ΩΡΑ 09:57! ΒΟΜΒΑ! Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    Κοινοποίηση:
    sdrasmb

    Οι Αμερικανοί αναζητούν ένα εναλλακτικό μέρος για να τοποθετήσουν τις ΝΑΤΟϊκές πυρηνικές κεφαλές που φυλάσσονται στην βάση του Ιντσιρλίκ.

    Το άρθρο 13 του νόμου για την καταπολέμηση της τουρκικής επιθετικότητας απαιτεί την υποβολή πρότασης για εναλλακτικές βάσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν το στρατιωτικό προσωπικό και τα αμερικανικά όπλα,που σήμερα βρίσκονται στο Ιντσιρλίκ.

    Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και πενήντα βόμβες Β-61.

    Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν εντός 30 ημερών μετά από την έγκριση του νομοσχεδίου.

    Τα πυρηνικά όπλα Β-61 αποτελούν τον μεγάλο «πονοκέφαλο» για τους Αμερικανούς οι οποίοι τα προορίζουν για την… Μόσχα σε περίπτωση ενός πυρηνικού πολέμου. Αυτή την στιγμή όμως η Ρωσία αποτελεί τον στρατηγικό εταίρο των Ρώσων.

    Αν και επισήμως η Αθήνα το αρνειται οι εγκαταστάσεις στον Άραξο είναι οι μόνες στην περιοχή που θα μπορούσαν να δεχτούν τις πυρηνικές κεφαλές.

    Να σημειώσουμε πως επιθεωρήθηκαν πρόσφατα από τους Αμερικανούς και σίγουρα πρέπει να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

    Eάν επέλθει ολική ρήξη με την Άγκυρα οι Αμερικανοί θα πρέπει να μεταφέρουν τα πυρηνικά όπλα άμεσα.

    Με εκατομμύρια αλλοδαπούς να έχουν εισβάλλει στη χώρα, το επόμενο βήμα είναι να μας γεμίσουν και πυρηνικά;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ρε βλάκες πρώτα απ’ όλα μάθετε τι είναι πυρηνικές βόμβες και δεύτερον αν ήταν το ΚΚΕ κυβέρνηση δεν θα υπήρχαν λάθρο μετανάστες και ούτε οι μπάσταρδοι Αμερικάνοι που αυτοί ευθύνονται για όλα

      1. Δεν εχει αδικο ο « συντροφος » , αν θυμαμαι καλα απο αυτα που εχω διαβασει , ο ιδιος ο μαρξ θεωρουσε την μεταναστατευση ανθρωπων ως οργανο του καπιταλισμου για την εκμεταλευση των ανήμπορων και την καταδίκαζε ως λάθος πρακτικη .άρα δεν το αποκλειω να γινόταν αυτο που λεει
        υγ. δεν ψηφιζω κκ να εξηγουμαστε .

      2. Έχεις δίκιο φίλε, θα είχαν όλοι Ελληνική ιθαγένεια, εμείς θα είχαμε γίνει Κούβα και θα πηδουσαμε εμείς να γλιτώσουμε από το Ελλαντα όπως στη Κούβα, ο κουμουνισμός έφερε τεράστια καταστροφικά αποτελέσματα από όποια χώρα και να πέρασε, δε ζεις σε ένα ουτοπικό σύμπαν….

    2. Αυτή την στιγμή όμως η Ρωσία αποτελεί τον στρατηγικό εταίρο των Ρώσων.

    3. Αφου γεμισαν την χωρα με λαθρο, να μην την γεμισουν και με πυρινικα και οτι αλλα σκ@τα υπαρχουν;;;;;;; Αφου εχει μαθευτει οτι γ@μιομ@στε, δεν θα πλακωσουν και οι γυφτοι;;;;;;;;;

    4. με πρωθυπουργο απο την μαρικοοικογενεια των απατριδων, μηπως φερνουν και τα σκ@τα τους και τα αδειαζουν εδω…

    5. Πολύ ωραίο το B-1 στην εικόνα.Μαράρι μια μέρα να πέσουν αυτές οι πυρηνικές βόμβες στα κεφάλια των Τουρκαλάδων.Αλλά μετά βλέπω τους Γιουνάν να κάνουν κάθε μέρα πορείες συμπαράστασης προς τον “δοκιμαζόμενο φίλο Τουρκικό λαό”.Μέχρι που αρκετοί ραγιάδες θα πάνε εθελοντικά να πολεμήσουν κατά των Αμερικανών και στο πλευρό των Τούρκων.Με πρώτους και καλύτερους τους κατσαπλιάδες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.

