα δασδφ
      Σωστοτατος,ψαγμενος,αφυπνισμενος.
      Ευγε+100000000000000

    2. Εχουμε τον Τσιπρα και δεν φοβομαστε τιποτα

      1. Ναι εχεις δικιο,ο Τσιπρας Νο2 ειναι ο Κουλιιςςς και στο μονο που διαφερουν οι δυο τους ειναι η Γραβατα.

    3. Ο Βλαδίμηρος είναι παίκτης! Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα κερδίζει πάντα. Αν θυμάστε “γονάτισε” στον Σουλτάνο με το Sukhoi και τον νεκρό πιλότο – αξιωματικό της Ρωσίας. Παρόλα αυτά ο Πούτιν παραμένει υπερδύναμη απλά βάζει τα συμφέροντα οπως όλοι εξάλλου πάνω από ολα. Πρέπει όλοι μας να τον υπολογίζουμε αλλά να θυμόμαστε το εξής: Σαν Ελλάδα είμαστε μόνοι μας, όπως πάντα. Κανένας Πούτιν και κανένας άλλος δεν θα μας σώσει όταν το 90% των πολιτικών, αξιωματικών, καθηγητών, ιατρών χρηματοδοτείται από τον Σόρος.

    4. Για ολους του Ρωσσοπληκτους τενεκεδες Η τραπεζα της Ρωσσιας ειναι ιδιοκτησια τοων Ροτσιλντ.Η ασιατικη μαιμου κανει οτι του πουν οι ΣταυρωτεςAμερικανοι ρωσσοι κινεζοι ,Ευρωπαιοι ολοι προσκυνουν τους Σταυρωτες και παιζουν θεατρο

      1. Χωρις πλακα δασδφ
        Σωστοτατος,ψαγμενος,αφυπνισμενος.
        Ευγε+100000000000000

    5. Η ΡΩΣΙΑ ΜΟΝΟΝ , ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ
      ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ & ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ , ΤΕΛΙΚΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ = ΜΗΔΕΝ

    6. Υπάρει έστω ένας Ρωσόφιλος η Αμερικανόφιλος που να πιστέυει ότι αν ξεκινήσουν ΗΠΑ και Ρωσία 3ο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο θα υπάρξει νικητής???Θα καταστραφούν και οι 2 και θα γίνουν στάχτη γιαυτό κανείς απο τους 2 δεν τολμάει να το κάνει!!!Το τέλειο θα ήταν ότι πυρηνικά όπλα θέλουν να ξεφορτωθούν να τα ρίξουν μαζί ενωμένοι ΗΠΑ και Ρωσία στην Τουρκία θα κάνουν ένα μεγάλο ΚΑΛΟ στην ανθρωπότητα.

    7. Δεν ξερει ο Πουτιν τι κανει και ξερετε εσεις και γραφετε οτι ναναι!!!!!!!!! Συμφεροντα ειναι ολα ξυπνιστε, το αεροπλανο που του εριξαν θα δει η τα πυρινικα εργοστασια που θα φτιαξει στην Τουρκια, αξιας δισεκατομμυριων, χωρια οι S 400 που αγορασε η Τουρκια;;;;;;;;; Τωρα εγινε και κυριαρχος του παιχνιδιου στην Συρια και παιζει το βιολι του μια χαρα, μιλαμε για αλεπου!!!!!!!!!

      1. Ότι όλα είναι χρήμα και συμφέροντα!!!Δέν υπάρχουν ορθόδοξοι Ρώσοι αδερφοί και κανένα Ξανθό γένος να μας σώσει!!!Αλλά μην μας λες τώρα ότι είναι και φυσιολογικό για όλοκληρη Ρωσία να σου ρίχνουν μαχητικό και εσύ να λες και ευχαριστώ!!!Άρα η Ρώσική αρκούδα δεν είναι μεγάλη δύναμη και είναι απλά το αρκουδάκι Casolin και την γλεντάει μια χαρά ο Σουλτάνος.

    8. όλοι γουρούνια είναι. Μια ζωή την έχουμε και αντί να την χαρούμε για κάποιους τρελούς πρεπει να πεθάνουμε όλοι, είτε με αυτά που αναπνέουμε από τα κωλο-όπλα τους είτε στο πεδιο των μαχών.

    9. Σιγά να μην σκυσεις κανένα καλσόν πουτιν.ποιος πουτιν είναι μεγαλος ηγέτης ρε παιδια. Κοτα είναι και μάλιστα από της μεγαλύτερες. Ο μόνος που έχει κότσια κσι το έχει αποδείξει σαν ηγέτης είναι ο ερντογαν. Αν και δεν τον γουστάρω καθόλου και δεν θα έπρεπε να τον υψωνο τωσο πολύ. Αλά ειναι η εληθεια. Τρελός παρανοϊκός άλλα είμαι ηγέτης. Και μάλιστα τον φοβούνται όλοι τους.αυτός και ο κορεατης η 2 πιο τρελή ηγέτες στο πλανήτη. Που είναι οικανει να κάνουν τα πάντα. Πουτιν τράμπ και οι υπόλοιποι είναι απλές οδοντόκρεμες.

    10. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΟΥΡΚΟΥΣ!

      1. Πλανήτη γιατί οι Ρώσοι έχουν γίνει πλέον τα γιουσουφάκια των Τουρκαλάδων.Και ο Πουτίναρος κάθεται προσοχή στον μεγάλο Σουλτάνο Ερντογάν.Αν του ρίξουν ξανά κανένα μαχητικό οι Τουρκαλάδες για “τιμωρία” θα τους πουλήσει και άλλα όπλα και μαλίστα με Ρώσικο δάνειο!!! αχαχαχαχα

    Comments are closed.