      1. φιλε καταλαβες τι ειπες ? ξερεις τι σημαινει πυρηνικο οπλο ? αν πεσει στη τουρκια ειναι σαν να εχει πεσει στην ελλαδα , το ιδιο ειναι περιπου . Με τον αερα ολη η ραδιενεργεια θα ερθει εδω και οχι μονο εδω φυσικα , σε μια τεραστια ακτινα ,βλεπε τσέρνομπιλ 1986 . αρα μην λεμε οτι θελουμε ,τα πυρηνικα πρεπει να καταστραφουν ,τα πυρηνικα δεν ειναι οπλο νικης ,αλλα αυτοκαταστροφής εκεινου που το χρησιμοποιει

      2. ρε ηλιθιε αν πεσουν στα κεφαλια των Μεμετιδων η ραδιενεργεια και το συννεφο θα ερθει στην Ελλαδα
        Βλαμμενε

        1. Φυσικά θα ερθει ΚΑΙ εδω άσχετε η ραδιενέργεια του πυρηνικού όπλου, διάβασε λιγο καποια πραγματα να μαθεις τι σημαινει πυρηνικο οπλο και τι επιπτωσεις εχει ,τα σύννεφα κινουνται με τον αερα ,αυτο ειναι ο νομος της ατμόσφαιρας , άρα εσυ εισαι ο ηλιθιος .

          1. ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΣ ΡΥΠΑΝΣΗ

            «Ο ατμοσφαιρικός αέρας είναι το πρώτο συστατικό του οικοσυστήματος που μολύνεται μετά από πυρηνική έκρηξη ή ατύχημα πυρηνικής εγκατάστασης, που έχει σαν αποτέλεσμα τη διαρροή ραδιενεργού υλικού στην ατμόσφαιρα (Robinson)22. Η έκταση της μόλυνσης εξαρτάται από την πηγή που την προκάλεσε. Μέσω του ατμοσφαιρικού αέρα μεταφέρονται τα ραδιενεργά άτομα σε περιοχές μακριά από την πυρηνική έκρηξη ή ατύχημα. Η εισπνοή του μολυσμένου αέρα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη γιατί ο άνθρωπος εισπνέει 10-20 χιλιάδες λίτρα αέρα το 24ωρο. Έτσι συσσωρεύονται στο σώμα του ανθρώπου πολύ μεγάλες ποσότητες ραδιενεργών ατόμων. Η μόλυνση του αέρα δεν διαρκεί πολύ γιατί τα ραδιενεργά υλικά λόγω της βαρύτητας καταλήγουν σύντομα στο έδαφος και σε ότι βρίσκεται πάνω σ’ αυτό.» ΠΗΓΗ –>¨>http://mde-didaktiki.biol.uoa.gr/mde5/Zoesite/radioactive%20pollution.htm

        2. Αλλό καταστροφή σε πυρηνικό εργστάσιο (όπως ήταν στο Τσέρνομπιλ) και άλλο τα πυρηνικά όπλα!!!Αν ήταν έτσι όπως τα λες σήμερα δεν θα ύπηρχε Ιαπωνία και ούτε ένας Ιάπωνας ζωντανός με τις 2 ατομικές που τους έριξαν.Εντάξει οι σημερινές πυρηνικές βόμβες είναι πολύ πιο ισχυρές απο αυτές που έπεσαν στην Ιαπωνία αλλά η λογική παραμένει η ίδια.Δηλαδή αν πέσει μια ατομική βόμβα στην Άγκυρα εδώ απο ραδκενέργεια δεν θα φτάσει σχεδόν τίποτα!!!Άντε ρε άσχετε μάθε την διαφορά πυρηνικών όπλων και την καταστροφή σε εργοστάσιο κατασκευής πυρηνικής ενέργειας ρε πανίβλακα!!!

      3. Αυτοι οι κατσαπλιαδες δεν προκειτε να πολεμησουν ποτε γιατι ειναι κυλοτες

    Comments are closed.